NT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 18:09

NT - 13 jan 21 kl. 12:45

Efter branden: För få brandmän ryckte ut till husetEn man omkom i en villabrand utanför Linghem i början av januari. Vi kan nu avslöja att räddningstjänsten var kraftigt underbemannad den aktuella dagen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Linghem

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter brandenFör , , brandmän, ryckteut till , huset
GT - 06 feb 17 kl. 15:47

Brand på Volvo – 40 brandmän ryckte ut

En fullt utvecklad brand rasar i en Volvofabrik i Göteborg.Ett 40-tal brandmän från sex stationer var inledningsvis inblandande i släckningsarbetet.– Det är öppna lågor och det är ju allvarligt, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten i Storgöteborg.

Expressen - 30 maj 16 kl. 07:49

14 brandmän ryckte ut för brand i papperskorg

Larmet gjorde gällande att branden var allvarlig – och 14 brandmän skickades till Fristad. Där visade det sig att det var en papperskorg som var eldhärjad. – Vi drog på ganska stort, säger inre befälet på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

GT - 30 maj 16 kl. 07:49

14 brandmän ryckte ut – brann i papperskorg

Larmet gjorde gällande att branden var allvarlig – och 14 brandmän skickades till Fristad. Där visade det sig att det var en papperskorg som var eldhärjad. – Vi drog på ganska stort, säger inre befälet på Peter Delwer, Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Skånskan - 09 okt 18 kl. 06:15

Berusad man attackerade brandmän

Nöbbelöv När brandmännen skulle släcka en brand i Nöbbelöv blev de attackerade av en berusad man.Larmet om branden kom in vid tretiden, natten till tisdag. Det brann då i en container i ett sophus på Nöbbelövsvägen.

Skånskan - 27 nov 16 kl. 16:57

Brandkår på julskyltning ryckte ut snabbt – räddade hus

Höör En brand utbröt i ett hus i Höör sent under söndagseftermiddagen.
Räddningstjänsten kunde dock rycka ut snabbt eftersom de frivilliga brandmännen var samlade och deltog i Höörs julskyltning. ERWP.

Skånskan - 25 feb 19 kl. 15:06

Branden ej misstänkt anlagd

KÄVLINGE Polisen misstänker inte att branden i en verkstadsbyggnad i Södervidinge i söndags kväll var anlagd.
Branden startade i en personbil och spred sig sedan till ytterligare en bil som stod i ett garage.
– Ingen brottsplatsundersökning är gjord och vi misstänker inte att något brott har begåtts, säger Johan Wigerup på Kävlingepolisen.

Västerbottens Folkblad - 23 apr 19 kl. 14:02

Brandkåren ryckte ut till Umeåskola

Ett brandlarm utlöstes på Linneaskolan på Röbäck i Umeå under tisdagen. Det var vid 13:27 som larmet inkom till SOS. Räddningstjänsten ryckte ut till skolan, men då var branden släckt.

YA - 27 jul 13 kl. 13:23

Brandmän räddade katt från brand i lägenhet

På lördagen slog en kvinna larm om att det brann i hennes lägenhet på Krukmakaregatan i Simrishamn.
Branden började troligen i en tv-apparat och kvinnan lyckades ta sig ur lägenheten på egen hand, men kvar i bostaden var hennes katt. Räddningstjänst från Tomelilla och Simrishamn ryckte ut på larmet och kunde få ut katten så att den återförenades med sin matte medan branden släcktes och lägenheten vädrades ur.

Västerbottens Folkblad - 25 jul 18 kl. 07:04

Brandkåren ryckte ut till Sofiehem

Brandkåren fick rycka ut på ett larm om brand i lägenhet på Sofiehem i Umeå under tidiga onsdagsmorgonen. SOS larmades om branden klockan 05:38. När brandmännen var framme på adressen på Sofiehemsvägen, upptäckte de att det inte var frågan om någon brand.

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 08:41

Efter storbranden – bönder blir brandmän

När skogsbranden i skånska Hästveda rasade som värst ryckte traktens lantbrukare ut och vattenbegöt vägarna med hjälp av sina traktorer. Branden blev svårsläckt men till slut lyckades släckningsarbetet – bland annat tack vare böndernas insats. Nu har de.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 19 kl. 08:41

Efter storbranden – bönder blir brandmän

När skogsbranden i skånska Hästveda rasade som värst ryckte traktens lantbrukare ut och vattenbegöt vägarna med hjälp av sina traktorer. Branden blev svårsläckt men till slut lyckades släckningsarbetet – bland annat tack vare böndernas insats. Nu har de.

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

50-åring ny ägare till hus i Krokek, Kolmården - 3 650 000 kronor blev priset

3 650 000 kronor fick Patrik Settlin, 50 år, från Växjö ge för huset på Idunvägen 91 i Krokek, Kolmården..

NT - 10 minuter sedan

Norling i heta frågan: "Räknar med att han blir kvar"

Är det här sista turen runt Sead Haksabanovic den här vintern? "Jag räknar med att han blir kvar", säger IFK-tränaren Rikard Norling..

NT - 3 minuter sedan

Swedbank i topp på svagt stigande börs

Stockholmsbörsen steg svagt i tisdagens handel. Breda OMXS-index gick upp 0,1 procent. Storbanken Swedbank tog täten efter bankens utdelningsbesked..

NT - 30 minuter sedan

Panel: WHO är maktlös och saknar pengar

Coronapandemin visar brister inom WHO. Världshälsoorganisationen saknar makt och lider brist på ekonomisk uppbackning. En expertpanel ser stora svårigheter i kampen mot virusspridning och kritiserar orättvis vaccinfördelning..

NT - 30 minuter sedan

Brandvarnare tjuter vid förskola

Inringare har hört hur en brandvarnare tjuter på en förskola på tisdagskvällen..

NT - 45 minuter sedan

femgauktion: DE VANN 5G-AUKTIONERNA

Post och telestyrelsen meddelar att tre budgivare nu vunnit tillstånd i 3,5 GHz-bandet och att en budgivare vann hela 2,3 GHz-bandet..

NT - 1 timme sedan

Nya ägare till stor villa i Lindö, Norrköping - 8 500 000 kronor blev priset

Fastigheten på adressen Utkiksgatan 4 i Lindö, Norrköping har fått nya ägare..

NT - 1 timme sedan

En lastbil och en personbil i olycka

Trafiken på väg 51 mellan trafikplats Svärtinge och Kolstad i riktning mot Örebro påverkas av en olycka med en lastbil och en personbil, uppger Trafikverket..

NT - 1 timme sedan

Sörenstam bryter tystnaden efter kritiken

Dagen efter stormningen av Kapitolium tog Annika Sörenstam, 50, emot presidentens frihetsmedalj av Donald Trump. Något hon fick svidande kritik för. –Jag hör det klart och tydligt, säger hon i en intervju med NBC/Golf Channel..

NT - 1 timme sedan

Beslutet: Nu ska samtliga träd bytas ut mot nya

"Jätteefterlängtat". Det säger landskapsarkitekten Karin Ingemansson om länsstyrelsens beslut. De skadade träden på Östra Promenaden får sågas ner och ersättas med nya..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.