News55 > Nyheter

Thursday, 28 January, 16:47

News55 - 13 jan 21 kl. 09:49

Ministern kritisk till Sabunis hotL-ledaren Nyamko Sabuni kräver att regeringen drar tillbaka de migrationsförslag som ska göra det lättare att få uppehållstillstånd av humanitära skäl. Annars kan januarisamarbetet hotas. – Det är att ställa oerhört mycket på spel för en så begränsad fr. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sabunis, Nyamko Sabuni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, kritisktill , Sabunis, hot
SR - 23 apr 14 kl. 14:56

Miljöministern kritisk mot billobbyn

Sveriges miljöminister är kritisk mot att bilindustrin försöker försena införandet av nya metoder för att mäta utsläpp från bilar. EU-kommissionen vill ha de nya testerna på plats från 2017, men i morse berättade Ekot att bilindustrins branschorganisation ACEA vill skjuta upp det minst fyra år..

Sydsvenskan - 12 sep 17 kl. 10:36

Alliansens hot bakom sparskatt

Finansminister Magdalena Andersson (S) lägger skulden för höjd ISK-skatt på oppositionen. När hotet om misstroendevotum stoppade andra skattehöjningar hamnade den populära sparformen i stället i fokus, enligt ministern. Efter oppositionens hot om misstr.

Regeringen - 12 okt 11 kl. 18:25

EU-ministern kritisk till kommissionens reformförslag

EU-kommissionen presenterade idag ett förslag till reform av EU:s gemensamma jordbrukspolitik (Common Agricultural Policy, CAP) för perioden efter 2013. - Kommissionens förslag går åt fel håll. CAP:s bidrag kostar för mycket och gynnar i längden varken konsumenter eller jordbrukare.

Expressen - 22 okt 11 kl. 07:04

Ministern kritisk: "Det låter mycket"

Stenhårda krav på tennisspelare i unga åldrar och dokumentet "Mot topp 100" kritiseras nu av flera tunga namn. Idrottsforskare Rolf Carlson riktar skarp kritik mot initiativtagarna och idrottsministern Lena Adelsohn Liljeroth har synpunkter på för tidig elitsatsning. - Min poäng är att det inte alltid är barn som ligger i och tränar hårt och tidigt som blir stjärnor, säger hon.

BT - 30 nov 12 kl. 17:27

Ministern kritisk mot sammanbrott

Var fjärde familjehemsplacering av barn avbryts i förtid, och barnen slussas runt i olika boenden, visar en ny rapport. "Alldeles för många sammanbrott", säger barn- och äldreminister Maria Larsson (KD) till TT.
Rapporten har tagits fram på ministerns uppdrag.

DI - 26 okt 13 kl. 16:08

Stora Pengar: Ministern kritisk till bankernas vinster

Bankernas vinst- och lönsamhetsnivåer är ett tecken på att konkurrensen inte fungerar, säger finansmarknadsminister Peter Norman som hotar med politiska åtgärder för att öka konkurrensen i sektorn..

SR - 05 nov 14 kl. 20:55

Efter dödsolyckan - ministern kritisk till förra regeringen

Genom nedrusta arbetsmiljöverket bidrog den förra regeringen till en försämrad situation vad gäller skador i arbetslivet, menar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S). Verket har moderniserats och effektiviseras, försvarar sig Katarina Brännström (M), ledamot i arbetsmarknadsutskottet..

NSD - 13 apr 15 kl. 15:58

Ministern kritisk till delade turer

Svensk arbetsmarknad måste bli friskare..

Nyan - 15 jun 15 kl. 06:03

Ministern kritisk till mjölkplaner

Näringsminister Fredrik Karlström är förvånad över de åländska mjölkproducenternas tankar på att sälja mjölk direkt till Arla. – Det är väldigt kortsiktigt tänkt. Jag har svårt att förstå hur man resonerar, säger han.

NSD - 24 feb 16 kl. 17:21

Efter NSD:s avslöjande – ministern kritisk mot Adidas

Efter NSD:s granskning tog Adidas fram nya domarkläder för kvinnliga fotbollsdomare..

DN - 17 jan 17 kl. 16:51

Ministern kritisk efter Fröken Friman-debatten

Forskningsministern Helene Hellmark Knutsson (S) ger sig in i debatten efter kritiken mot SVT-programmet ”Kvinnorna på fröken Frimans tid”. – Det varit rimligt att uppge namnet på forskarna, säger Helene Hellmark Knutsson (S) till DN..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.