News55 > Nyheter

Tuesday, 26 January, 10:16

News55 - 13 jan 21 kl. 11:55

EU vill se tydlig vaccinuppdateringBerätta hur många ni vaccinerat, minst två gånger i veckan. Det manar EU:s hälsochef till medlemsländerna i hopp om ny fart i coronakampen. "Det är inte vaccinen, utan vaccineringen som räddar liv", betonar hälsokommissionär Stella Kyriakides i ett webb. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EU, Stella Kyriakides

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU vill se tydlig, vaccinuppdatering
SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 09:41

Bo Frank får kritik för blogginlägg? inte tydlig i HBTQ-frågor

Den socialdemokratiska kommunpolitikern Malin Lauber kritiserar Bo Frank (M) för ett antal inlägg på hans blogg i veckan. Han anklagas för att inte vara tillräckligt tydlig i HBTQ-frågor. Under veckan har Växjös kommunalråd Bo Frank bland annat skrivit på sin blogg att det är pridefestival i Stockholm, men för säkerhetsskull är det bäst att inte säga något.

Dagen - 17 mar 11 kl. 03:00

Med tydlig underton

I dagens och morgondagens tidning uppmärksammar vi riksdagens nyaste parti, Sverigedemokraterna. Dagens hållning till Sverigedemokraterna har, även innan de tog plats i riksdagen i höstas, varit konsekvent.I likhet med representanter för andra uppfattningar som vi som tidning inte delar har SD:s män och kvinnor rätt att komma till tals med sina bästa argument, såväl i intervjuer som i artiklar på debattplats.

BT - 16 okt 12 kl. 15:56

Berättelse med tydlig avsändare

Jonas Hassen Khemiri har ju blivit något slags ikon. Omhuldad. Älskad.

BT - 21 aug 13 kl. 13:03

Bildt: Tydlig och stark röst från EU

I dag samlas EU:s utrikesministrar i Bryssel för att diskutera den spända situationen i Egypten. Utrikesminister Carl Bildt (M) vill att EU starkt fördömer utvecklingen i landet. - Europas röst måste vara tydlig och stark.

Barometern - 17 feb 14 kl. 12:50

Kalmar behöver en modig politik och en tydlig vision

Med öppen dialog, närhet, samverkan och medvetet utvecklingsarbete kommer Kalmar att bli en stad som tar en självklar plats på Sverigekartan. Vi har ett fantastiskt läge i sydöstra Sverige där vi är granne med växande ekonomier på andra sidan Östersjön. Men vi är än så länge relativt osynliga på den nationella kartan och det tror jag beror på att vi alltför länge brottats med otydliga visioner, långsamma och röriga beslut.

BT - 10 sep 14 kl. 22:48

Romson tydlig - inga nya reaktorer

Åsa Romson, språkrör för Miljöpartiet, skickar i kväll ett tydligt budskap gällande kärnkraften. - Miljöpartiet kommer inte att sitta och ladda nya kärnkraftsreaktorer, säger Romson i TV4:s partiledarutfrågning.Miljöpartiet vill stänga ned två reaktorer under nästa mandatperiod, medan Stefan Löfven (S) hittills parerat frågan.

DN - 23 sep 16 kl. 15:00

”Anna Kinberg Batra behöver vara tydlig med hur hon ser på SD”

Centerledaren Annie Lööf efterlyser besked från Moderaterna om de kan tänka sig att regera med någon form av stöd från Sverigedemokraterna. – Anna Kinberg Batra behöver vara tydlig med hur hon ser på alternativen. Jag har varit tydlig med hur C ser på det och det är mitt ansvar.

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 10:31

Annonser är mer effektiva på sidor där publicisten är tydlig

I somras genomförde företaget Conquest ett test bland 4364 personer för att mäta vilken effekt omgivningen har på en annons effektivitet. Resultatet visar att en annons som visas på en sida med en tydlig publicist än på en ”okänd” sida. Däremot spelar inte det omkringgivande artikelinnehållet någon roll för hur annonsen uppfattas.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 11:05

Nordeas chockbesked: ”En tydlig signal om kris”

Björn ”Nalle” Wahlroos panikdrag avslöjar läget i storbanken, menar Dagens Industris källor. ”Nordeas styrelseordförande Björn ‘Nalle’ Wahlroos skickar en tydlig signal rakt in i banken om att det är kris.” Dagens Industri konstaterar att Nordea vill få alla i storbanken att förstå att det är dags att spara pengar.

Dalarnas tidningar - 15 jan 11 kl. 14:33

"Tydlig oro inom ABB-koncernen"

[LUDVIKA/STOCKHOLM] I åratal har kineser inhämtat teknisk kompetens hos ABB i Västerås och Ludvika. I somras flyttades spjutspetsen inom kraftöverföring, 800 kilovoltstekniken, till Kina. I veckan avslöjades att företaget tappat merparten av ett kinesiskt jätteprojekt.

SvD - 02 feb 11 kl. 11:17

?Stigande kostnader för råmaterial var en tydlig negativ signal?

Electrolux rasade i förmiddagshandeln på onsdagen i spåren av bolagets kvartalsrapport. Stigande kostnader för råmaterial var en tydlig negativ signal. Bolaget bedömer att kostnaderna för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.