NT > Nyheter

Monday, 25 January, 21:13

NT - 13 jan 21 kl. 11:55

Pojke häktad när rättegång tas om: "Orimligt"Rättegången mot en 16-åring som misstänks för ett misslyckat beställningsmord måste tas om på grund av att en nämndeman blivit sjuk. Pojken som suttit häktad sedan oktober ska fortsatt vara frihetsberövad. –Situationen är fullständigt orimlig, säger pojkens försvarare..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, häktadnär , rättegång, tasom , Orimligt

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Tusentals skyddsombud har försvunnit inom LO

LO har förlorat över 12 000 skyddsombud under de senaste åtta åren, skriver tidningen Arbetet..

NT - 15 minuter sedan

Många döda i bussolycka i Brasilien

Minst 19 människor miste livet och över 30 skadades när en buss välte i södra Brasilien tidigt på måndagsmorgonen..

NT - 15 minuter sedan

Oväntade synen: Mötte varg på vägen

När han skulle åka från sitt arbete på Lämneå Bruk mötte Rasmus Jönsson en varg. "Jag skulle ut och köra grejer och plötsligt stod det ett djur mitt på vägen, som jag bromsade för", säger han..

NT - 15 minuter sedan

Rörigt museum stängs i fyra år

Det iögonfallande Parismuseet Centre Pompidou – som har en av Europas största samlingar av modern konst – kommer att hålla stängt i fyra års tid..

NT - 30 minuter sedan

Stor ökning av trasiga kopparspiraler

Problem med kopparspiraler som går sönder och ibland lämnar kvar plastbitar i livmodern ökar. 2020 tog Läkemedelsverket emot 385 anmälningar – en fördubbling jämfört med 2019. –Har man fått en kopparspiral insatt i Skåne så ska man höra av sig till sin vårdcentral, men i övriga Sverige behöver man inte vara så orolig, säger överläkare Helena Kopp Kallner till TT..

NT - 30 minuter sedan

Exoplaneter roterar kring stjärna i rytmisk dans

Astronomer har upptäckt fem planeter som är låsta i sin omloppsbana runt en stjärna 200 ljusår från oss. Banorna fascinerar forskarna och tyder på att systemet utvecklats utan störningar..

NT - 45 minuter sedan

Så ser nya förskolan ut: På måndagen kom modulerna

På måndagen kom husmodulerna till nya Lovisebergs förskola och plötsligt stod byggnader på plats. Tidsplanen håller med planerad besiktning i juni..

NT - 45 minuter sedan

Ska man skratta eller gråta över folks bekymmer

Är det verkligen ett så stort problem att krogen stänger klockan 20.00 och att studentfirandet kan bli inställt när vi har en pandemi?.

NT - 45 minuter sedan

Så har svensken dött genom åren

Förra året dog fler svenskar än vanligt, på grund av pandemin. Under hela 1900-talet och fram till nu finns det bara två årtal som sticker ut mer än vad 2020 gör. Inte ens de båda influensorna asiaten och Hongkong fick dödstalet att skjuta i höjden så mycket som coronaviruset gjorde..

NT - 1 timme sedan

Barn kidnappade från barnhem utanför Abuja

Sju barn och en vuxen person har blivit kidnappade vid ett barnhem utanför Nigerias huvudstad Abuja, meddelar landets polismyndighet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.