UNT > Nyheter

Tuesday, 26 January, 22:18

UNT - 13 jan 21 kl. 11:56

Tillslaget efter konstkuppen – ”kan bli fler åtgärder”De stulna tavlorna har hittats men det kommer att dröja innan kuppen mot Bror Hjorths hus i Uppsala för fyra år sedan kan klaras upp..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Bror Hjorths, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillslagetefter , konstkuppenkan bli , fler, åtgärder
Skånskan - 20 mar 20 kl. 16:42

Är redo för fler åtgärder

lund
Kommunens lägesrapport gällande coronasmittan gick i stort ut på att man följer de rekommendationer som kommer från nationella myndigheter och riksdag och regering.
– Och vi har ju en beredskap att vidta fler åtgärder om så kommer att krävas, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsen ordförande. Vid presskonferensen ville Philip Sandberg påminna om det finns väldigt mycket desinformation och självutnämnda experter just nu.

Expressen - 13 nov 15 kl. 12:35

Johansson: Kommer att kräva fler åtgärder

Fler åtgärder kommer att krävas för att hantera flyktingkrisen. Det säger migrationsminister Morgan Johansson, S, som är öppen för samtal med oppositionen. – Vi för löpande diskussioner med de andra partierna och jag är övertygad om att vi behöver få fram nya åtgärder.

DI - 26 nov 15 kl. 15:35

Löfven redo ta till fler åtgärder

Under torsdagen frågades statminister Stefan Löfven ut i riksdagen om det svenska flyktingmottagandet. På en pressträff efter frågestunden sa statsministern att fler åtgärder kan bli aktuella om inte "antalet asylsökande minskar kraftigt" men nuvarande åtgärder..

SR - 10 feb 16 kl. 11:58

Fridolin: Inga fler åtgärder för att minska flyktingströmmen

Regeringen kommer inte att presentera fler förslag med syftet att försvåra för asylsökande att komma till Sverige. Det säger Miljöpartiets språkrör, utbildningsminister Gustav Fridolin. Andra ministrar i regeringen har öppnat för att vidta fler åtgärder än de redan om antalet asylsökande till Sverige inte minskar..

DI - 09 okt 14 kl. 18:04

ECB är dedikerade för fler åtgärder

Europeiska centralbankens ordförande Mario Draghi sade under ett tal under torsdagen att ECB är enhälligt dedikerade till fler åtgärder om det skulle behövas. Det rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 27 nov 14 kl. 10:26

Draghi flaggar för fler åtgärder

Tillväxtmomentum i euroområdet har försvagats. ECB-rådet är enigt om agera med fler åtgärder om nödvändigt. Det upprepade ECB-chefen Mario Draghi på torsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 26 mar 15 kl. 14:58

Bolund: Inga fler åtgärder innan amorteringskravet

De svenska hushållen fortsätter att öka sina skulder i snabb takt, i februari var tillväxttakten 6,2 procent, enligt statistik från SCB på torsdagen. Men regeringen vill invänta hur det kommande amorteringskravet slår innan fler åtgärder kan bli aktuella för att försöka minska hushållens skulder..

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 07:37

Ingves: Fler åtgärder behövs

Fler åtgärder än det kommande amorteringskravet behövs mot hushållens ökande skulder, anser Riksbankens ordförande Stefan Ingves..

SvD - 26 nov 15 kl. 14:59

Löfven pressas om fler åtgärder

Under statsministerns frågestund i riksdagen kräver flera partiledare besked av Stefan Löfven om när fler åtgärder kan komma för att färre ska söka asyl i Sverige och för att integrationen av dem som kommit ska gå bättre. Moderatledaren Anna Kinberg Batra undrar om regeringen är beredd att samtala seriöst om sådant som "ger tillräckliga resultat"..

SR - 03 dec 15 kl. 16:50

Regeringen: Fler åtgärder om antalet flyktingar inte minskar

Antalet människor som söker skydd måste sjunka till under 2 000 per vecka, annars kan regeringen vidta fler åtgärder för att färre människor ska komma till Sverige..

SVT - 04 feb 16 kl. 19:39

Löfven öppnar för fler åtgärder kring asylsökande

Mellan 70.000 och 140.000 personer beräknas söka asyl i Sverige i år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.