UNT > Nyheter

Sunday, 24 January, 03:12

UNT - 13 jan 21 kl. 11:47

Påkörd bakifrån av lastbilVid halv tolv-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten om en trafikolycka norr om Almunge..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Almunge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påkörd, bakifrånav , lastbil
Skånskan - 15 dec 15 kl. 07:52

Lastbil och bil har krockat

Lund En personbil har kört in i en lastbil bakifrån. Olyckan skedde på landsväg 941 i höjd med Sularp. Av okänd anledning har en personbil kört in i en lastbil bakifrån.

UNT - 19 feb 13 kl. 19:25

Påkörd bakifrån av lastbil

En kvinna fördes till Akademiska sjukhuset med lindriga skador efter att hennes bil blivit påkörd bakifrån av en lastbil på länsväg 558, Torstunavägen, i Enköpings kommun..

YA - 29 jul 13 kl. 15:40

Lastbil rammade personbil

Foto: Johan Bentzel
Tre turister klarade sig ganska lindrigt undan, när en lastbil på måndagseftermiddagen körde rakt in i deras bil.
Olyckan inträffade vid 14-tiden på måndagen längs väg elva precis i korsningen utanför Smedstorp. De tre turisterna, två kvinnor och en pojke, färdades i en bil som blev påkörd bakifrån av en fullastad tankbil med släp.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 15 kl. 16:24

Bilist körde in i lastbil bakifrån

En äldre man skadades lindrigt efter att ha kört in i en lastbil bakifrån på väg 164 i höjd med brandstationen i Ed vid lunchtid på måndagen. Lastbilen hade bromsat in för något och bilisten hann då inte stanna..

Expressen - 31 maj 17 kl. 15:56

Påkörd bakifrån av lastbil

En personbil på E6 blev vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen påkörd bakifrån av en lastbil nära trafikplats Höja söder om Ängelholm.Ingen människa skadades men trafiken påverkas och det går långsamt att ta sig förbi olycksplatsen..

Nerikes Allehanda - 01 jun 17 kl. 08:00

Lastbil körde på personbil bakifrån på E18

En lastbil har kört på en personbil bakifrån på E18 i Karlskoga..

Nerikes Allehanda - 01 jun 17 kl. 08:00

Lastbil körde på personbil bakifrån – person förd till sjukhus i ambulans

En lastbil har kört på en personbil bakifrån på E18 i Karlskoga..

Expressen - 25 mar 19 kl. 09:33

Lastbil har kört på personbil bakifrån – vägen stängdes av

En lastbil har kört på en personbil bakifrån.Länsvägen där olyckan skedde har stängts av i båda riktningar.Skadeläget är inte känt..

GT - 08 jul 20 kl. 19:47

Lastbil körde på bil bakifrån: ”Småframkomligt”

Fyra personer råkade ut för en trafikolycka i Färgelanda på onsdagskvällen.En lastbil körde på en personbil bakifrån eller i sidled, enligt räddningstjänsten.– Alla var ur fordonen, vakna och talbara när vi kom till platsen, säger Tony Karlsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

UNT - 13 jul 12 kl. 14:23

Lastbil körde in i lastbil

En person fördes till sjukhus efter att en lastbil bakifrån kört in i en annan lastbil på Bärbyleden i Uppsala på fredagseftermiddagen..

YLE - 12 dec 14 kl. 10:41

Lastbil rammade bildörr i Vasa

En personbilsförare klarade sig undan med blotta förskräckelsen på fredag morgon då han öppnade bildörren precis när en lastbil passerade. Klockan var ungefär halv nio på morgonen då olyckan var framme. Personen hade parkerat bilen längs Skolhusgatan, utanför Gustavsborgs daghem i Vasa, och skulle stiga ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.