News55 > Nyheter

Thursday, 21 January, 16:37

News55 - 13 jan 21 kl. 11:44

Urkult ställer in även 2021Festivalen Urkult ställer in 2021 års upplaga. ”Tyvärr gör det oroliga samhällsläget att Urkult tvingas ta det tunga beslutet att ställa in festivalen även i år”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande, enligt SVT Nyheter . I vanliga fall arrangeras. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Urkult, SVT Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Urkult, ställerin , även, 2021
Västerbottens Folkblad - 05 aug 13 kl. 09:02

Urkult ? en festival för alla

Urkult känns oerhört öppen för alla, tycker Folkbladets Johanna Fredriksson. Urkult ? okult hippieflum?

ÖstersundsPosten - 10 feb 15 kl. 14:23

Systraskap till Urkult

Nästa sommar hålls festivalupplaga nummer 21 av Urkult och brukligt är det första helgen i augusti som gäller för Näsåkersfestivalen..

SVT - 01 aug 19 kl. 12:47

Festivaltåg går raka spåret mot Urkult

I helgen hålls den 25:e upplagan av världsmusikfestivalen Urkult. Och för tionde året i rad har festivalen tillsammans med Ådalslidens järnvägsvänner även anordnat ett lättare sätt för sydliga festivaldeltagare att ta sig till och från Näsåker. – Festivalen börjar redan innan vi nått målet, säger festivaldeltagaren Amitava Battascharia..

Uppsalanyheter.se - 15 maj 14 kl. 13:52

Syster Sol kommer till Uppsala

Med start nästa vecka ger sig Syster Sol ut på en omfattande sommarturné. Bland turnéstoppen märks bland annat Gröna Lund, Liseberg, Emmabodafestivalen och Öland Roots, men det blir även ett stopp i Uppsala.Med start nästa vecka ger sig Syster Sol ut på en omfattande sommarturné.

Skånskan - 17 okt 19 kl. 20:30

Troll som vill ha mer sol

SOMMARJOBB Troll lär ju sky solljuset, men faktum är att Trollmor, Åse Alexandersson, funderar på att börja jobba mer på sommaren. Nu har Trollmor berättat för barn i tjugo år.Namn: Åse Alexandersson
Yrke: Skådespelare, spelman, kock, personlig assistent.

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 17:32

Sweden Rock bokar minst kvinnor

Mansdominansen är fortsatt hög på Sveriges musikfestivaler. Det visar en undersökning som den ideella och partipolitiskt obundna föreningen Jämställd festival har gjort inför sommarens festivalsäsong.Hela 70 procent av bokningarna på de tio största festivalerna i Sverige är mansdominerade och allra sämst på att boka jämställt var Sweden Rock Festival — av de band och artister som uppträdde på festivalen, som arrangerades förra helgen, var 96 procent mansdominerade.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 17:32

Sweden Rock bokar minst kvinnor

Mansdominansen är fortsatt hög på Sveriges musikfestivaler. Det visar en undersökning som den ideella och partipolitiskt obundna föreningen Jämställd festival har gjort inför sommarens festivalsäsong. Hela 70 procent av bokningarna på de tio största festivalerna i Sverige är mansdominerade och allra sämst på att boka jämställt var Sweden Rock Festival — av de band och artister som uppträdde på festivalen, som arrangerades förra helgen, var 96 procent mansdominerade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.