Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 January, 22:44

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 11:33

Ebba Busch : " Har inte regeringen Löfven det modet, då bör man avgå"▸ I dag hålls årets första partiledardebatt i riksdagen efter jul- och nyårshelgerna..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Busch, Löfven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ebba, BuschHar inte , regeringen, Löfvendet , modet, , bör man avgå
DI - 16 apr 20 kl. 15:59

Ebba Busch: Regeringen öppnar för omsättningsstöd

Mycket talar för att nästa reform för att möta krisen i näringslivet är omsättningsstöd till krisdrabbade företag.  ”Stefan Löfven sa att….

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 viktiga saker Ebba Busch Thor sa i sitt tal

1. RysslandEbba Busch Thor talade om Gotland, och hur Östersjön kränkts av ryska utbåtar. Vi bor nära ett land som för krig mot ett grannland, sa Busch Thor.

Expressen - 08 okt 15 kl. 14:59

Ebba Busch Thor: Det är nu åtgärder krävs

KD-ledaren Ebba Busch Thor inledde sitt invigningstal på Kristdemokraternas riksting med att kritisera regeringen på flera områden - framför allt flyktingmottagandet. – Det är nu åtgärder krävs. Stefan Löfven, det handlar om människor, säger hon..

SR - 02 mar 18 kl. 14:28

Ebba Busch Thor höll tal i Jönköping: Väck KD-rebellen till liv

Vård och välfärd var i fokus när kristdemokraternas partiledare Ebba Busch höll tal på partiets kommundagar som inleddes i Jönköping idag. Hon gick flera gånger till hårt angrepp mot statsminister Stefan Löfven och den rödgröna regeringen..

Expressen - 11 aug 19 kl. 09:56

Ebba Busch Thor: Löfvens nya politiska bottenrekord

Statsminister Stefan Löfven, S, har slagit ett nytt politiskt bottenrekord.Det hävdar Ebba Busch Thor på Aftonbladet Debatt – där hon riktar hård kritik mot regeringen för de långa vårdköerna.”Människor lider och avlider i köer”, skriver KD-ledaren..

Expressen - 10 okt 15 kl. 13:23

Ebba Busch Thors hälsning till Löfven

Knappt ett dygn efter DÖ:s upplösning har Ebba Busch Thor en hälsning till statsminister Stefan Löfven: – Min uppmaning är den jag redan har framfört öga mot öga med Stefan Löfven. Vi behöver minska trycket på flyktingmottagandet..

DalaDemokraten - 30 jun 15 kl. 20:52

Ebba Busch Thors hårdföra konservatism skrämmer

På allt som en djupt borgerligt lagd människa som bor i Sverige idag kan vara rädd för byggde Ebba Busch Thor sitt tal i Almedalen. De ska vara rädda för att Löfven och de rödgröna bestämmer för mycket över deras barn, för att företagare tyngs ner av allt värre skatter, för att ryssen när som helst kan komma och för att invandringen är för hög. Ur sådana rädslor hämtar kristdemokraternas nyvalde partiordförande Ebba Busch Thor all näring till sin djupt konservativa världsbild..

SVT - 19 mar 19 kl. 18:13

Ebba Busch Thor (KD): Vill inte bygga upp Alliansen för sakens skull

KD-ledaren Ebba Busch Thor riktar fortsatt stark kritik mot Centerpartiets Annie Lööf, efter beslutet om att släppa igenom Stefan Löfven som statsminister. – Det hade varit ärligare om hon hade sagt det innan valet, säger Ebba Busch Thor..

Affärsvärlden - 07 apr 17 kl. 13:59

Ebba Busch Thor: Oacceptabelt att Löfven ska sitta kvar

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor anklagar statsminister Stefan Löfven för passivitet inför Sveriges utmaningar..

Expressen - 09 okt 17 kl. 00:15

Stefan Löfven ilska mot Ebba Busch Thors invit

KD-ledaren Ebba Busch Thor vägrade ta Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson i hand om sjukvården under söndagens partiledardebatt men sa i stället: – Jag tar gärna dig i hand i andra frågor.En invit som retade upp Stefan Löfven, S, ordenligt.– Det är ett moras på andra kanten.

SVT - 25 mar 19 kl. 03:31

Stefan Löfven kritisk till Ebba Busch Thors besked om att föra samtal med Sverigedemokraterna

Statsminister Stefan Löfven (S) höjer ett varnande finger efter Ebba Busch Thors (KD) besked om att inleda samtal med Sverigedemokraterna. – Om ett sådant block skulle få regera skulle kvinnors rättigheter få stå tillbaka rejält..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.