Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 17 January, 10:20

Vimmerby Tidning - 13 jan 21 kl. 11:22

Promenerade på spåret – tåget fick stannaKustpilen från Linköping till Kalmar fick lov att stanna i Rosenfors. Anledningen: En man gick på spåret..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Linköping, Kalmar, Rosenfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Promenerade, spåret, tågetfick , stanna
SVT Debatt - 11 jan 14 kl. 08:00

Trafikverket – ni leker med människors liv

JÄRNVÄGEN Gårdagens avslöjande i SVT om att en x2000-förare slog larm innan urspårningen av godståget i början av veckan, är skrämmande. Trots larm valde man att inte stänga av spåret. Tänk om godståget istället hade varit ett passagerartåg?

Nyan - 11 maj 17 kl. 20:33

De kan vinna Julias makeover

Här är alla nominerade i Nyans och Hair by Julias morsdags-tävling!
Jag vill nominera min älskade mamma Solveig Gustafsson som verkligen är VÄRLDENS bästa mamma. Vi har gått igenom saker hon och jag som har format oss till personerna vi är idag, men jag hade inte varit nån över huvudtaget om jag inte hade haft min mamma vid min sida.

Barometern - 05 dec 13 kl. 10:08

Lindsdalsbor vill bli upplysta

Utvecklingsdialogen i kommunens största ort utanför centrum handlade mest om kollektivtrafik, hyresrätter, belysning och centrum. Lindsdal är i invånar­antal ungefär lika stort som Högsby. Men till skillnad från kommunen i mellersta delen av länet så växer Lindsdal.

YLE - 19 dec 15 kl. 08:00

Fängelset utan brottslingar
Fängelset utan bovar I ett gammalt fängelse i Konnunsuo placeras utlänningar som väntar på att avlägsnas ur landet. Här går tiden så långsamt att den nästan står stilla. Två män koncentrerar sig på att lägga pussel.

Sydsvenskan - 08 feb 15 kl. 04:00

Myten om krockbilen

Moderna myter framstår ofta som osannolika, ibland närmast galna, men förs vidare som om de innehöll ett korn av sanning. I SVT-serien ”Fosterland” – om nationalister i Europa – lämnade den sverigedemokratiska politikern Maya Markiewicz sitt bidrag till mytbildningen. För några år sedan såg hon ett bröllopsfölje passera på gatan i Malmö.

Kristianstadsbladet - 02 maj 13 kl. 09:08

Det svåraste som finns är att slå in matchbollen

Skåne är landets bredaste och hetaste handbollsdistrikt på herrsidan. Så brukar det låta och det finns förstås visst belägg för orden. Skåne har fem elitserielag nästa säsong ?

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 04:00

Osynliga teatern gestaltar vackert den sista resan

I våras dog min morfar. Samma natt befann jag mig i Stockholm, luften var försommarljum och vi promenerade längs Götgatan under en dovt blå himmel. Jag minns de andras ansikten, vad vi pratade om och hur vinden kändes mot benen.

Nerikes Allehanda - 26 nov 15 kl. 05:15

Planterade plånböcker avgörande

På en flyktingförläggning utanför Helsingfors träffar jag mannen som lät plånbokstestet avgöra vilket land han skulle fly till. Han hittade testet på nätet. I en rad städer i världen placerades plånböcker ut.

Cornucopia - 10 jul 18 kl. 19:16

Gästinlägg: Ubåtskyrkogården och atomisbrytaren Lenin

Nedanstående är ett gästinlägg från Lena Padukova, adrenalena.se, från förra årets resa i arktiska Ryssland och delar av Nordostpassagen.

Hade jag dragit västerut längs med Norra kusten kunde jag besöka Kildin-ön, med dess fängslande natur och djurliv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.