ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 25 January, 17:26

ÖstersundsPosten - 13 jan 21 kl. 11:24

Entreprenör bestulen på utrustning för 450 000 kronorEn företagare från Hoting har polisanmält att denna blivit bestulen på värdefull utrustning efter....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Hoting

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenör, bestulen, utrustningför , 450, 000kronor
Nyan - 29 jun 17 kl. 06:00

Fifaxbolag stäms på 450 000 euro

Byggfirman Hans Mattsson stämmer två bolag på närmare 450 000 euro i samband med bygget av Fifax landbaserade fiskodling i Eckerö.
Stämningen riktas mot aktiebolaget F-Fast, som ansvarat för bygget av fiskodlingsanläggningen, och mot Fifax. Kraven gäller byggfirmans merkostnader på grund av att bygget blev försenat.

GT - 31 okt 19 kl. 06:00

Bert Karlsson bestulen – tog saken i egna händer

Entreprenören Bert Karlsson blev bestulen på villavagnar till ett värde av tre miljoner kronor.Då tog han saker i egna händer – och en vecka senare var de hittade. – Jag fattar inte ens det själv, säger han..

Entreprenör24 - 25 sep 13 kl. 15:22

Veckans entreprenör: Glasögonmogulen Jan Jonsson

Han har gått från att kränga solglasögon på marknader till att leda det största företaget inom eyewear i Skandinavien. Möt veckans entreprenör ? glasögonmogulen Jan Jonsson.

Trelleborgs Allehanda - 12 mar 13 kl. 11:51

Stadens historia i 4??450 exemplar

Foto: Tomas Nyberg
En fåfäng entreprenör, ett gammalt hus och en orkester i kortbyxor. Allt i Föreningen Gamla Trelleborgs 57:e årsbok.
I en stor sal sitter 29 personer och lägger böcker i kuvert.

SmålandsPosten - 18 jul 19 kl. 17:36

Region Kronoberg satsar drygt en halv miljon kronor på unga entreprenörer

Region Kronoberg ökar sina driftsbidrag till 450 000 kronor per år till Ung företagsverksamhet, UF..

Nerikes Allehanda - 24 maj 17 kl. 14:22

Arbetsfordon hos NCC tömt på verktyg och utrustning

En entreprenörs arbets- och bostadsbuss som stått hos NCC i Frövi öster om samhället har utsatts för en omfattande stöld av verktyg och andra föremål. Det stulna är beräknat vara värt 46 500 kronor..

DI - 31 aug 17 kl. 13:44

Entreprenör: Amerikansk dröm på blågul plan

KRISTIANSTAD. Sveriges enda specialbutik för amerikansk fotboll levererar utrustning till klubbar och spelare i hela Skandinavien. Med ett nytt varumärke – och planer på en elitutbildning – står Contact Sports redo för ännu en match..

Kristianstadsbladet - 26 jan 13 kl. 08:00

Trafikverket kräver ny asfalt

Foto: Tommy Svensson
Nybyggda E?22 i Skåne har så dålig asfaltsbeläggning att Trafikverket kräver att den asfalteras om. Men entreprenören, som blev klar rekordtidigt, har hittills vägrat.

Kristianstadsbladet - 29 jun 12 kl. 19:56

Helikopterjobb gjorde CSK strömlöst

Bild: Arkiv
När en entreprenör sent i höstas skulle borra hål för staketstolpar kring sjukhusets helikopterplatta träffades en kabel, jordfel uppstod och delar av sjukhuset blev strömlösa.
Sjukhusets reservkraft startade, men strömförsörjningen fungerade inte till den del som omfattade bland annat akut-, kirurgi-, förlossnings- och neonatalavdelningarna. Detta har chefläkaren anmält till Socialstyrelsen i en Lex Maria.

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:00

Den billigaste vägen höll inte hela vägen

Foto: Johanna Wallin
Det skiljde nära 95 miljoner kronor mellan den billigaste och dyraste entreprenören till E?22 mellan Hörby norra och Linderöd. Trafikverket tog den billigaste ?

Dagens PS - 30 sep 17 kl. 08:46

Vägen till klockrikedom

Den 32-årige svensken vänder upp och ner på urindustrin. En rad unga entreprenörer har dykt upp på de årliga listorna över Sveriges rikaste personer. Här finns välkända namn som Spotifygrundaren Daniel Ek, Minecraftskaparen Markus ”Notch” Persson och Klarnagrundaren Sebastian Siemiatkowski.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.