NT > Nyheter

Monday, 25 January, 19:12

NT - 13 jan 21 kl. 11:15

Nattsudd i Bryssel? Kanske i marsBelgien förlänger sina nedstängningsåtgärder på grund av coronapandemin till åtminstone den 1 mars..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattsuddi , BrysselKanske i , mars
Regeringen - 29 mar 11 kl. 13:46

Catharina Elmsäter-Svärd till transportrådet i Bryssel

Torsdagen den 31 mars deltar infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd vid transportrådet i Bryssel. Under transportrådet antas bland annat slutsatser om utvecklingen av de europeiska programmen för satellitnavigering. På rådsmötet presenterar också kommissionen sin vitbok "Roadmap to a Single European Transport Area - Towards a competetive and resource efficent transport system".

Expressen - 18 mar 11 kl. 18:02

Comeback för "Nattsudd med Birro"

7 frågor till Marcus Birro om mikro-TV-programmet "Nattsudd med Birro" som gör smygcomeback i samband med Milans match mot Palermo..

Expressen - 19 mar 11 kl. 21:09

TV: Se comebacken: "Nattsudd med Birro"

7 frågor till Marcus Birro om mikro-TV-programmet "Nattsudd med Birro" som gjorde smygcomeback i samband med Milans match mot Palermo..

Skånskan - 04 feb 20 kl. 17:37

Osama Krayem åtalas för terrorattacken i Bryssel

Terrorattacken i Bryssel i mars 2016 kostade 35 människor livet. Nu åtalas sju IS-jihadister för attacken och Osama Krayem från Malmö är en av de, rapporterar Sydsvenskan. I mars 2016 detonerade två sprängladdningar på flygplatsen Zaventem i Bryssel och en på tunnelbanestation i Maalbeck vilket kostade 35 människor livet och 300 människor skadades.

YLE - 23 aug 17 kl. 06:01

Åbobo i Bryssel: Det finns ett terrorhot, men på något sätt vänjer man sig vid känslan

Det har skett många allvarliga våldsdåd i Europa under de senaste åren, och flera städer lever fortfarande under konstant terrorhot. Åbobon Kimmo Michelsén har bott i Bryssel i nio år och har lärt sig att leva en vardag som kantas av terrorhot. Men hur lär man sig att gå vidare när en attack sker i staden man bor?

Regeringen - 25 mar 11 kl. 12:11

Webb-tv: Fredrik Reinfeldt från EU-toppmötet i Bryssel

Ekonomiska frågor och situationen i Libyen och Nordafrika dominerar EU-toppmötet i Bryssel den 24 och 25 mars. Inför mötets andra dag berättar statsminister Fredrik Reinfeldt om diskussionen mellan stats- och regeringscheferna, bland annat om beslutet att anta ett omfattande paket av åtgärder för att stärka den europeiska ekonomin. Statsrådsberedningen, EU-representationen i Bryssel, 25 mars 2011.

Regeringen - 24 mar 16 kl. 17:29

EU:s inrikesministrar fördömer dåden i Bryssel

Vid skärtorsdagens extrainsatta möte för EU:s ministrar för rättsliga frågor och säkerhet fördömdes terroristdåden som skakade Bryssel den 22 mars. I ett gemensamt uttalande enades ministrarna om att ytterligare lyfta arbetet mot terrorism på EU:s dagordning. Inrikesminister Anders Ygeman deltog i mötet som hölls i Bryssel den 24 mars..

Regeringen - 15 feb 11 kl. 13:37

EU-ministrarna inleder förberedelserna inför toppmötet i mars

EU-ministrarna samlas den 21 februari vid rådet för allmänna frågor i Bryssel, främst för att förbereda vårtoppmötet i Europeiska rådet den 24-25 mars. De ska även diskutera EU:s framtida sammanhållningspolitik. Sverige företräds av EU-minister Birgitta Ohlsson.

Regeringen - 24 mar 16 kl. 15:39

EU-ministrar träffas med anledning av attackerna i Bryssel 22 mars

Det holländska EU-ordförandeskapet kallade med anledning av attackerna i Bryssel den 22 mars in EU:s ministerråd för rättsliga och inrikes frågor till ett särskilt möte på skärtorsdagen. För Sveriges räkning deltar inrikesminister Anders Ygeman..

Regeringen - 09 feb 17 kl. 07:00

Sverige, Belgien, Nederländerna och Danmark arrangerar She decides-konferens i Bryssel, 2 mars 2017

Isabella Lövin, Sveriges minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat, bjuder tillsammans med biståndsministrarna i Belgien, Nederländerna och Danmark, in till en internationell konferens på temat ”She Decides” den 2 mars i Bryssel..

Regeringen - 22 feb 17 kl. 11:03

Pressinbjudan: Lövin bjuder in till #Shedecides i Bryssel 2 mars

Isabella Lövin, minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat, bjuder tillsammans med sina belgiska, nederländska och danska kollegor in till konferensen #Shedecides i Bryssel den 2 mars. Konferensen är en manifestation för kvinnors rättigheter och ska mobilisera politiskt och finansiellt stöd för allas tillgång till sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR)..

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Stort polispådrag i centrala Norrköping efter bråk

En plats i centrala Norrköping spärrades av under kvällen efter flera larm om ett bråk..

NT - 30 minuter sedan

Giulianis fuskanklagelser kan ge miljardböter

Ett amerikanskt företag som tillverkar rösträkningsmaskiner har lämnat in en förtalsstämning till en domstol mot den tidigare presidenten Donald Trumps advokat Rudy Giuliani..

NT - 30 minuter sedan

Politiker: Testning en strategi för att hejda smittan

Labbpersonal i Linköping hävdar att målet om en storskalig testning under pandemin har blivit "politik". Men testningen måste sättas i ett större sammanhang, enligt Marie Morell (M), oppositionsråd..

NT - 15 minuter sedan

Efter problemen i stadsdelen: "De har noll respekt"

Efter helgens händelser i Klockaretorpet, med inställda spårvagnsturer som följd, finns en märkbar frustration i området. "Det gör mig irriterad att ett fåtal tillåts förstöra för så många", säger Malin Lindblom, boende..

NT - 15 minuter sedan

Synnerligen spektakulär mördare

Staren öppnar famnen för kulturen. Framför allt för litteraturen i just det här fallet. Men var Enid Blyton fin- eller fullitteratur?.

NT - 15 minuter sedan

Danska gränsen: 55 stoppade på ett enda dygn

Reglerna för vad som gäller för inresa till Danmark missuppfattas av många svenskar. Under ett enda dygn stoppades 55 personer i den danska gränskontrollen och fick vända tillbaka över Öresundsbron..

NT - 15 minuter sedan

Första domen med ny påföljd för unga

Nu har den första domen med den nya påföljden ungdomsövervakning avkunnats..

NT - 45 minuter sedan

Doldisbagge tillbaka efter 70 års tystnad

Insektsforskare i södra Sverige har letat förgäves efter ekcylinderbaggen under de senaste 70 åren. Med hjälp av ett nytt knep dök den till slut upp i fällorna – nu frågar sig forskarna om skalbaggen har funnits där hela tiden..

NT - 30 minuter sedan

Sayeler (S) vald till ordförande på första fullmäktige

Årets första kommunfullmäktige i Norrköping inleddes av riksdagens talman Andreas Norlén. Ärendena betades sedan av i snabb takt – bland annat valdes Maria Sayeler (S) till ny ordförande..

NT - 1 timme sedan

Älg på vägen

Problem i trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norrköping Norra och Ingelsta i riktning mot Gränna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.