UNT > Nyheter

Wednesday, 27 January, 02:03

UNT - 13 jan 21 kl. 11:06

Region Dalarna kan stoppa Modernas vaccinRegion Dalarna kommer inte att inleda vaccineringen med Modernas vaccin så länge regeringens beslut om försäkringsfrågan för vaccinet dröjer. Detta trots att socialminister Lena Hallengren lovat att staten ska täcka kostnaderna för eventuella biverkningar av vaccinet. –Vi kan inte hålla på att lyssna på vad olika ministrar säger på presskonferenser – ett beslut, tack, säger regionstyrelsens ordförande Ulf Berg (M)..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Dalarna, Modernas, Lena Hallengren, Ulf Berg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Region, Dalarnakan , stoppa, Modernas, vaccin
SVT - 14 jan 11 kl. 16:23

Turbulens i Region Dalarna

Den nya socialdemokratiska ledningen för Region Dalarna sparkar den nuvarande chefen som tillsattes under ett borgerligt styre. Protester från facket. Medverkande: Kent Söderlund ordf SEKO vid Region Dalarna.

DalaDemokraten - 03 nov 14 kl. 17:10

Insändare; Svar om Region Dalarna

Signaturen Undrande vill med en insändare i DD få veta vad är och gör Region Dalarna. Jag ska svara på några av hans frågor. Regionförbunden i Sverige tillkom genom att Riksdagen tog en lag om ändrat regionalt ansvar för utvecklings- och tillväxtfrågor.

DalaDemokraten - 26 jun 17 kl. 14:27

Ny chef för Region Dalarna presenteras – vi sänder live

Region Dalarna har varit utan ordinarie chef sedan Tidigare regiondirektören på Region Dalarna, Tiina Ohlsson, i januari tvingades sluta efter en rad händelser. I dag fattar Region Dalarnas arbetsutskott beslut om vem som blir hennes efterträdare..

Dalarnas tidningar - 06 apr 11 kl. 05:00

Ny myndighet rattas av Region Dalarna

[Dalarna] Från och med den 1 januari 2012 ska det finnas en kollektivtrafikmyndighet i varje län. Klart är också att i länet blir det Region Dalarna som bildar myndigheten och tar det organisatoriska ansvaret. - Jag tror ingen egentligen gillar det här, men det är ju lagstiftat, säger Smedjebackens kommunalråd och Region Dalarnas ordförande, Leif Nilsson (S)..

DalaDemokraten - 24 nov 14 kl. 06:06

Det här är Region Dalarna

I en insändare i Dala-Demokraten frågade signaturen "Undrande" vad Region Dalarna egentligen gör. När tidningen sedan beslutade sig för att göra en enkät i ämnet visade det sig att gemene man var osäker på vad Region Dalarna egentligen innebär..

DalaDemokraten - 30 apr 15 kl. 10:03

För Region Dalarna finns ingen klimatkris

Tack, Leif Nilsson (S), ordförande i Region Dalarna, för ett av de få svaren på all kritik mot flygplats i Sälenfjällen. Jag har tidigare läst att Region Dalarna skulle skjuta till 45 miljoner kronor förutom de 250 miljoner staten bidrar med och de privata investerarna 350 miljoner. Det har inte varit möjligt att kontrollera siffrorna, öppenheten är inte särskilt stor.

Dalarnas tidningar - 08 sep 16 kl. 10:48

Dalarna i Almedalen blev en succé menar Region Dalarna

Dalarnas satsning i Almedalen, kallat Almedalarna, blev en stor framgång. Det menar Region Dalarna som nu analyserat den pågående treårssatsningen.– En framgång över förväntan, säger Region Dalarnas ordförande Leif Nilsson (S)..

Dalarnas tidningar - 21 aug 17 kl. 17:30

Rapport sågar Region Dalarna – har dålig koll på sina dokument

Region Dalarna måste bli bättre på att diarieföra och sköta sina dokument. Det slås fast i en rapport som ger hård kritik mot myndigheten.
– Det finns delar av verksamheten, som handlar om regional utveckling där prio inte varit på administration, säger Abbe Ronsten (S), ordförande för Region Dalarna..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Region Dalarna strider för högskolan

Nu tar Region Dalarna strid för Högskolan Dalarna. I ett brev till Jan Björklund framförs skarpa protester mot omfördelningen av medel från regionala högskolor till storstadsområdenas universitet.
Högskolan Dalarna får minskade anslag med 59 miljoner kronor..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Region Dalarna strider för högskolan

Nu tar Region Dalarna strid för Högskolan Dalarna. I ett brev till Jan Björklund framförs skarpa protester mot omfördelningen av medel från regionala högskolor till storstadsområdenas universitet.
Högskolan Dalarna får minskade anslag med 59 miljoner kronor..

Dalarnas tidningar - 31 dec 16 kl. 17:07

Krisen i Region Dalarna: C-kritik mot Socialdemokraternas agerande

Efter ett extrainsatt möte med representanter från Centerpartiet i Dalarna riktar man nu kritik mot hur Socialdemokraterna agerat i härvan kring Region Dalarna.
- Vi är kritiska mot att S verkställande utskott bestämmer över direktionen, kommenterar Peter Helander, ordförande för Centerpartiet i Dalarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.