NT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 09:38

NT - 13 jan 21 kl. 10:55

Fortsatt allvarligt läge i SkåneSkåne har fortsatt ett högre covidtryck mot sjukvården än de övriga storstadsregionerna..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt allvarligt, lägei , Skåne
Sydsvenskan - 09 dec 11 kl. 20:06

Tre allvarligt skadade i bussolycka

Tre personer skadades mycket allvarligt och ytterligare en allvarligt när en buss körde av vägen norr om Filipstad i kväll. Ett innebandylag var ombord på bussen. Totalt 17 personer är skadade, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 06:00

Fler skadas allvarligt på jobbet

Tre år i rad har risken att skada sig allvarligt på arbetet ökat, visar ny statistik. - Det är påtryckningar och stress, säger Karin Utterhall, som klämde av lillfingret på arbetet.
2012 skadades 10 400 personer allvarligt på sin arbetsplats, visar statistik från Afa Försäkrings årliga Arbetsskaderapport, Sveriges största undersökning kring allvarliga arbetsskador.

BT - 16 maj 14 kl. 06:00

Fler skadas allvarligt på jobbet

Tre år i rad har risken att skada sig allvarligt på arbetet ökat, visar ny statistik. - Det är påtryckningar och stress, säger Karin Utterhall, som klämde av lillfingret på arbetet.2012 skadades 10 400 personer allvarligt på sin arbetsplats, visar statistik från Afa Försäkrings årliga Arbetsskaderapport, Sveriges största undersökning kring allvarliga arbetsskador.

Politikerbloggen - 03 feb 11 kl. 21:15

ALLVARLIGT SKADAD Bert Sundström på sjukhus i Kairo

ALLVARLIGT SKADAD. SVT:s reporter Bert Sundström är allvarligt skadad och befinner sig nu på ett sjukhus i Kairo. Bert Sundström fördes tidigare idag bort av okända personer.

Sydsvenskan - 30 nov 11 kl. 09:32

Elev allvarligt skadad i knivattack

Foto: Scanpix
En elev är allvarligt skadad efter att ha attackerats med kniv på ett gymnasium i Vallentuna norr om Stockholm. Offret ska vara 16 år, enligt en annan elev på skolan. Ingen misstänkt gärningsman är ännu gripen.

BT - 18 feb 12 kl. 11:11

Läget mer allvarligt för en svensk

Minst 30 människor har först till sjukhus på den thailändska ön Phuket efter att klor och andra rengöringsprodukter blandats i en tank bredvid poolen och orsakat ett gasmoln. Enligt UD togs minst nio svenskar in på sjukhus för observation efter olyckan. För en av dem är läget mer allvarligt.

Kristianstadsbladet - 18 jul 12 kl. 09:37

Wilbek om kaoset: Det är allvarligt

Ordföranden och multimiljonären Jesper Nielsen hoppade av AG Köpenhamn och lämnade ett stort kaos efter sig. ?Det är väldigt allvarligt?

Magazin24 - 15 sep 12 kl. 08:05

Allvarligt tillbud kräver utredning

I slutet av augusti inträffade ett allvarligt tillbud på en arbetsplats på Ullvileden i Köping. Nu kräver Arbetsmiljöverket en utredning av händelsen. Den 24 augusti anmäldes ett allvarligt tillbud till Arbetsmiljöverket.

Kristianstadsbladet - 15 jan 13 kl. 13:30

Allvarligt bakslag för Absolut Company

Foto: Johanna Wallin
Absolut Company har drabbats av ett allvarligt bakslag. Bolaget vill ta ut dubbelt så mycket grundvatten för sin spritproduktion, men mark- och miljödomstolen säger nej. På sikt kan det hota möjligheterna att växa.

UT - 04 maj 14 kl. 10:52

Läget fortfarande allvarligt för krockskadad kvinna

En kvinna avled under lördagen. För en annan kvinna som skadades vid olyckan på riksväg 40 i fredags var tillståndet fortfarande allvarligt sent på söndagseftermiddagen. UT skrev i går om att en yngre kvinna avlidit efter trafikolyckan som inträffade i närheten av det nya Hössnamotet vid halv sex-tiden på fredagskvällen.

Barometern - 16 jun 14 kl. 07:59

Presschefen: ?Självklart är det allvarligt?

På Eons presstjänst tar man allvarligt på uppgifterna om att en kund kommit in på fel kunds sidor.
– Det är visserligen första gången jag hört talas om det här under mina tio år på Eon. Men självklart är det allvarligt om man kommer in på en annan kunds uppgifter, säger Jakob Holmström, kommunikationschef på Eon.

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Nära 59 000 vill skriva högskoleprovet i vår

Närmare 59 000 personer har anmält sig till högskoleprovet i vår..

NT - 30 minuter sedan

Tenniskarantänen – ett "fängelse med wifi"

Australian Opens ledning försöker nu lugna tennisstjärnorna som tvingas sitta i två veckors karantän inför grand slam-turneringen. Samtidigt kommer besked om att två spelare har testat positivt för covid-19..

NT - 30 minuter sedan

Nya ägare till 60-talshus i Norrköping - 2 950 000 kronor blev priset

Charlotte och Rasmus Wingren, båda 32 år, har tagit över fastigheten på adressen Emil Smeds Väg 6 i Norrköping från Hans Elof Lennart Regard..

NT - 15 minuter sedan

Swedbank draglok på börsen

Stockholmsbörsen inleder dagen med stigande kurser. Efter några minuters handel har OMXS-index ökat 0,5 procent..

NT - 15 minuter sedan

KI: Minskad omsättning i handeln

Omsättningen i näringslivet var oförändrad i januari jämfört med december, enligt en extra mätning gjord av Konjunkturinstitutet (KI). Men inom handel pekar det svagt nedåt..

NT - 15 minuter sedan

Polisen ser ljust på samarbete mot penningtvätt

De fyra storbankerna Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank samt Danske Bank startade i fjol ett samarbete med Polismyndigheten för att bli bättre i arbetet mot penningtvätt..

NT - 45 minuter sedan

15 sovande personer ihjälkörda av sopbil

15 personer som sov invid vägen i västra Indien har omkommit sedan de körts över av en sopbil vars förare tappat kontrollen..

NT - 45 minuter sedan

Källor: Ingen benådning för Giuliani

Rapstjärnan Lil Wayne finns sannolikt med på den lista över personer som Donald Trump kommer att benåda under sin sista heldag som USA:s president, uppger källor för Reuters..

NT - 45 minuter sedan

70-talshus på 177 kvadratmeter sålt i Finspång - priset: 2 550 000 kronor

Sirpa Mattisdotter, 59, och Niclas Schiller, 47, boende på Rippestorpsvägen i Finspång har köpt huset på adressen Igelkottsvägen 4 i Finspång av säljaren John Olav Tveraa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.