Realtid > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 17:23

Realtid - 13 jan 21 kl. 11:07

Mitteregger: Brilliant Future har större möjligheter att utvecklas som självständigt bolag.Rekryteringsbolaget Wise Group tror att dotterföretaget Brilliant Future får bättre möjlighet att utvecklas som självständigt företag. ”I grunden handlar det om två väsensskilda verksamheter”, säger ordförande Erik Mitteregger..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Future, Wise Group,  Brilliant Future,  Erik Mitteregger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitteregger, Brilliant, Futurehar större , möjligheteratt , utvecklassom , självständigt bolag
Dagensanalys.se - 15 nov 18 kl. 12:52

Schibsted Future Report 2019: Början till slutet för mobiltelefonernas era

Schibsteds årliga framtidsspaning inom ny teknologi, samhälle och affärstrender. För femte året delar koncernens medarbetare och utvalda vänner med sig av sin kunskap och sina tankar samt idéer om fenomen som de tror kommer att påverka framtiden. ”Schibsted är en drivande kraft i den digitala utvecklingen och Future Report fokuserar på hur teknikutvecklingen påverkar vår framtid och vilka möjligheter den ger.

Alingsås tidning - 27 mar 16 kl. 05:30

Han ligger steget före cyberhoten

Att ligga steget före cyberhot men också skapa en helt ny sökmotor som ska kunna analysera framtiden. Ungefär så skulle man kunna beskriva Recorded Futures verksamhet, ett företag med kontor i både Göteborg och i USA.
– Jag hoppas att vår teknik till slut ska komma i var mans hand, säger Staffan Truvé, en av företagets grundare.

Kristianstadsbladet - 29 nov 13 kl. 08:28

Företagare tror på en ljus framtid

Foto: Tommy Svensson
Näringslivsdagen Skåne Nordost arrangerades på torsdagen för femte gången i rad och för första gången ägde evenemanget rum i Hässleholm. Rekordmånga deltagare, 310 stycken, från näringsliv och kommuner var anmälda.
Huvudtalaren Erik Herngren, från konsult- och analysföretaget Kairos Future, höll två anföranden.

Dagensanalys.se - 20 jun 17 kl. 14:22

Sju av tio nordiska chefer tror att deras nuvarande affärsmodell blir förlegad inom fem år

Digitaliseringen gör de flesta affärsmodeller förlegade inom 5 år – men svenska chefer tveksamma till nya teknikinvesteringar  Fler än sju av tio nordiska chefer tror att deras nuvarande affärsmodell blir förlegad inom fem år eller tidigare. Samtidigt skapar digitaliseringen fler möjligheter att utveckla nya affärer i samverkan med aktörer från andra branscher. Sverige är det land där startups och nya teknikföretag bedöms påverka utvecklingen allra mest – men där samtidigt viljan till nya teknikinvesteringar är lägst.

GlobeNewswire - 02 jul 20 kl. 10:00

Workday People Analytics levererar automatiserade lösningar för att hjälpa företag att optimera sin arbetskraft i en föränderlig värld

Maskininlärning och augmented analytics ger insikt i och identifierar möjligheter att hjälpa företag att ta sig starkare ur krisenSTOCKHOLM, Sverige, July 02, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), ledande inom företagsmolnapplikationer för ekonomi och HR, lanserar Workday People Analytics – en analysbaserad applikation som identifierar risker och möjligheter inom arbetsgrupper och presenterar dessa insikter i ett lättförståeligt story-format. Informationen ger HR- och företagsledare möjlighet att nå starkare resultat – snabbare – genom att fatta bättre beslut gällande sina anställda.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:21

Framtidens fabriker planeras i Österbotten

Virtuell verklighet kan bli ett vanligt verktyg i framtidens fabriker, bland annat det här forskas det kring i ett av de många framtidsprojekt som Österbottens förbund stöder. En del av projekten kan fungera som lockbete för storfabriker som Tesla och Northvolt. Du är nu i kontrollrummet i ett kraftverk och det har uppstått en läcka utanför maskinrummet som du ska stoppa, berättar forskaren Rayko Toshev från Vasa universitet till mig.

Kristianstadsbladet - 14 dec 12 kl. 07:00

Gränserna mellan dans och konst raderas

Foto: Terje Östling
Dans och performance intar för närvarande utställningsrummet på Lunds konsthall, och ger besökarna många möjligheter att själva upptäcka danskonstens uttryck. Konstskribent och kulturredaktör Anna Lundholm ser hur eftermiddagstimmarna lätt försvinner bland danssteg, verk och filmer.
Utställning
"Dance is Present".

Barometern - 10 jun 13 kl. 07:18

Ung & konservativ

Den har kallats Generation Ordning och MeWe-generationen - men i politiskt avseende är svenska unga vuxna också en Generation Vet ej. I SCB:s senaste stora partisympatiundersökning, som presenterades i veckan, svarade nästan en tredjedel av både män och kvinnor i åldern 18-29 "vet ej" på frågan om vilket parti de skulle rösta på om det vore val i dag. Det är en mer än dubbelt så stor andel som i de andra ålderssegmenten.

DI - 30 sep 16 kl. 14:02

"Om ett år säljer man för miljarder"

Sobi har fallit tungt på börsen i år. Orättvist, enligt fondesset Max Mitteregger, som ser strålande möjligheter för läkemedelsbolaget. ”De kommer att ha ett enormt bra kassaflöde och tjäna mycket pengar”, säger han i Börsrådet..

Dagensanalys.se - 29 aug 16 kl. 15:10

”Analysavdelningen i centrum”

Om två veckor arrangeras konferensen och branschträffen Market Research & Customer Insight Summit. Inför konferensen tog vi oss en pratstund med SMIFs ordförande Karin Nelsson som berättade om innehållet, vem som bör delta och branschens utmaningar. Vad är temat för årets MRCIS?

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:15

Intelligenta butiker på ingång – avslöjar rapport från EY

Även i de fysiska butikerna kommer det bli viktigare att samla in data, där t.ex. övervakningskameror och ögonscanning kan ge ny kunskap om konsumentens rörelsemönster, avslöjar ny rapport från EY.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.