ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 24 January, 00:35

ÖstersundsPosten - 13 jan 21 kl. 11:00

ÖIK:s vädjan – öppna arenan för barn och ungdomar: ”500–600 utövare som sitter hemma och spelar dataspel”Östersunds Ishockeyklubb vill kunna återuppta ungdomsverksamheten inomhus. I ett brev till....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
ÖIK, Ishockeyklubb

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖIK:s, vädjan, öppna, arenanför , barnoch , ungdomar, 500–600, utövare som sitter hemma och spelar dataspel
Skånskan - 05 nov 19 kl. 16:58

De ska öppna arenan på nytt

SKURUP
Skurupsungdomar har frågat och undrat. På lördag är det dags – då öppnar Skurups sparbanks arena igen för sport, föreningsaktiviteter eller möjlighet att bara sitta fika och snacka. För drygt ett år sedan var det premiär för Öppen arena.

DalaDemokraten - 11 nov 15 kl. 14:02

Kommunens vädjan: "Öppna ditt hem för ett flyktingbarn"

"Kan du tänka dig att öppna ditt hem för ett flyktingbarn?" Frågan ställs i rubriken på det pressmeddelande som lagts ut på Ludvika kommuns hemsida..

Dalarnas tidningar - 11 nov 15 kl. 14:02

Kommunens vädjan: "Öppna ditt hem för ett flyktingbarn"

"Kan du tänka dig att öppna ditt hem för ett flyktingbarn?" Frågan ställs i rubriken på det pressmeddelande som lagts ut på Ludvika kommuns hemsida..

Vestmanlands Läns Tidning - 11 mar 20 kl. 19:44

VIK valde att öppna arenan trots coronalarm – så reagerade publiken: "Egentligen tokigt"

Vid 17.30 kom beskedet. Publik tilläts på matchen mellan VIK och Vita Hästen.

YLE - 18 aug 14 kl. 20:18

Barösundsbutiken håller vinterstängt trots vädjan

Barösunds byaråd vädjade i ett brev till handelslaget Varuboden-Oslas ledning om att Barösundsbutiken inte skulle bli en sommarbutik. Styrelsen för handelslaget beslutade ändå enhälligt på måndagskvällen (18.8) att hålla fast vid sitt tidigare beslut om att stänga butiken i september fram till maj.

YLE - 13 maj 15 kl. 08:46

Franska öppna kulminerar på Yles kanaler

Skall Rafael Nadal vinna igen? Kommer Marja Sjarapova att spela hem sin tredje titel på fyra år? Under första veckoslutet i juni bjuder Yle på sedvanlig tennisunderhållning, när singelfinalerna från Roland Garros sänds i TV2 och på Arenan.

Alliansfritt Sverige - 23 aug 14 kl. 09:20

Moderatstyrda kommuner: Öppna våra hjärtan? Inget för oss

Statsminister Fredrik Reinfeldt har bett det svenska folket att "öppna sina hjärtan" för människor som flyr från krigshärjade områden. Det gjorde han i sitt sommartal förra veckan. Det var fint.

Expressen - 27 apr 15 kl. 22:03

Kinberg Batra pressad om Reinfeldts vädjan

Gång på gång försökte SVT-programledaren Anders Holmberg pressa M-ledaren Anna Kinberg Batra att ta ställning till Fredrik Reinfeldts vädjan till svenska folket om att "öppna era hjärtan" – men förgäves. Anna Kinberg Batra: – Nu har vi ju en debatt om… Anders Holmberg: – Nej, vi har ingen debatt. Jag bara ställer frågor..

Sydsvenskan - 07 mar 20 kl. 10:00

Italienska ambassadörens vädjan till svenskarna

Virusutbrottet slår hårt mot ekonomin i Italien – men också mot självbilden. Många känner sig misstänkliggjorda i världens ögon. – Vi brukar tas emot med öppna armar, säger landets ambassadör i Sverige, som nu riktar en vädjan till svenskarna.

YA - 07 mar 20 kl. 10:07

Corinaviruset: Italienska ambassadörens vädjan till svenskarna

Virusutbrottet slår hårt mot ekonomin i Italien – men också mot självbilden. Många känner sig misstänkliggjorda i världens ögon. – Vi brukar tas emot med öppna armar, säger landets ambassadör i Sverige, som nu riktar en vädjan till svenskarna..

YLE - 29 nov 13 kl. 20:32

HIFK vann den sista matchen i arenan

HIFK besegrade Jokerit i vad som antagligen var det sista lokalderbyt i arenan i Helsingfors. HIFK: segersiffror skrevs 4-1. Jokerit hade vunnit de sex senaste matcherna lagen emellan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.