Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 21 January, 15:16

Länstidningen i Södertälje - 13 jan 21 kl. 11:00

Då kan spåren vara redo för skidåkarna: ”Vi är laddade”



Södertälje-Nykvarn orientering, SNO, står i startgroparna för att spåra för skidåkarna i Tveta. –....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
nykvarn, SNO, Tveta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan , spårenvara , redoför , skidåkarnaVi är , laddade
YLE - 23 dec 13 kl. 05:57

Skidåkarna kör hundratals kilometer för att få skida

I Västnyland lyser snön fortfarande med sin frånvaro och enligt prognoserna är inte någon snö på kommande under veckan. Den uteblivna snön ställer till det för många, bland annat skidåkarna. Vanligtvis kan skidåkarna träna på hemmaplan.

YLE - 21 okt 16 kl. 14:33

Nya avslöjanden: Norska skidåkarna tog astmamedicin i bussen – mellan sprintheaten

Den norska tidningen Aftenposten avslöjar att de norska skidåkarna tagit astmamediciner i landslagets servicebuss mellan sprintheat. Det är som att dricka sportsdryck, säger en längdåkare till tidningen. Servicebussen används i första hand för att serva skidor.

YLE - 22 mar 13 kl. 09:55

FIS ger efter för skidåkarna

Den fruktade Mördarbacken i Falun görs mindre farlig efter att skidåkarna hotat bojkotta världscupsavslutningen. FIS ger efter, men åkarna hade hoppats på ännu större justeringar. Det internationella skidförbundet FIS har halverat Mördarbacken.

SVT - 16 mar 14 kl. 11:04

Skidåkarna bakom alla medaljer

Det är skidåkarna som stått för framgångarna vid Paralympics i Sotji. De gick i spåren efter Daniel Richardsson & Co..

DN - 02 nov 17 kl. 10:14

Fis beslut om ryska skidåkarna dröjer

Beslutet om de ryska skidåkarna Alexander Legkov och Jevgenij Belov, som stängts av på livstid från att tävla i OS, också ska förbjudas ställa upp i andra tävlingar dröjer. Det innebär att de sannolikt kan ställa upp i den svenska längdpremiären..

YLE - 18 okt 13 kl. 05:16

Domen mot menedsåtalade skidåkarna faller

I dag faller domen mot de tre tidigare landslagsskidåkarna, som står åtalade för mened. Janne Immonen, Jari Isometsä och Harri Kirvesniemi vittnade i dopningsrättegången kring FNB för ett par år sedan. Enligt åklagaren finns det skäl att misstänka att trion gav fel information och undanhöll saker under rättegången.

YLE - 18 okt 13 kl. 10:43

Skidåkarna får sin dom

I dag faller domen mot de tre tidigare landslagsskidåkarna, som står åtalade för mened. Janne Immonen, Jari Isometsä och Harri Kirvesniemi vittnade i dopningsrättegången kring FNB för ett par år sedan. Enligt åklagaren finns det skäl att misstänka att trion gav fel information och undanhöll saker under rättegången.

YLE - 20 dec 12 kl. 13:49

CKP: Skidåkarna kan ha ljugit i rätten

Tre före detta toppskidåkare misstänks för att ha ljugit i rätten. Centralkriminalpolisen har blivit klar med förundersökningen i fallet med FNB:s dopningsnyhet. Skidåkarna Harri Kirvesniemi, Jari Isometsä och Janne Immonen hördes som vittnen i rättegången som avslutades i juni.

ÖstersundsPosten - 13 feb 13 kl. 10:01

ÖPTV: När skidåkarna sover

Det blir inte tomt i skidbackarna i Åre när liftarna stängts och skidåkarna gått hem..

NT - 08 maj 13 kl. 11:41

Förra skidåkarna åtalas för mened

De tre finländska före detta skidåkarna Harri Kirvesniemi, Janne Immonen och Jari Isometsä ska åtalas för mened. Enligt åklagaren ljög eller undanhöll de information i samband med dopningsrättegången mot Jari Räsänen och Pekka Vähäsöyrinki 2011. De tre som ska åtalas uppgav då, som vittnen i målet, att de inte visste att dopning förekommit under den tid som åtalet gällde..

GöteborgsPosten - 23 dec 13 kl. 15:22

Här slutar de svenska och norska skidåkarna fred

Charlotte Kalla har tidigare tränat med de norska skidåkarna, Petter Northug gillar att tjafsa med Halfvarsson och Hellner. Men nu firar de två landslagen jul tillsammans..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.