Realtid > Ekonomi

Sunday, 17 January, 07:23

Realtid - 13 jan 21 kl. 10:21

Mannheimer Swartling har öppnat kontor i SingaporeMannheimer Swartling har öppnat ett kontor i Singapore. Kontoret ska bli centrum för byråns tvistlösningsverksamhet i Asien. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Swartling, Singapore, Asien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mannheimer, Swartlinghar , öppnat, kontori , Singapore
SvD - 28 okt 14 kl. 17:45

Norske hotellmagnaten stämmer Mannheimer Swartling

Advokatbyrån Mannheimer Swartling stäms av den norske hotellmagnaten Petter Stordalen. Han menar att deras råd var anledningen till att hans företag åkte på en enorm skattesmäll – och att de bör ersätta honom med 388 miljoner kronor..

E24 - 17 nov 16 kl. 19:03

Mannheimer Swartling gör upp med Stordalen

Den norske hotellkungen Petter Stordalen får drygt 100 miljoner kronor efter en förlikning med svenska advokatbyrån Mannheimer Swartling, rapporterar den norska nyhetsajten E24. Bakgrunden är advokatfirmans råd i ett skatteärende som inte gillades av skattemyndigheten..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Mannheimer Swartling - vinnare av Stora Klientpriset

Utmärkelsen "Stora Klientpriset" gick i år till Mannheimer Swartling. Jan Dernestam som är managing partner på advokatbyrån berättar att för att uppfylla byråns mål om att alltid leverera den mest högkvalitativa rådgivningen satsas det mycket på kompetetensutbildning och på smarta IT-verktyg..

Realtid - 12 apr 17 kl. 14:03

Mannheimer Swartling och Vinge rankas högst

När köparna av affärsjuridik uppger vilka advokatbyråer som de har mest positivt intryck av rankas Mannheimer Swartling och Vinge högst följt av Setterwalls och Lindahl. "Advokatbyråerna måste bli bättre på att kommunicera och anpassa sig till olika målgrupper" säger Ylva Gnosse, senior consultant på Regi, till Realtid. .

Realtid - 24 aug 17 kl. 06:30

Mannheimer Swartling delar ut 330 miljoner till ägarna

Nordens största advokatbyrå, Mannheimer Swartling, omsatte strax under 1,3 miljarder kronor under fjolåret. Vinsten uppgick till 334 miljoner kronor. Av dessa delades 330 miljoner ut till aktieägarna..

Realtid - 22 nov 17 kl. 13:14

Klas Eklund lämnar SEB för Mannheimer Swartling

SEB:s hållbarhetsekonom Klas Eklund går till advokatbyrån Mannheimer Swartling där han blir senior economist..

Realtid - 13 mar 18 kl. 07:00

Kvinnor i topp på Mannheimer Swartling

Med 2017 års största företagstransaktion placerar sig Mannheimer Swartling högst i den svenska M&A-ligan sett till värdet på transaktionerna. Fullservicebyrån utmärker sig också för många kvinnor på M&A-toppen..

Realtid - 19 aug 19 kl. 15:00

Mycket starkt år för Mannheimer Swartling

Advokatbyrån Mannheimer Swartling redovisar ett resultat för moderbolaget på nästan 337 miljoner kronor för 2018 jämfört med 312 miljoner kronor 2017. “Vi måste alltid överträffa våra kunders förväntningar”, säger vd Jan Dernestam till Realtid. .

Realtid - 14 feb 20 kl. 07:55

Mannheimer Swartling gör sitt bästa år

Morgonsvepet fredag: Nytt rekord för Mannheimer Swartling, stora problem för Swedbanks nätbank och så går största M&A-affären i Europa år mot sitt avgörande..

Realtid - 28 okt 14 kl. 11:25

Kräver 388 miljoner av Mannheimer Swartling

"Advokaterna skulle vara de bästa i Sverige, men råden de gav oss var galna", säger Petter Stordalen. Mannheimer Swartlings ombud Björn Tude från G&D kontrar: "Något fel har man inte begått överhuvudtaget"..

Realtid - 25 aug 16 kl. 13:16

Mannheimer knoppar av tyska kontor

I Europas mest konkurrensutsatta marknad stod Mannheimer Swartling inför ett vägval..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.