Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 21 January, 18:28

Länstidningen i Jämtland - 13 jan 21 kl. 10:31

Polisanmäler att hund angripit renkalv – bet och revEn person boende i Härjedalens kommun har polisanmält att en lösspringande hund tagit sig in i....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Härjedalens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisanmäleratt , hund, angripit, renkalv, betoch , rev
Skånskan - 17 apr 18 kl. 14:11

Kvinna biten när hon bad att få klappa hund – polisanmäler hundägaren

hofterup En kvinna i 50-årsåldern gick i fredags fram till en yngre kvinna och frågade om hon fick klappa hennes hund.När hon räckte fram handen för att klappa bet hunden henne i höften. Bettet tog tillräckligt hårt för att det skulle gå hål i huden.

ÖstersundsPosten - 22 jan 15 kl. 16:04

Polisanmäler fågelmatande granne

Personen har under en längre tid matat fåglarna med bröd, korv och annan husmanskost. Det har medfört att grannens hund fått i sig korv med skinn. Nu polisanmäler grannen händelsen och menar att det är fågelmatarens fel att hunden hamnade hos veterinären..

Skånskan - 25 mar 17 kl. 06:00

Polisanmäler elva personer för näthat och kränkningar

Hörbys kommunalråd Susanne Meijer (S) har polisanmält elva personer, en blogg och en Flashbacktråd för förtal. Bland de polisanmälda finns bland annat kommunrevisorn Leif Rosvall (M) och SD-ordföranden Johan Ohlin.
De anklagas för näthat och för att spridit ett kritiskt debattinlägg om henne och en karikatyrteckning i sociala medier.

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 16:21

Kommunen polisanmäler företag för miljöbrott

Olja, glykol och diesel hälldes rakt ut på marken. Förorenade platser hölls undan för kommunens miljöinspektörer. En av de tidigare anställda på Nordströms bildemontering berättar i Sydnytt om allvarliga miljöbrott som begåtts.

BT - 12 sep 14 kl. 12:37

Eniro polisanmäler förre vd

Eniros styrelse polisanmäler bolagets sparkade vd Johan Lindgren. Aktien tog ett glädjeskutt och handlades under dagen runt 25 procent upp. Eniros juridiska rådgivare har funnit skäl att polisanmäla felaktigheterna i bolagets redovisning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Föräldrar polisanmäler skola efter kidnappning

Flera föräldrar polisanmäler Skårsskolan, där Anna, 9, som försvann under torsdagen gick, för tjänstefel. Flickan var borta från skolan i åtta timmar utan att någon på skolan reagerade.- Hur ser skolans rutiner ut egentligen?

Skånskan - 13 apr 18 kl. 11:07

Malmö polisanmäler ännu ett företag efter sfi-bluff

Malmö Malmö stad polisanmäler utbildningsföretaget Hermods för misstänkt bedrägeri.
Samtidigt begär kommunen tillbaka minst 4,7 miljoner kronor för ersättning som utgått efter felaktig fakturering.Av polisanmälan framgår att Hermods i augusti, september och oktober förra året fakturerat kommunen för betydligt fler lärare än de i verkligheten haft i undervisningen.

SmålandsPosten - 07 mar 20 kl. 08:21

Växjö: Slagsmål och brand på skola - ledningen polisanmäler elever

Slagsmål och brand på skola - ledningen polisanmäler eleverElever som slagits och eldat. Nu polisanmäler skolledningen händelser som inträffat på Fagrabäckskolan i veckan..

BT - 17 okt 12 kl. 07:32

Jägare i Svenljunga polisanmäler polisen för djurplågeri

Jägaren Ronny Benjaminsson polisanmäler polisen.
I vargdebattens spår har eftersök av skadat vilt än en gång hamnat i fokus.
Den 29 september var en bil med fyra kvinnor på väg från Ullared och hem mot Tibro.

Nyheter 24 - 12 dec 13 kl. 17:25

"Därför polisanmäler vi FRA"Vill du göra din röst hörd?

Vi polisanmäler Försvarets radioanstalt, FRA, för olaga datorintrång. En offentlig åklagare måste gå till botten med de nya avslöjandena om att myndigheten sysslar med aktiv signalspaning. I senaste avsnittet av Uppdrag Granskning, som sändes den 11 december, framgår det att FRA arbetar med aktiv signalspaning.

Nyan - 26 maj 15 kl. 13:12

Polisanmäler efter ”flyktingbrev” på Kumlinge och Kökar

Ett nätverk bestående av personer som jobbar med ungdomar, med Kumlingebon Mia Hanström, i spetsen anmäler Stephan Toivonen för hets mot folkgrupp. Det brev, där  Toivonen står som företrädare, som jobbar för folkomröstningar gällande flyktingmottagande har nu skickats ut till invånarna på Kumlinge och Kökar. Såhär skriver nätverket som anmält i ett pressmeddelande: ”Nu polisanmäler vi Stefan Toivonen för hets mot folkgrupp och begär en utredning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.