Computer Sweden > IT

Thursday, 28 January, 09:07

Computer Sweden - 13 jan 21 kl. 10:33

Polistillslag mot darknet – största handelsplatsen nedstängd
Darkmarket bedöms vara världens största handelsplats för olagliga köp som droger och stulna kreditkort. Men efter en samordnad internationell polisinsats är den nu offline..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polistillslagmot , darknetstörsta , handelsplatsen, nedstängd
Nyheter 24 - 17 feb 14 kl. 11:44

Mobbningsgrupp nedstängd av FacebookEtt utdrag ur Facebooks regler

Gruppen växte lavinartat. Till slut var över 50 000 med i "Totalt ointressant information". skrev om flera personer som trakasserades i gruppen.

SR - 22 jan 18 kl. 05:36

Delar av USA:s statsapparat fortfarande nedstängd

När amerikanerna går till jobbet i dag kommer delar av statsapparaten vara nedstängd. Kongressen har fortfarande inte lyckats enas om en budget, och Vita Huset går nu hårt åt demokraterna..

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 20 kl. 20:25

Nedstängd Södan tvingar TKK att se sig om

En nedstängd Söderslättshallen har slagit mot flera föreningar. Trelleborgs konståkningsklubb är en av de som kämpar med att hålla sin verksamhet fortgående. .

SR - 07 feb 18 kl. 07:30

Nedstängd Facebookgrupp försökte sänka filmbetyg

Facebook har stängt ner en grupp som försökt översvämma den stora filmdatabasen Rotten Tomatoes med dåliga betyg för den kommande filmen "Black Panther". Den nedstängda gruppen kan ha haft kopplingar till högerextrema rörelser..

DI - 09 jan 19 kl. 11:47

Varningen: USA:s kreditbetyg kan sänkas om statsapparat fortsätter vara nedstängd

Kreditratinginstitutet Fitch varnar för en möjlig sänkning av kreditbetyget för USA senare i år om den rådande nedstängningen av statsapparaten fortsätter och skuldtaket nås och budgeten hämmas. Det rapporterar Reuters. .

DN - 21 jan 19 kl. 20:05

Crowdfunding ska hjälpa drabbade av nedstängd statsapparat

Fler än 1.500 insamlingskampanjer har startats med syfte att stötta de över 800.000 offentligt anställda som drabbas av den historiskt långa nedstängningen av USA:s statsapparat, rapporterar Huffington Post.

Cornucopia - 18 aug 20 kl. 10:19

Kärnkraften nedstångd - vindstilla - 150 öre per kWh för elen

Vindkraften klarar inte av att försörja Sverige med el just nu, sedan även Ringhals 1 stängts ner. Elpriset låg i morse på över 150 öre per kWh och Sverige importerar nu el mitt i sommaren. Relaterat så är det även elbrist i Kalifornien där man i helgen stängde av strömmen för 250 000 hushåll, då kylningen i sommarhettan förbrukade för mycket ström.

Expressen - 20 aug 20 kl. 16:34

Det är högern som vill se en nedstängd värld

När vi sett nedstängningen av samhället under coronakrisen är det den dåligt pålästa högerns framtidsvision vi upplever, inte miljörörelsens, skriver Pär Holmgren (MP)..

DI - 24 nov 15 kl. 14:24

Tunnelbanan i paris delvis nedstängd efter hot

Tunnelbanan i Paris är delvis stängd på grund av säkerhetsskäl och Place de la Republique har evakuerats.Det rapporterar tidningen Liberation, enligt Bloomberg News..

Polisen - 12 feb 20 kl. 11:29

Narkotikamarknad på darknet nedstängd – stort åtal

Polisen har stängt ner det som var Sveriges största narkotikamarknadsplats på internet, Flugsvamp 2.0. Åtal väcktes i dag bland annat mot administratören av marknadsplatsen samt mot fyra medhjälpare.

YLE - 14 apr 16 kl. 11:08

Maria Tolppanens blogg avstängd

Riksdagsledamot Maria Tolppanens (Sannf) blogg har blivit avstängd på grund av att hon brutit mot bloggportalen Blogaajas användarvillkor. Tolppanen säger att hon är mycket förvånad. På bloggen kan man läsa att sidan är nedstängd på grund av rasistiskt innehåll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.