Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 January, 04:11

Dagens Media - 13 jan 21 kl. 10:15

”Ett rafflande år digitalt”Flera sociala plattformar portar Donald Trump, men Facebook inleder också året med att skrota gilla-markeringar på sidor. Dagens Medias bloggare Emma Blom förklarar hur du som annonsör bör agera på det..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Donald Trump, Facebook, Medias, Emma Blom

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett rafflande, år, digitalt
Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Dessa skills vill du ha till din Alexa

Resan mot ett digitalt hem – Att hitta bra skills som du kan använda till din Alexa är inte helt enkelt. Med 25.000 olika skills att välja på finns det en hel del inte fungerar i Sverige, massor som är mest ploj-skills, och ett flertal skills som alla gör samma sak.

Västerbottens Folkblad - 05 jan 12 kl. 15:05

Även ett digitalt övergrepp är brutalt

Torsdag 5 januari klockan 15.05 Som bekant har tiderna förändrats. I dag gör vi affärer digitalt.

Dagensanalys.se - 06 sep 16 kl. 11:50

Har företaget ett digitalt ledarskap är det lönsammare

En nyligen publicerad studie från Oxford Economics visar att företag med en digitalt orienterad ledning i större utsträckning visar stora intäkter och stark tillväxt. De visar också upp nöjdare medarbetare som stannar längre samt enklare beslutsfattande. Att fler och fler företag digitaliseras är ingen nyhet, men att ledaren också måste ha ett digitalt fokus har först nu visat sig vara affärskritiskt.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 11:01

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

Dagensanalys.se - 29 jan 18 kl. 09:08

Resan mot ett digitalt hem

Jag har liksom många andra alltid gillat tanken på att ha ett smart hem. Men huset där jag och min fru bor är byggt 1970 och inte riktigt byggt med dagens teknik i åtanke. Därför startar vi nu en artikelserie där vi kommer att testa olika smarta produkter för att se hur väl de går att integrera i ett befintligt hus och successivt göra det smart och digitalt.

Dagensanalys.se - 19 feb 19 kl. 16:15

Hur digitalt moget är ditt företag?

Företag som har omfamnat den digitala transformationen och uppnått digital mogenhet uppnår betydligt bättre resultat, det visar en nyligen publicerad rapport från Google och BCG. Googe har, tillsammans med Boston Consulting Group (BCG), släppt rapporten The Dividends of Digital Marketing Maturity som visar att företag som är bäst på datadriven marknadsföring kan spara upp till 30 procent och öka intäkterna med 20 procent. Företag som använder avancerad teknologi, läs maskininlärning, tillsammans med mänsklig tillsyn kan förbättra sina kampanjer med upp till 35 procent.

Västerbottens Folkblad - 12 mar 11 kl. 12:46

Johaug vinnare efter rafflande spurt

SKIDOR  Therese Johaug stod som vinnare efter en rafflande spurt mot Justina Kowalchyk. Bästa svenska blev Charlotte Kalla på en femteplats. SKIDOR Therese Johaug stod som vinnare efter en rafflande spurt mot Justina Kowalczyk.

Sydsvenskan - 04 apr 11 kl. 06:30

Ett digitalt vågspel

Sveriges Radio började testa digital­radio redan 1995. Sedan dess har radiobranschen kämpat för en övergång till digitala sändningar men regeringen är tveksam till att skjuta till pengar.
Du kan få mängder av nya kanaler och radiobolagen kan få billigare sändningar.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Swedish House Maffias konsert skapar digitalt svart hål

Igår hade Swedish House Maffias sin första av tre avskedsspelningar i Stockholm. Den uppspelta publiken fotograferade flitigt för att dela med sig av upplevelsen till vänner som var på en annan plats i arenan, eller vänner som ska se samma konsert dagen därpå. Instagramuppdateringarna växte så explosionsartat under kvällen att det nu rapporerats att det enorma bildflödet skapat ett "digitalt svart hål".

Dagensanalys.se - 20 okt 16 kl. 15:27

Så här kommer Aller media storsatsa på digitalt

Aller media storsatsar digitalt – nu rekryteras redaktionschefer, redaktörer och journalister i Stockholm och Malmö. Totalt kommer över 30 personer att ingå i den nya digitala organisationen. Aller medias satsning på digitalt innehåll växlas upp – igen.

Dagensanalys.se - 06 jul 17 kl. 15:00

”Digitalt” som begrepp är dött för länge sedan

Vad du än kommunicerar, eller med vem det än är, så blir kommunikationen förr eller senare digital. En sanning som vi förhållit oss till ganska länge nu. Lite skvalpandes i bakgrunden är definitionen av begreppet ”digital”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.