Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 16 January, 10:14

Vestmanlands Läns Tidning - I förrgår: 10:18

DAGENS FRÅGA: När städar du bort julen?VLT-läsare: Vi vill veta vad du tycker. Välkommen att svara på Dagens fråga..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
DAGENS FRÅGA, VLT, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DAGENS, FRÅGANär , städardu , bort, julen
ÖstersundsPosten - 07 maj 20 kl. 21:28

Dagens rubriker: Johannas farfar gick bort i corona, inbrott på Storsjöbadet i Östersund och tungt beväpnad polis patrullerade Medborgarhuset i Sveg

Här är ett urval av dagens viktigaste, roligaste och mest intressanta nyheter..

Supermiljöbloggen - 01 sep 19 kl. 18:18

Ni leker med elden, Dagens Industri

PM Nilsson är en utmärkt ledarskribent som ofta skriver mycket bra om ekonomiska system. I onsdagens tidning kör han tyvärr i diket genom att helt sakna insikter om hur ekologiska system fungerar. Och inte är det brist på fakta och forskning som ligger bakom hans uppenbara hån mot ekologiska grundprinciper.

Dagens PS - 20 nov 18 kl. 08:35

Instagram städar upp sajten

Instagram tar bort fejkade konton och fejkade reaktioner. Det rapporterar The Verge. Sociala medieplattformen menar att fejkade kommentarer, gillanden eller följande som syftar till att öka engagemangen utan verkligt agerande bryter mot regelverket vilket innebär att de kommer att tas bort.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 07:00

Trump dödar reslusten – men inte hos alla

Det här visar ny statistik över cirka 2,5 miljoner flygsökningar som Flygresor.se analyserat och som refereras av resemagasinet Vagabond. Enligt artikeln är intresset för USA-resor det lägsta på nästan tio år.

DN - 12 sep 18 kl. 21:00

Dagens skiva: Sudakistan fördjupar sig i garagerocken

Samtidigt som Sudakistan satsar på rakare rocklåtar och städar bort en del skrammel öppnar de upp för nya influenser från allsångspop, postrock och orientalisk metal..

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 08:42

Finanstopp ger bort förmögenhet

Det är inte första gången den framgångsrike entreprenören ger bort 100 miljoner till flyktingar, men det är inte alltid hans engagemang applåderats. Oavsett startade Roger Akelius på nytt i slutet av november en insamling för människor på flykt med fokus på Läkare utan gränser. För varje krona som insamlingen gav i december lovade han samtidigt att ge bort lika mycket till organisationen.

Dagens PS - 12 apr 19 kl. 15:00

Dagens virala: Finansministern, skuldsatta pensionärer och IS-barn

Dagen har präglats av finansministerns uttalande, skuldsatta pensionärer, och IS-barnen. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Tesla dödar billigaste Model 3 – men ny modell kommer till Sverige – M3 Den billigaste modellen kan numera bara beställas via telefon eller i butik.

Dagens PS - 12 apr 19 kl. 15:00

Dagens virala: Finansministern, panka pensionärer och IS-barn

Dagen har präglats av finansministerns uttalande, skuldsatta pensionärer, och IS-barnen. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Tesla dödar billigaste Model 3 – men ny modell kommer till Sverige – M3 Den billigaste modellen kan numera bara beställas via telefon eller i butik.

Dagens PS - 13 sep 19 kl. 10:05

Google: Vår nya algoritm sållar bort ”fake news”

Dagens techbrief handlar om en linbana till månen, Microsofts event i oktober och Googles nya algoritm. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Forskare föreslår ”linbana” till månen En idé som kan kännas direkt tagen ur sci-fi-historier är den om en hiss till månen.

Skånskan - 13 okt 16 kl. 01:00

Hård kon­fron­ta­tion i par­ti­le­dar­de­batten

Spe­ku­la­tioner om fram­ti­da re­ger­ings­bild­ning sak­nades näs­tan helt i riks­dagens par­ti­le­dar­de­batt, när par­ti­le­da­rna själva fick välja. Bara SD-le­da­ren Jim­mie Åkesson för­sökte föra in frå­gan i de­batten utan att få ge­hör.
Där­emot an­greps Åkesson hårt av så­väl An­nie Lööf som Anna Kin­berg Batra och Jan Björk­lund för de sve­ri­ge­de­mo­krater som gjort an­ti­se­mi­tiska ut­spel el­ler som stött Pu­tin i EU-par­la­mentet el­ler som an­ställda på SD:s kans­li.

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 08:30

Bugg dödar din mobil i förtid

Är du en av de som känner att batteriet i din telefon tar slut långt snabbare än väntat? Då är du inte ensam. Enligt Business Insider har Apple precis meddelat att tillverkarens Iphones lider av två elakartade buggar som får batterierna att dö i förtid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.