UNT > Nyheter

Thursday, 21 January, 16:13

UNT - 13 jan 21 kl. 10:19

Tomt i Vänge har fått nya ägare - priset: 700 000 kronorRoza Michalowska, 29, och Tomasz Grzegorz Michalowski, 34, från Uppsala, är nya ägare till tomten på Holmskog 8 i Vänge..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Vänge, Michalowska, Tomasz Grzegorz Michalowski, Uppsala, Holmskog

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomti , Vängehar , fåttnya , ägare, priset, 700, 000 kronor
Cornucopia - 25 aug 19 kl. 20:20

Tomt på Ionitys laddstationer

BMW, Mercedes, Ford och Volkswagen har dragit igång elbilsladdnätet Ionity, då de inser att tillgång till supersnabbladdare är en förutsättning för att likt Tesla kunna sälja elbilar. Än så länge gapar det dock mestadesl tomt i nätet i Sverige, undantaget en och annan Tesla Model 3, men nätet är byggt för att kunna byggas ut när inledningsvis åtminstone Volkswagen kan släppa massmarknadselbilar. Priserna på en full laddning hos Ionity är mycket konkurrenskraftiga, och kommer sannolikt höjas längre fram då det kan vara en ren förlustaffär enbart på elpriset.

DalaDemokraten - 11 apr 17 kl. 15:55

Skräpig tomt kan kosta fastighetsägare 5 000 kronor i månaden

En fastighetsägare i Borlänge kan nu tvingas betala böter på 5 000 kronor i månaden. Anledningen – kommunen anser att dennes tomt är för ovårdad..

Dalarnas tidningar - 11 apr 17 kl. 15:55

Skräpig tomt kan kosta fastighetsägare 5 000 kronor i månaden

En fastighetsägare i Borlänge kan nu tvingas betala böter på 5 000 kronor i månaden. Anledningen – kommunen anser att dennes tomt är för ovårdad..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:02

Nya ägare till mindre hus i Borlänge

Leif Åke och Linda Marie Hjärtström, 44 och 45 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Tolsbo 31 i Borlänge. Huset byggdes 1987 och har en boyta på 60 kvadratmeter. Till det hör en tomt på l....

UNT - 21 jul 20 kl. 03:11

Tomt i Vänge har fått nya ägare - priset: 800 000 kronor

Karin Bransell, 30, och Viktor Lundin, 31, är nya ägare till fastigheten på adressen Skillsta 204 i Vänge..

YLE - 17 mar 17 kl. 15:05

Ettankrögare hotar stämma staden Raseborg

Krögarna i nattklubben Number One i Norra hamnen i Ekenäs hotar stämma staden Raseborg för oinfriade muntliga löften. Stadsdirektör Tom Simola säger att det är för riskfyllt att ha verksamhet i det gamla magasinet. Markus Halkosaari driver nattklubben tillsammans med Tony Andersson.

YA - 03 dec 18 kl. 11:03

Hans tomt används som hundtoalett – nu har Evert fått nog: ”Vill inte få bajs i gräsklipparen”

Evert Andersson har för länge sedan tröttnat på att hundägare låter sina fyrbenta vänner uträtta sina behov på hans tomt. –Jag vill inte riskera att få hundbajs i gräsklipparen, säger han..

Kristianstadsbladet - 01 aug 12 kl. 21:27

Villaägare sov sig igenom inbrott

En villaägare i Huaröd sov i godan ro. När han vaknade på onsdagsmorgonen kunde han konstatera att huset genomsökts av tjuvar.
Det är två villainbrott som har anmälts i Huaröd under onsdagsdygnet.

YLE - 02 sep 16 kl. 14:06

Mjölbolsta sjukhus har fått ny ägare

Samfundet Folkhälsan har efter många års försök lyckats sälja Mjölbolsta sjukhusfastighet i Raseborg. Köparen är ett under bildning varande bolag i Lahtis, som i det här skedet ännu väljer att vara anonymt. Folkhälsans vd Stefan Mutanen är medveten om att både köpesumma och ägare så småningom blir offentliga uppgifter, men han vill ge köparen tid att förbereda sig.

Länstidningen i Jämtland - 16 jun 18 kl. 09:01

Tomt i Härjedalens kommun har fått ny ägare – priset: 120 000 kronor

Fastigheten Hede Kyrkby 59:85 i Härjedalens kommun har fått en ny ägare. Köpare är Jan Nielsen, 58 år, från Borlänge, och säljare är Sven Lennart Johansson. Köpet blev klart i juni 2018 och priset....

Skånskan - 13 jun 19 kl. 05:00

Villaägare sitter fast i rävsax

ESLÖV Föroreningarna vid gamla Gasverksområdet börjar nu slå mot bostadsmarknaden.
Paret Andersson lyckas inte sälja sin villa eftersom spekulanterna drar sig ur när de få nys om problemen.Det dräller inte av villor som är till salu inne i Eslövs tätort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.