UNT > Nyheter

Wednesday, 27 January, 01:57

UNT - 13 jan 21 kl. 10:25

VM-hopp för Lindskog – har fått lämna källarenAnton Lindskog har fått lämna karantänen i föräldrarnas källare – och hoppet om spel i handbolls-VM lever. –Jag väntar på testsvar nu, säger mittsexan..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Lindskog, VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VM-hoppför , Lindskoghar , fått, lämna, källaren
Kristianstadsbladet - 16 jul 12 kl. 09:32

IFK-trio tvingades lämna U20-EM utan medalj

Det blev ingen EM-medalj för Henrik Nordlander, Anton Lindskog och Emil Karlsson.
Trion från IFK Kristianstad fick vara med om ännu en snöplig och tung förlust när Sverige föll efter straffar (!) i bronsmatchen mot Slovenien.

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 15:38

Lindskog får beröm i U21-VM

IFK Kristianstads mittsexa Anton Lindskog tillhör kretsen spelare som fått allra mest speltid i ett hittills mycket starkt spelande svenskt U21-landslag.
Nu förbereder laget sig för semifinal mot Frankrike i U21-VM i Bosnien-Hercegovina. ?

Kristianstadsbladet - 05 nov 15 kl. 22:09

Lindskog in i truppen – fick lämna Motala

Anton Lindskogs helg med svärföräldrarna i Motala tog slut redan efter två timmar. På fredagen ansluter han i stället till landslaget. – Jag hann vara där i två timmar, skrattar Lindskog..

Skånskan - 16 nov 18 kl. 06:00

Sorg, humor och hopp i Tornet

I åtta år har den norska regissören Mats Grorud arbetat med sin film Tornet. I en blandning av dockanimation, tecknat och dokumentära foton skildrar filmen vardagslivet för en palestinsk familj i flyktinglägret Bourj el Barajneh i Libanon.
– Tornet är både sorglig och rolig och handlar om hur man behåller hoppet, sammanfattar Abu Hassan från Helsingborg vars familjehistoria är filmens grund.

Expressen - 13 jan 16 kl. 01:04

Här är nästa stjärna som kan lämna IFK

Här är nästa stjärna som kan lämna IFK Kristianstad. Enligt Kristianstadsbladet gör landslagsspelaren Anton Lindskog, som har utgående kontrakt, Kristian Björnsen sällskap till tyska HSG Wetzlar..

SmålandsPosten - 24 sep 13 kl. 07:24

Än finns det hopp

Karin Wahlberg är uppvuxen i Kalmar och utbildad till både lärare och läkare. Hon debuterade 2001 med kriminalromanen Sista jouren. Sedan dess har hon utkommit­ med titlar som Flickan­ med majblommorna (2004), Tröstaren (2007) och Matthandlare Olssons död (2009), för att nämna några.

BT - 02 nov 14 kl. 10:17

Med hopp om bättre förutsättningar

DET ÄR min förhoppning att vi ska kunna lämna ifrån oss stadsdel Väster utan betungande skulder när en nyvald stadsdelsnämnd tar över rodret efter nyår, skriver Lennart Andreasson. Jag läste med stigande förvåning det moderata kommunalrådet Annette Carlsons inlägg i BT 24/10. Hon oroar sig över är att hon inget hört om att stadsdelsnämnden Väster vidtar åtgärder för att hålla sin budget inom givna ramar.

YLE - 09 okt 19 kl. 11:41

Engelska landslagsspelarna har fått nog av rasismen – beredda att lämna planen vid påhopp: "Ett lagbeslut"

Ifall det förekommer rasistiska påhopp under Englands kommande EM-kvalmatcher kan det bli aktuellt för spelarna att lämna planen. Det avslöjar landslagsanfallaren Tammy Abraham inför de kommande kvalmatcherna borta mot Tjeckien och Bulgarien..

Skånskan - 03 sep 16 kl. 01:00

Va­let i Syd­af­ri­ka ger hopp

I mitten av 1900-talet var Syd­af­ri­ka sy­no­nymt med ra­sis­tiskt för­tryck. En ko­lo­ni­al kvar­le­va ba­serad på myten om den vite mannens över­lägs­en­het över icke vita. Apart­heid, ras­åt­skill­nads­po­li­tiken, på­minde världen om ra­sismens omänsk­liga grym­het och orim­lig­het.

Sydsvenskan - 10 aug 18 kl. 10:00

Emily Dickinson vägrade lämna sitt hus men levde ut i brevskrivandet

Annika J Lindskog: Kanske behövde hon stänga ute yttre stimuli för att utforska sitt inre liv..

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 18 kl. 10:00

Emily Dickinson vägrade lämna sitt hus men levde ut i brevskrivandet

Annika J Lindskog: Kanske behövde hon stänga ute yttre stimuli för att utforska sitt inre liv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.