IDG > IT

Wednesday, 27 January, 05:10

IDG - 13 jan 21 kl. 10:20

Efter förvärven – han ska leda svenska Solita
Ferrologics vd och grundare Johan Thyblad blir den som ska leda finska konsultbolaget Solitas storsatsning i Sverige..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Solita, Johan Thyblad, Solitas, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter förvärvenhan ska , ledasvenska , Solita
Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 09:26

Petronella Posti Hultqvist ska leda Solitas satsning i Skandinavien

Konsultföretaget Solita, som specialiserar sig på digitalisering och specialiserar sig på data, analytics och service design, satsar nu hårt på att växa i Skandinavien. Företaget har utsett Petronella Posti Hultqvist till ansvarig för att leda expansionen. Petronella har tidigare arbetat i ledande befattningar hos olika IT- och konsultföretag såsom Intellibis, Affecto och Palette Software.

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 14:58

Solita först med AWS-certifiering inom maskininlärning

Solita har som ett av Nordens första företag mottagit certifieringen ”Machine Learning Competency” av Amazon Web Services (AWS). Amazon Web Services (AWS) är en av världens största leverantörer av AI- och maskininlärningsplattformar, samt av molntjänster. Nu har AWS certifierat det nordiska konsultföretaget Solita, som sedan flera år erbjuder AWS-lösningar till sina kunder inom både privat och offentlig sektor.

Dagensanalys.se - 29 jan 19 kl. 12:57

Solita öppnar kontor i Göteborg

Det nordiska konsultföretaget Solita öppnar nu kontor i Göteborg. Parallellt pågår en intensiv rekrytering av data engineers och andra experter till samtliga svenska kontor. Solita erbjuder konsulttjänster som låter företag och organisationer skapa värde utifrån data.

Dagensanalys.se - 25 mar 19 kl. 17:24

Nina Hakola ny marknadschef på Solita

Solita fortsätter sin satsning i Sverige och anställer nu Nina Hakola som marknadschef. Nina kommer närmast från APSIS, där hon ansvarat för flera av företagets nyckelkunder i Sverige. Tidigare har hon varit landschef i Finland för Studentum, en söktjänst för utbildningar, vars närvaro hon var med och byggde upp på den finska marknaden.

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 14:10

Solita och Ferrologic går samman efter uppköp

Konsultföretaget Solita, specialister på digital transformation, har förvärvat Ferrologic-gruppen. Ferrologic bygger företags förmåga att skapa värde ur digital information och har verksamhet i Sverige, Danmark och Belgien. Tillsammans med Ferrologic blir Solita en aktör inom datadriven transformation och affärsutveckling med nästan 1 000 medarbetare i sex länder, varav 100 i Sverige.

Dagensanalys.se - 22 maj 19 kl. 16:17

Sparks och Solita går ihop för att skapa datadriven framtid

Solita förvärvar svenska datakonsultföretaget Sparks med ambitionen att bli Nordens ledande konsultföretag inom tjänster kopplade till data och digital transformation. Sparks är ett konsultföretag med inriktning mot data och analys. Tillsammans vill nu Solita och Sparks skapa Nordens ledande datakonsultföretag för att hjälpa företag att skapa datadrivna affärer, automatisera sina verksamheter med hjälp av data samt använda data för att förutspå kunders behov.

Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 08:17

OutSystems och Solita inleder samarbete i Sverige

OutSystems och Solita inleder samarbete på den svenska och finska marknaden. OutSystems skapar plattformar för applikationsutveckling. Low-code plattformen innehåller färdiga komponenter och verktyg som gör det möjligt för användarna att utveckla applikationer snabbt, säkert och enkelt med visuella verktyg.

Computer Sweden - 06 nov 19 kl. 09:50

Finska Solita köper mer i Sverige – Ferrologic nästa


Det storsatsande finska konsultbolaget Solita gör nu ytterligare ett tungt nedslag i Sverige när man köper Ferrologic..

YLE - 08 maj 13 kl. 14:48

Järven blir allt vanligare vid västkusten

Järven håller tillsammans med björn, varg och lo på att bli en allt vanligare syn vid västkusten. Järven är inte rädd för människan eftersom den inte har jagats på länge. - Järven är en köttätare och då den hör till mårdsläktet skrämmer den slag också på jakthundar.

NSD - 20 sep 14 kl. 10:30

Nyförvärven som ska frälsa BBS

Bodens BS är tillbaka i Elitserien – med tre tunga nyfärvärv som ska leda laget..

ÖstersundsPosten - 21 jan 17 kl. 17:59

Nouri om kaptensrollen och vem som tar hand om nyförvärven: "Om Bobo är pappa är jag farfar"

Brwa Nouri klev ut med ÖFK:s kaptensbindel i säsongens första träningsmatch.
Nu säger han att han är den spelare som ska leda laget den kommande säsongen.
– Ni behöver inte spekulera mer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.