UNT > Nyheter

Monday, 18 January, 14:18

UNT - 13 jan 21 kl. 10:10

Efterlyses: Ägare till en mycket gammal kanonFör två år sedan tog Uppsalapolisen en flera hundra år gammal kanon i beslag. På olika sätt har de försökt hitta ägaren, men utan resultat. Nu gör de ett sista försök och efterlyser kanonens ägare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsalapolisen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlyses, Ägaretill en mycket , gammal, kanon
Blekinge Läns tidning - 20 sep 19 kl. 13:16

343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna.

Barometern - 21 sep 19 kl. 06:56

Kronan: 343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna..

Kristianstadsbladet - 15 aug 17 kl. 16:30

Kanon var inget kanonfynd

Förhoppningarna om att en kanske 600 år gammal kanon återfunnits vid Revhaken i Åhus sköts i sank. "Det är snöpligt för mig som uttalat mig", säger arkeologen Tony Björk ..

Sydsvenskan - 22 jun 19 kl. 01:13

Larm om explosion var avfyrad kanon

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion. Smällen visade sig ha kommit från att en grupp midsommarfirande hade avfyrat en gammal kanon, uppger polisen på sin sajt. – Patru.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 19 kl. 01:13

Larm om explosion var avfyrad kanon

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion. Smällen visade sig ha kommit från att en grupp midsommarfirande hade avfyrat en gammal kanon, uppger polisen på sin sajt. – Patru.

Expressen - 22 jun 19 kl. 06:45

Slagsmål, fylla och avfyrad kanon – så var midsommar

På Alnö i Sundsvall försökte någon skjuta salut med en gammal kanon.I Uppsala ska en ordningsvakt ha blivit påhoppad och i Kalmar började det brinna – efter att en högtalare ramlat ner på ett bastuaggregat.Midsommarafton har kantats av bråk, fylla och stök..

Expressen - 22 jun 19 kl. 03:43

Midsommarfirare avfyrade en gammal kanon – orsakade larm

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion..

Corren - 30 apr 16 kl. 10:34

Efterlyses: ägare till gräsklippare

Saknar du din gräsklippare?.

News55 - 2 timmar sedan

Efterlyst kanon har hämtats hem

Den flera hundra år gamla kanon som Uppsalapolisen har haft i beslag under två år har nu hämtats ut av sin ägare, rapporterar Sveriges radio P4 Uppland . – Det känns jätteskojigt förstås, och så blev det en liten rolig historia av det hela, säger ägaren….

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Efterlyst kanon har hämtats hem

Den flera hundra år gamla kanon som Uppsalapolisen har haft i beslag under två år har nu hämtats ut av sin ägare, rapporterar Sveriges radio P4 Uppland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.