Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 January, 09:04

Aftonbladet - 13 jan 21 kl. 10:09

Efterlyses: Ägare till en mycket gammal kanon▸ För två år sedan tog Uppsalapolisen en flera hundra år gammal kanon i beslag..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Uppsalapolisen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlyses, Ägaretill en mycket , gammal, kanon
Blekinge Läns tidning - 20 sep 19 kl. 13:16

343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna.

Barometern - 21 sep 19 kl. 06:56

Kronan: 343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna..

Kristianstadsbladet - 15 aug 17 kl. 16:30

Kanon var inget kanonfynd

Förhoppningarna om att en kanske 600 år gammal kanon återfunnits vid Revhaken i Åhus sköts i sank. "Det är snöpligt för mig som uttalat mig", säger arkeologen Tony Björk ..

Sydsvenskan - 22 jun 19 kl. 01:13

Larm om explosion var avfyrad kanon

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion. Smällen visade sig ha kommit från att en grupp midsommarfirande hade avfyrat en gammal kanon, uppger polisen på sin sajt. – Patru.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 19 kl. 01:13

Larm om explosion var avfyrad kanon

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion. Smällen visade sig ha kommit från att en grupp midsommarfirande hade avfyrat en gammal kanon, uppger polisen på sin sajt. – Patru.

Expressen - 22 jun 19 kl. 06:45

Slagsmål, fylla och avfyrad kanon – så var midsommar

På Alnö i Sundsvall försökte någon skjuta salut med en gammal kanon.I Uppsala ska en ordningsvakt ha blivit påhoppad och i Kalmar började det brinna – efter att en högtalare ramlat ner på ett bastuaggregat.Midsommarafton har kantats av bråk, fylla och stök..

Expressen - 22 jun 19 kl. 03:43

Midsommarfirare avfyrade en gammal kanon – orsakade larm

Polisen kallades till Alnön utanför Sundsvall på midsommarafton sedan flera personer hade larmat om en misstänkt explosion..

Corren - 30 apr 16 kl. 10:34

Efterlyses: ägare till gräsklippare

Saknar du din gräsklippare?.

Norrtelje Tidning - 25 okt 16 kl. 10:24

Den vita duvans ägare efterlyses

Den vita duvan som besökte flera Norrtäljebor under måndagen är omhändertagen av Färsna 4H. Ägaren efterlyses nu i sociala medier..

YLE - 24 jan 17 kl. 18:23

Dialog efterlyses om vargarna i Västnyland

Dialog och mera kunskap om vargarna efterlyses bland miljövårdsaktiva i Västnyland och Nyland. Utrotning är inte lösningen, säger tidigare miljöchef. I lördags gjordes vargobservationer i Norrby i Snappertuna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.