Världen Idag > Nyheter

Friday, 22 January, 17:37

Världen Idag - 13 jan 21 kl. 10:00

Tusen kvinnor ville peppas på kristet eventOmkring 1 000 kvinnor deltog i helgens digitala kvinnokonferens ”Det finns ingen gräns”. Responsen var över förväntan för initiativtagaren Emmeli Ahlander, trots att hon tidigare hade uttalat en förhoppning om 1 000 deltagare. – Det blev så mycket större än jag någonsin tänkt eller drömt, säger hon..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Det, Emmeli Ahlander

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusen kvinnorville , peppas, kristet, event
Dagen - 20 jan 20 kl. 14:01

Kanye West fick anmälningssajten till kristet event att krascha

Kanye West fick anmälningssajten till kristet event att krascha.

Dagen - 20 jan 20 kl. 14:01

Kanye West fick anmälningssajten till kristet event att krascha

Kanye West fick anmälningssajten till kristet event att krascha.

NSD - 08 mar 17 kl. 07:42

Kvinnor peppas att plugga teknik

Kvinnor är en majoritet bland studerande på universitetsnivå i dag, men männen dominerar fortfarande bland de som pluggar teknik..

DrivaEget - 07 sep 16 kl. 12:02

Så vinner du kunder med ett Facebook-event

 Guide / Nätaffärer  Ett lyckat Facebook-event kan hjälpa dig nå ut. Men hur ska man skriva? Hur många Facebook-”kommer” motsvarar egentligen ett ”kommer på riktigt”?

Dagensanalys.se - 13 apr 18 kl. 13:01

Jämlikhet och utveckling i fokus på Salesforce event

I början av veckan bjöd Salesforce in till sitt årliga event Trailhead Live, där både de själva och partners presenterar case, exempel och intressanta nyheter kopplat till det arbete som Salesforce gör. Mycket fokus låg på arbetet kring jämställdhet, och givetvis en del nyheter kring AI, funktioner samt deras ökade fokus på utveckling och utbildning av kunderna. Dagen började med ett frukostmöte där Dr.

Expressen - 10 feb 17 kl. 19:05

Kvinnor borde varnas mer och peppas mindre

Vi peppar kvinnor att ”leva sina liv” och inte oroa sig för sexuellt våld. Men om vi inte tänker staga upp de kavata råden med massiv kvinnofridspolitik vore det ärligare att varna mer och peppa mindre..

SVT Debatt - 10 mar 14 kl. 11:00

Gravida kvinnor är inte statens egendom

ABORTETIK Sverige bör införa fri abort fram till graviditetsvecka 22. Socialstyrelsen ska inte blandas in, utan vi bör ta bort statens veto över kvinnors beslut. I en tid där abortmotståndet tycks öka i Sverige, där ett riksdagsparti går till val på att inskränka aborträtten, och där det till och med bildas ett påstått kristet parti med abortmotståndet som huvudfråga, kan det vara lämpligt att inte bara försvara vår nuvarande lagstiftning utan till och med gå fram och utvidga kvinnans rätt till sin egen kropp.

Dagen - 01 nov 11 kl. 03:00

Kristet läger spred uppmuntran till ungdomsstödjare

I går fick människor som arbetar och sliter för ungdomars bästa i Skövde en rejäl uppmuntran. Bakom "kärleksaktionen" låg Equmenias ungdomsläger "Face to face".

Den gångna helgen var Arena Skövde förvandlad till gudstjänstlokal.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 16:19

Goda exempel ska inspirera kvinnor

Tro på dig själv. Skaffa dig ett nätverk. Var inte ensam.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 07:00

Goda exempel ska inspirera kvinnor

Tro på dig själv. Skaffa dig ett nätverk. Var inte ensam.

Sydöstran - 05 okt 17 kl. 08:47

Kvinnor och flickor tas som sexslavar i CAR

Både muslimska gerillan Seleka och kristet dominerade Anti-balaka i Centralafrikanska republiken använder sexuellt våld och tar kvinnor och flickor som sexslavar som krigstaktik, rapporterar människorättsorganisationen Human Rights Watch. I en ny rapport berättar hundratals kvinnor om övergreppen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.