Resume > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 03:52

Resume - 13 jan 21 kl. 10:01

De lanserar mediehus för liveshopping – tar hjälp av Viktor FriskBranschsajten Ehandel satsar på liveshopping, och inleder ett samarbete med sociala mediebyrån Reach. ”Vi ser liveshopping som nästa stora trend och är övertygade om att det kommer förbättra möjligheten för både e-handlare och konsumenter att mötas på ett lustfyllt sätt”, säger Sanna Thurdin, ansvarig projektledare på Ehandel..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Viktor Frisk, Ehandel, Reach, Sanna Thurdin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De lanserar, mediehusför , liveshopping, tar, hjälpav , Viktor, Frisk
Jmini.se - 08 sep 16 kl. 08:59

Memu lanserar nytt koncept – tar ut kunderna i naturen

Tjänsteföretaget Memu svensk mässbemanning lanserar nu en så kallad DMC-verksamhet som nytt affärsområde. Under namnet Småland DMC ska företaget hjälpa både internationella och svenska kunder med aktiviteter i Jönköpingsregionen. Enligt ett pre.....

Realtid - 20 nov 17 kl. 15:01

SUP46 lanserar nytt medlemskap – tar in yngre startups

Startup-hubben SUP46 i centrala Stockholm vill ta in bolag som befinner sig i riktigt tidig fas. Målet: att erbjuda fler lovande uppstartsföretag hubb-nätverket för att gradvisa växa till fullvärdig medlem. "Genom att ta in yngre startups vill vi ge fler bolag möjlighet att nå sin fulla potential", säger hubbens vd Daniel Sonesson..

Västerbottens Folkblad - 10 maj 17 kl. 15:45

Folkbladets mediehus kan vinna pris

Det är på den Dagens Medias nya gala Årets lokala mediehus som VK Media, där Folkbladet ingår, kan prisas. För att uppmärksamma de lokala annonsmarknaderna och prisa framgångsrika lokala aktörer lanserar Dagens Media Årets lokala mediehus, som hålls den 31 maj. VK Media, koncernen där Folkbladet ingår, har nominerats i kategorin Årets lokala mediehus.

YLE - 01 feb 17 kl. 00:00

Yles valkompass kommer - nu i unikt samarbete med andra mediehus

Inför kommunalvalet i april lanserar Yle för första gången en valkompass i samarbete med kommersiella mediehus. KSF Media, Uusi Suomi, Suomen Kuvalehti och Maaseudun Tulevaisuus har egna frågor i Yles valkompass. Dessutom kommer bolagen att kunna använda all data som samlas in via kompassen.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:03

Schibsted för samman svenska och norska mediehus i gemensam utvecklingsorganisation

Schibsted samlar produkt- och teknikutvecklingen i de norska och svenska mediehusen, däribland Aftonbladet och Omni och senare i år SvD, i en ny koncernövergripande organisation. Målet är att skapa högklassiga produkter och plattformar som stärker konkurrenskraften och tryggar framtiden för koncernens digitala publikationer. – För att kunna bedriva oberoende, undersökande journalistik med bibehållen integritet i en digital värld krävs en förenad och samstämmig insats i alla våra olika varumärken, säger Rolv Erik Ryssdal, CEO, Schibsted Media Group.

YLE - 01 feb 17 kl. 05:13

Morgonkollen: Alkohol och vård blir heta frågor, Yle och mediehus i valsamarbete, Trump valde konservativ domare

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s president Donald Trump har nominerat Neil Gorsuch till ny domare i Högsta domstolen. Gorsuch är stabilt konservativ och uppfattas som en så kallad originalist, som tolkar USA:s grundlag bokstavstroget.

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 17:53

Företag inom kontextuell video lanserar i Sverige

Företaget video intelligence (vi) som jobbar med kontextuellt matchade videos för mediehus och annonsörer drar igång sin verksamhet i Sverige. Genom att använda maskininlärning blir det möjligt att erbjuda relevant videoinnehåll som ökar tiden som besökare spenderar med 33 procent, skriver video intelligence.  “Mediehus i Sverige kämpar för att möta det ökade behovet av videoinehåll till sina sajter,” säger Niclas Gillqvist på vi.

YLE - 16 maj 13 kl. 13:05

Mediehus använder Åland för att slippa moms

Finländska mediehus har flyttat sina postningsfunktioner till Åland för att komma undan mervärdesskatten. Det säger Timo Vallittu, ordförande för industriförbundet Team. Finländska mediehus har flyttat sina postningsfunktioner till Åland för att komma undan mervärdesskatten.

Dagens Media - 06 apr 18 kl. 13:13

Här är juryn i Årets Lokala Mediehus

Tele2:s marknadschef Åse Holmberg och Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman tar plats i juryn som ska utse vinnarna i Årets Lokala Mediehus..

Dagens Media - 20 sep 19 kl. 07:56

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehus

MEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..

Dagensanalys.se - 06 mar 17 kl. 13:15

”Klarna som mediehus”

Tänk om Klarna bestämde sig för att bli ett mediehus, då skulle alla svenska publicister ha stora problem… Klarna med all information om alla svenskars e-handelsbeteende skulle kunna skapa Sveriges vassaste nyhetsportal. Klarna står troligtvis för 90 procent av alla svenska e-handelsköp, de vet precis vad vi köper, vilka som köper vad och framförallt när vi köper. Tänk om de skulle använda denna information för att skapa egna mediekanaler som publicerade snygga smarta Native-annonser med inbäddade köplösningar för alla svenska e-handlare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.