UNT > Nyheter

Friday, 22 January, 15:50

UNT - 13 jan 21 kl. 09:55

Sabuni utmanar om migrationspolitikenLiberalernas partiledare Nyamko Sabuni kräver att regeringen drar tillbaka de migrationsförslag som ska göra det lättare att få uppehållstillstånd av humanitära skäl. Annars hotar hon att lämna Januariavtalet, skriver Expressen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Nyamko Sabuni, Januariavtalet, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabuni, utmanarom , migrationspolitiken
DI - 20 maj 19 kl. 12:17

Erik Ullenhag utmanar Nyamko Sabuni – vill leda L

Den tidigare integrationsministern Erik Ullenhag ställer upp som kandidat för att leda Liberalerna, erfar Ekot. Därmed kliver han nu fram och utmanar Nyamko Sabuni..

DN - 07 jun 19 kl. 20:03

Sabuni backar från kontroversiella uttalanden

I en intervju med Expressen kritiserar Nyamko Sabuni beslutet om generösare regler för familjeåterföring. Hon vill att människor utan asylskäl ska lämna landet på en gång och skrota visionen om mångkultur. Nu ger Liberalernas partiledarkandidat en delvis annan syn på migrationspolitiken i en film på Facebook.

SVT - 13 okt 19 kl. 21:13

Nyamko Sabuni (L): ”Vänsterpartiets politik respekterar inte asylrätten”

Det hettade till när Nyamko Sabuni (L) och Jonas Sjöstedt (V) debatterade migrationspolitiken. – Vänsterpartiets politik respekterar inte asylrätten, säger Liberalernas ledare..

Sydsvenskan - 20 maj 19 kl. 12:41

Uppgift: Ullenhag utmanar Sabuni

Erik Ullenhag, i dag ambassadör i Jordanien, ställer upp som kandidat till posten som partiledare för Liberalerna efter Jan Björklund, erfar Sveriges Radios Ekot. Hittills är det bara Nyamko Sabuni, tidigare integrationsminister, som öppet uttalat sitt.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:08

Sabuni om sitt avhopp

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. "Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare", sade hon vid en pressträff.
- Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare, sade Nyamko Sabuni vid pressträffen.

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Liberalerna i krismöte efter interna kritiken mot Sabuni

▸ Liberalerna sitter i krismöte efter massiv intern kritik mot Nyamko Sabuni..

SR - 3 timmar sedan

Källor till Ekot: Sabuni informerade inte partiledningen

Just nu sitter Liberalernas partistyrelse och riksdagsgrupp i ett extra möte. Där väntas det bli diskussion om partiledaren Nyamko Sabunis senaste utspel, som fått hård intern kritik. Och nu uppger källor för Ekot att inte ens Liberalernas partiledning - på förhand - var informerad om att Nyamko Sabuni tänkte hota att lämna budgetsamarbetet med regeringen på migrationsfrågan..

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Sabuni informerade inte partiledningen

▸ Liberalernas partiledning fick ingen information om att partiledaren Nyamko Sabuni tänkte hota att lämna….

Expressen - 2 timmar sedan

Interna kritiken mot Sabuni: ”Visar politisk oskicklighet”

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni får intern kritik för att inte ha förankrat sitt hot om att lämna Januarisamarbetet.– Antingen struntar hon i förankringen eller skjuter hon bara från höften i ett extremt känsligt läge, säger en källa med insyn.Partiets riksdagsgrupp och partistyrelse sitter just nu i möte för att diskutera partiets vägval framåt..

TA - 21 jan 13 kl. 08:31

Arnholm ersätter Sabuni i regeringen

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. Maria Arnholm blir nytt statsråd. Hon har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 11:12

Åhusbo nytt statsråd efter Sabuni

Foto: Scanpix
Maria Arnholm (FP) blir nytt statsråd efter partikamraten Nyamko Sabuni som avgår från sin post som jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Arnholm, som är sommarboende i Åhus, har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.
- Jämställdhet går som en röd tråd genom mitt politiska engagemang, sade Maria Arnholm på pressträffen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.