The Local > Nyheter

Saturday, 16 January, 10:06

The Local - 12 jan 21 kl. 14:22

Bovril, tea... ham sandwiches: What can you bring back from the UK into your EU country?It's not unusual for British nationals resident in Europe to slip a little taste of home into their suitcase as they return from trips to the UK - but some of these treats are now banned since Brexit. Here's a look and you can and can't fill your bag with..
Läs mer på The Local
Läs mer om:
UK, EU, British, Europe, Brexit

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bovril, tea, ham, sandwiches, What, can, you, bring, back, from the UK into your EU country
Nyheter 24 - 16 mar 11 kl. 10:16

Tea Party: Cyberkrigarna i Anonymous attackerar oss


Den amerikanska Tea Party-rörelsen står under attack på nätet. Och republikanernas högerfalang hävdar att det är hacktivistgruppen Anonymous som står för porr- och rasistattackerna. INTERNET.

Skånskan - 16 aug 18 kl. 14:00

Af­färs­i­dén – lära ut tea­ter

Hof­te­rup/Löd­de­kö­pin­ge 16-år­ingarna Na­ta­lie Stahl och Jo­han­na Johanssons nå­got ovan­liga idé, att ge lek­tioner i sin ge­men­samma pas­si­on, tea­ter, kan­ske inte rik­tigt bar frukt vid första för­söket.
Men i höst hoppas de på större fram­gång.Käv­lin­ge är en av många kom­muner som låter ung­domar som­mar­jobba med att driva ett mind­re fö­re­tag
un­der någ­ra vec­kors tid – så kallade som­mar­lovs­ent­re­pre­nörer.

Sydsvenskan - 12 jun 14 kl. 05:30

Tea Party-kandidat slog ut republikansk favorit

Vad var det som hände? Den frågan ställer sig hela det politiska USA, omskakat av att en okänd Tea Party-kandidat tog hem segern i primärvalet i Virginia. Han slog ut Eric Cantor, en av republikanernas främsta politiker.

Alliansfritt Sverige - 21 aug 11 kl. 12:00

Även KDU vill vara Sveriges Tea Party

PARTY. Aron Modig, KDU:s förbundsordförande, är idag mest känd för att skylla på sossarna att folk skyller ifrån sig. Så han letar efter en profilfråga och driver KDU i en än mer reaktionär riktning med tal om KDU som "riddare som strider för den västerländska civilisationens överlevnad".

Uppsalanyheter.se - 08 nov 17 kl. 01:06

Recension: Värme med Willy Tea Taylor på Hijazz Klubb

Det finns många olika ställen och sätt att uppleva livemusik på. Allt ifrån på stora arenor till små intima klubbar. Hijazz Klubb som drivs av Celal Alparslan är just en sådan liten och mycket intim klubb, där det känns som att man är hemma hos Celal i hans vardagsrum.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 16:21

Tea Party-utmanare stod sig slätt

Konservativa Tea Party-utmanare fick erkänna sig besegrade av mer moderata republikaner i primärval inför höstens mellanårsval i USA.Det kan öka partiets chanser att ta över makten i senaten.
Väljare i sex delstater gick på tisdagen - dubbad till årets "super-tisdag" - till valurnorna för att avgöra vem som ska representera deras parti i mellanårsvalet till kongressen den 4 november.

BT - 21 maj 14 kl. 16:21

Tea Party-utmanare stod sig slätt

Konservativa Tea Party-utmanare fick erkänna sig besegrade av mer moderata republikaner i primärval inför höstens mellanårsval i USA. Det kan öka partiets chanser att ta över makten i senaten.Väljare i sex delstater gick på tisdagen - dubbad till årets "super-tisdag" - till valurnorna för att avgöra vem som ska representera deras parti i mellanårsvalet till kongressen den 4 november.

Supermiljöbloggen - 13 nov 13 kl. 09:23

Oväntad framgång för förnybart i USA – Tea Party-rörelsen tror på solenergi

En ohelig energi-allians har bildats i USA. Den konservativa Tea Party-rörelsen och miljöorganisationen Sierra Club lyckats enas om i princip en enda sak – att solceller är bra. I en artikel från Bloomberg förklaras att de båda grupperna gått samman i några av de mest konservativa delstaterna i landet för att stödja utbyggnaden av solenergi samtidigt som de motsätter sig de traditionella kraftbolagens monopolliknande situation.

Sportal - 27 jan 20 kl. 13:26

Speltips & odds: West Ham - Liverpool 29/1

Trolig laguppställning, West Ham: Randolph Zabaleta - Diop  - Balbuena  - Cresswell Fornais - Rice - Lanzini - Sanchez Ajeti - Haller Trolig laguppställning, Liverpool Alisson Alexander-Arnold – Van Dijk – Gomez – Robertson Oxlade-Chamberlain – Henderson – Keita Salah – Firmino – Origi Om du vill streama Premier League online eller se Europa League-fotboll direkt på internet ska du gå in på länkarna. Kan något stoppa Liverpool? Under onsdagskvällen står West Ham för värdskapet när Liverpool kommer på besök till London.

YLE - 07 dec 12 kl. 11:38

Statspris till Tea Ista

Skådespelerskan Tea Ista får statens pris för scenkonst. Priset är på 15 000 euro och det överräcktes i dag till Ista av kulturministier Paavo Arhinmäki (VF). Enligt prismotiveringarna är Tea Ista en ikon på Nationalteatern som i år fyller 140 år.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 07:59

Höll Tea Party-utmanare ifrån sig

Trenden håller i sig. Den mångårige republikanske senatorn Thad Cochran lyckades hålla Tea Party-utmanaren Chris McDaniel stången i den avgörande omgången av partiets uppmärksammade primärval i Mississippi.
Därmed blir Cochran sannolikt omvald vid kongressvalet i november.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.