Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 27 January, 23:55

Vimmerby Tidning - 13 jan 21 kl. 10:00

Tv-recension: Bästa svenska serien på längeMalmöpoliserna i "Tunna blå linjen" skildras med ovanligt realistisk ton i detta drama – som är den bästa svenska tv-serien på många år..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Tunna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-recensionBästa svenska , serien, länge
Dalarnas tidningar - 15 okt 16 kl. 08:01

Westerling hyllar Moras talanger: "Spelar inte i serien länge till"

Jonas Westerling är tillbaka i hockeyallsvenskan. I dag möter han sin moderklubb. Då passar han på att hylla två av Moras talanger..

DalaDemokraten - 15 okt 16 kl. 08:01

Westerling hyllar Moras talanger: "Spelar inte i serien länge till"

Jonas Westerling är tillbaka i hockeyallsvenskan. I dag möter han sin moderklubb. Då passar han på att hylla två av Moras talanger..

Uppsalanyheter.se - 23 feb 17 kl. 01:03

Recension: Midnattsflickor

En bok som jag länge – eller i vart fall sedan den kom ut sommaren 2016 – har varit sugen på att kasta mig över var Jonas Moströms tredje i serien om Nathalie Svensson, Midnattsflickor. Ett skäl till det var förstås att jag läst de övriga två i serien. En bok som jag länge – eller i vart fall sedan den kom ut sommaren 2016 – har varit sugen på att kasta mig över var Jonas Moströms tredje i serien om Nathalie Svensson, Midnattsflickor.

Uppsalanyheter.se - 07 aug 16 kl. 03:15

Recension: Fulländad rockmusik - En magisk kväll med the Waterboys

Recension: The Waterboys med Mike Scott i spetsen gjorde på lördagskvällen en fulländad spelning på borggården till orangeriet i Botaniska trädgården. Rockmusik kan inte bli så mycket bättre. The Waterboys med Mike Scott i spetsen gjorde på lördagskvällen en fulländad spelning på borggården till orangeriet i Botaniska trädgården.

DN - 04 maj 18 kl. 06:00

Tv-recension: Netflix-serien ”The rain” tar död på halva Danmark

Netflix första nordiska serie utlöser en mäktig katastrof i Danmark.  Om man får fart på karaktärsutvecklingen och lyckas fånga något av vår unika situation i Norden just nu så kan det bli hur spännande som helst. Men än så länge vacklar det betänkligt..

Cornucopia - 25 jul 20 kl. 12:02

Film- och teverättigheterna till Stjärnklart-serien återigen på marknaden

Efter att ha arbetat med utvecklingen av min Stjärnklart-romanserie till film- och teveserie i fem år är nu rättigheterna till serien återigen på marknaden. Seriösa kommersiella intressenter kontaktar Norstedts Agency. Stjärnklarttrilogin av Lars Wilderäng.

Uppsalanyheter.se - 11 aug 17 kl. 04:58

Recension: A Beautiful Friend "Big City Bright Lights (part one)"

Recension: Gitarristen och sångaren Pelle Ekerstam har under namnet A Beautiful Friend nyligen släppt EPn Big City Bright Lights (part one). Än så länge endast i digitalt format. Gitarristen och sångaren Pelle Ekerstam har under namnet A Beautiful Friend nyligen släppt EPn Big City Bright Lights (part one).

Uppsalanyheter.se - 03 sep 17 kl. 13:22

Recension: Uppsala Progressive Folk & Rock Festival

Recension: Det var ett mäktigt startfält som vimlade av legendariska musiker som uppträdde på Uppsala Progressive Folk & Rock Festival i Parksnäckan på lördagen. Siri Karlsson, Merit Hemmingson, Kebnekajse och Kaipa Da Capo på samma scen är ju verkligen inte dåligt. Det var ett mäktigt startfält som vimlade av legendariska musiker som uppträdde på Uppsala Progressive Folk & Rock Festival i Parksnäckan på lördagen.

Uppsalanyheter.se - 12 maj 18 kl. 22:03

Recension: "Shout Out Louds" en resa tillbaka till indierockbandens storhetstid

Recension: De som söker en tillflykt från dagens musiklandskap tillbaka till en tid då indierockbanden var som störst måste varit glada att se Shout Out Louds återvända till Katalin på fredagkvällen. Det är deras första spelning här sedan 2010, och är en del av deras Nordenturné med det senaste albumet 'Ease My Mind'.De som söker en tillflykt från dagens musiklandskap tillbaka till en tid då indierockbanden var som störst måste varit glada att se Shout Out Louds återvända till Katalin på fredagkvällen.

Uppsalanyheter.se - 12 okt 19 kl. 04:37

Recension: Imponerande Magnell på Katalin

Recension: "Vi trubadurer håller alltid på lite för länge" säger Ola Magnell mot slutet av konserten. Från publiken hörs spridda protester mot denna utsaga. Berättigade protester, då den 73-årige Magnell och hans medmusikant Jonatan Stenson väl fyller de totalt två timmar de står på scenen.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 19 kl. 04:56

Recension: Eric Bibb har en hel värld av musik i sin själfulla röst

Recension: Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen. Eric Bibbs konsert på Katalin under torsdagskvällen var just en sådan. Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.