Sydsvenskan > Sport

Saturday, 16 January, 09:23

Sydsvenskan - I förrgår: 09:49

Sabuni utmanar om migrationspolitikenLiberalernas partiledare Nyamko Sabuni kräver att regeringen drar tillbaka de migrationsförslag som ska göra det lättare att få uppehållstillstånd av humanitära skäl. Annars hotar hon att lämna Januariavtalet, skriver Expressen. Efter många om och men l.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nyamko Sabuni, Januariavtalet, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabuni, utmanarom , migrationspolitiken
DI - 20 maj 19 kl. 12:17

Erik Ullenhag utmanar Nyamko Sabuni – vill leda L

Den tidigare integrationsministern Erik Ullenhag ställer upp som kandidat för att leda Liberalerna, erfar Ekot. Därmed kliver han nu fram och utmanar Nyamko Sabuni..

DN - 07 jun 19 kl. 20:03

Sabuni backar från kontroversiella uttalanden

I en intervju med Expressen kritiserar Nyamko Sabuni beslutet om generösare regler för familjeåterföring. Hon vill att människor utan asylskäl ska lämna landet på en gång och skrota visionen om mångkultur. Nu ger Liberalernas partiledarkandidat en delvis annan syn på migrationspolitiken i en film på Facebook.

SVT - 13 okt 19 kl. 21:13

Nyamko Sabuni (L): ”Vänsterpartiets politik respekterar inte asylrätten”

Det hettade till när Nyamko Sabuni (L) och Jonas Sjöstedt (V) debatterade migrationspolitiken. – Vänsterpartiets politik respekterar inte asylrätten, säger Liberalernas ledare..

Sydsvenskan - 20 maj 19 kl. 12:41

Uppgift: Ullenhag utmanar Sabuni

Erik Ullenhag, i dag ambassadör i Jordanien, ställer upp som kandidat till posten som partiledare för Liberalerna efter Jan Björklund, erfar Sveriges Radios Ekot. Hittills är det bara Nyamko Sabuni, tidigare integrationsminister, som öppet uttalat sitt.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:08

Sabuni om sitt avhopp

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. "Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare", sade hon vid en pressträff.
- Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare, sade Nyamko Sabuni vid pressträffen.

TA - 21 jan 13 kl. 08:31

Arnholm ersätter Sabuni i regeringen

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. Maria Arnholm blir nytt statsråd. Hon har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 11:12

Åhusbo nytt statsråd efter Sabuni

Foto: Scanpix
Maria Arnholm (FP) blir nytt statsråd efter partikamraten Nyamko Sabuni som avgår från sin post som jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Arnholm, som är sommarboende i Åhus, har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.
- Jämställdhet går som en röd tråd genom mitt politiska engagemang, sade Maria Arnholm på pressträffen.

Skånskan - 17 jun 19 kl. 05:30

Sabuni allt när­ma­re

I takt med att allt fler länsförbund i par­tiet Liberalerna of­fent­lig­gör re­sul­tatet av sina med­lems­om­röst­ningar om nästa par­ti­le­da­re rycker Nyamko Sabuni fram som en allt mer san­no­lik seg­ra­re i kampen. Senast var det Skåne­li­be­ralerna som inte alls ovän­tat med­delade att mer än två tred­je­delar av dem som röstat stöder Sabuni.
Även om val­del­ta­gan­det var klart lägre än i EU-valet, un­der 44 pro­cent, skulle det vara svårt för ­led­ningen att gå förbi re­sul­tatet.

Cornucopia - 29 jun 19 kl. 16:50

Nyamko Sabuni blev ny partiledare för Liberalerna

Som väntat efter att övriga kandidater hoppat av valde Nyamko Sabuni till partiledare för Liberalerna på partiets landsmöte. I sitt tal sade hon att staten ska vara som en snäll storasyster.
Slut med ståndaktig politik?

Skånskan - 03 jul 19 kl. 04:30

Sabuni gläntar på flera dörrar

För­vänt­ningarna på Nyamko Sabuni är stora när hon i kväll äntrar scenen i Al­me­da­len i Vis­by för första gången. Hon valdes till par­tiet Li­be­ralernas par­ti­le­da­re så sent som i fre­dags.
Då var hon myc­ket för­sik­tig i sitt tack­tal och på press­kon­fe­rensen ef­ter­åt.

Nyheter 24 - 01 jul 11 kl. 08:16

Sabuni glömde kranen på - förstörde grannlägenheter


En stressad Nyamko Sabuni glömde att stänga av vattnet när hon skulle vattna sina orkidéer. Rann ner vatten till grannen. STOCKHOLM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.