Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 26 January, 03:07

Sydsvenskan - 13 jan 21 kl. 09:50

Klinik misstänks för bluff med coronatesterEn läkarklinik i Göteborg misstänks ha utfärdat falska coronaintyg. Laboratorier, som kliniken hänvisar till, uppger att de inte analyserat några prover därifrån, skriver Göteborgs-Posten . Inspektionen för vård och omsorg överväger att göra en tillsyn..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Göteborg, Göteborgs-Posten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klinikmisstänks för , bluffmed , coronatester
Aftonbladet - 12 feb 13 kl. 07:45

Clamps blixtbantning ? en bluff

Gick ner i vikt på exklusiv klinik ? innan hon gjorde reklam för Viktväktarnas metod.

SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:41

Folktandvården bygger ny klinik

Trycket är stort på Folktandvården, inte minst i Växjö. Nu planerar Region Kronoberg att bygga en helt ny klinik på Teleborg. I april nästa år beräknas den stå färdig.

Alingsås tidning - 17 apr 19 kl. 05:30

Ny klinik har öppnat på Kungsgatan

Under fredagen öppnades en ny medicinestetisk klinik på Kungsgatan i Alingsås. MedEstetica erbjuder behandlingar inom bland annat fillers, botox, tandblekning, kemisk peeling och mycket mer.
– Våra behandlingar är sådana som den allmänna sjukvården har valt bort.

Dagen - 15 mar 11 kl. 03:00

Göran Hägglund besökte klinik för papperslösa

Den vanliga besökaren klassas som illegal och har inte rätt till sjukvård. Men i onsdags dök självaste socialminister Göran Hägglund upp på Läkare i världens klinik för papperslösa. - Jag ska hjälpa er att stänga den, var ministerns budskap.

YLE - 18 nov 12 kl. 12:34

Citymarket varnar för ny Facebook-bluff

Ett nytt blufförsök sprids nu på Facebook. Genom att utlova 1 000 euros presentkort till Citymarket försöker bluffmakarna komma över kontaktuppgifter som de sedan kan missbruka. - Blufförsöken blir hela tiden fler.

DI - 22 mar 20 kl. 15:18

Wallenbergs stiftelse skänker 50 miljoner för fler coronatester

Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse ger 50 miljoner kronor till akademiska laboratorier i syfte att öka antalet coronatester..

YLE - 25 mar 20 kl. 19:47

Coronatester och mobilenhet för luftvägspatienter i Jakobstad - "vi tog flera prover redan första dagen"

Nu behöver patienter i Jakobstadsområdet inte längre köra till Vasa för coronatester. Sedan i tisdags tas prover också i Jakobstad. Jouren har dessutom fått en mobilenhet där man tar emot patienter med luftvägsinfektioner..

DN - 31 mar 20 kl. 12:25

Regeringen ger Folkhälsomyndigheten uppdrag om fler coronatester

Regeringen kommer att ge ett uppdrag till Folkhälsomyndigheten om att påbörja fler coronatester än vad som har skett hittills, uppger….

SmålandsPosten - 03 apr 20 kl. 14:42

Sjukvården tar hjälp av veterinärutrustning för coronatester

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är på väg att hjälpa sjukvården med analyser av coronatester. – Vi ligger i startgroparna, säger Staffan Ros, ställföreträdande generaldirektör..

DI - 08 apr 20 kl. 11:09

Astra Zeneca bygger nytt labb – ska klara 30.000 coronatester om dagen

Det kommer på några veckor att byggas upp ett nytt laboratorium i Storbritannien med kapacitet att klara av 30.000 coronatester per dag,.

BT - 20 apr 20 kl. 12:10

Golfens plan: En miljon coronatester

PGA-touren vill vara i gång med tävlingssäsongen i mitten av juni. För att det ska vara möjligt krävs en miljon coronatester, skriver tidningen The Guardian..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.