News55 > Nyheter

Thursday, 28 January, 05:39

News55 - 13 jan 21 kl. 05:45

Kristersson: Strategin måste ändrasModeratledaren Ulf Kristersson kritiserar regeringens coronahantering. - Nu måste den svenska strategin ändras, säger han i partiledardebatten. Kristersson skjuter framförallt in sig på vaccinationen. - Ska vi klara av den största massvaccinationen i sv. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ulf Kristersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, Strateginmåste , ändras
Expressen - 24 aug 18 kl. 22:24

Ulf Kristersson om strategin bakom frivolten i badbyxor

I helgen visade statsministerkandidaten och M-ledaren Ulf Kristersson ett trampolinhopp där han klyvde vattenytan med en saltomortal. När Expressen frågar om strategin bakom simhoppet i badbyxor börjar han gapskratta och frågar: – Hade ni hellre sett att jag badat naken? .

Dagens PS - 11 dec 19 kl. 12:51

Kristersson försvarar samtal med SD

I sitt jultal under onsdagen försvarar Ulf Kristersson (M) att han träffade Jimme Åkesson (SD) för ett samtal förra veckan. Han hävdar bland annat att det inte ”funkar” att stänga ute partier från samtal och att det finns risker för ”privat rättskipning”.  Kritiken lät inte vänta på sig från regeringspartierna S och MP efter att Moderaternas ledare Ulf Kristersson träffade Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson för samtal förra veckan.

Dagens PS - 25 apr 18 kl. 11:46

Centerns asylpolitik upprör Ulf Kristersson

I går kom beskedet som splittrar Alliansen.Centerpartiet beslutade då att säga ja till regeringens lagförslag om att ensamkommande som en gång redan nekats asyl ändå ska få stanna i Sverige. Redan första gången som förslaget lades fram möttes det av stenhård kritik från bland andra lagrådet.

SVT - 20 okt 19 kl. 22:39

Ulf Kristersson (M): ”Jag är inte så bekymrad över inkomstklyftorna så länge de kan förändras”

Moderaternas skatteförslag gynnar höginkomsttagare mer än folk med låga inkomster. Men att det ger ökade inkomstklyftor bekymrar inte Moderaternas partiledare Ulf Kristerson så länge klyftorna kan förändras. -Den klyfta som jag är mest bekymrad över är den mellan de som jobbar och de som inte jobbar alls, säger Kristersson i SVT:s Agenda..

Aftonbladet - 29 maj 20 kl. 05:19

Corona - så kan svenska strategin förändras

▸ Den svenska strategin för att bekämpa coronaviruset har i stora drag gått ut på att skydda de äldre och att trycka ner….

Aftonbladet - 29 maj 20 kl. 05:19

Corona – så kan svenska strategin förändras

▸ Den svenska strategin för att bekämpa coronaviruset har i stora drag gått ut på att skydda de äldre och att trycka ner….

Politologerna - 29 dec 17 kl. 07:30

Förändras partisympatierna, eller bara urvalet?

Det här är ett gästinlägg av Erik Vestin, doktorand i statsvetenskap vid statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet. *** Det sägs ofta, inte minst av oss valforskare, att dagens politik präglas av väljarrörlighet. Och det ligger naturligtvis något sant och viktigt i detta.

Expressen - 23 jun 18 kl. 05:00

Ge ett besked om SD nu, Kristersson

Ett Sverige som styrs av en regering där rasistiska SD har inflytande över politiken skulle förändras i grunden. Väljarna förtjänar ett tydligt besked från Ulf Kristersson och Moderaterna i god tid innan valet, skriver Anders Ygeman (S)..

Expressen - 27 sep 18 kl. 18:14

Åkesson kan rädda alliansen – om Kristersson ringer upp

Jimmie Åkessons plan är att "trycka på röd knapp" och säga nej till både Stefan Löfven och Ulf Kristersson.Men om Moderatledaren ringer upp honom kan det förändras.I en tv-intervju för Expressen några timmar efter mötet med talmannen öppnar SD-ledaren även för att släppa igenom en regering med Annie Lööf och Jan Björklund:– Det är inte helt uteslutet..

DI - 06 nov 18 kl. 10:30

Talmannen: ”Min förhoppning är att dynamiken förändras”

Liberalerna har sagt nej till att rösta fram Kristersson som statsminister. Men talman Andreas Norlén ser inte risken för att Ulf Kristersson röstas ner av riksdagen som något hinder för att föreslå honom som statsministerkandidat. .

Expressen - 05 dec 19 kl. 13:45

Så förändras Sverige av mötet mellan M och SD

Vad innebär mötet mellan Ulf Kristersson och Sverigedemokraterna för svensk politik?Här svarar några av Sveriges ledarskribenter på vad som egentligen har hänt.– Svensk borgerlighet förändras nu för alltid, säger Göran Greider på Dala-Demokraten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.