Expressen > Nyheter

Thursday, 28 January, 05:13

Expressen - 13 jan 21 kl. 09:48

Fortsatt högt tryck på vården i SkåneSkåne fortsätter drabbas hårt av den andra coronavågen. Samtidigt har personalen i frontlinjen på de skånska sjukhusen fått börja vaccinera sig. Region Skåne uppdaterar nu om det senaste.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt högt, tryck, vårdeni , Skåne
Skånskan - 18 maj 18 kl. 19:00

Ingen nedläggning av Blentarpsgården

Blentarp/Sjöbo Blentarpsgården behöver inte läggas ner. Vård- och omsorgsnämnden lovas mer pengar av politikerna för 2019.Enligt delårsrapportens prognos beräknas vård- och omsorgsnämnden att få ett underskott i år på 2,9 miljoner kronor.

SVT - 02 jun 20 kl. 19:43

Oro för ökat tryck på sjukvården i sommar: ”Skulle vara väldigt bekymmersamt”

Sjukvården på populära turistorter förbereder sig för ett ökat tryck i sommar. På västkusten finns en oro för en andra våg av smitta. – Om vi växer med 30 procent kan det få stor påverkan på vården, säger Niklas Claesson, kommunikationschef för NU-sjukvården..

Barometern - 21 dec 13 kl. 11:42

Tryck på korttidsboende

Fler ansökningar om särskilt boende och en allmän oro i landet märks tydligt. ”Debatten om äldrevården gör många äldre oroliga”, säger Marie Pihl. Sjukhusen skickar hem patienter allt snabbare och fler ansökningar till särskilt boende än vanligt har nått kommunen.

YLE - 21 jul 14 kl. 05:20

Bo i skärgården - men helst bara på fritiden

Sven Holmberg (sfp) är skärgårdsbo. Han är också och ordförande för planläggningsnämnden i Raseborg. Han säger att staden gärna skulle ha mer stadigvarande boende i skärgården, men att NTM-centralen sätter käppar i hjulen för byggandet i skärgården.

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 13 kl. 18:14

Hårt tryck på vården under jul och nyår

Under jul och nyår har det varit hårt tryck på de skånska sjukhusen. I Helsingborg har den planerade vården dragits ned samtidigt som vinterns förkylningar slagit till ? och många äldre måste läggas in..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 21:10

Det står 2-2 i kvällens match i Malmö arena mellan Redhawks och Djurgården. 

ISHOCKEY Rödhökarna fick ungefär samma start som laget fick mot Frölunda i går (onsdag). Jämnt spel i ganska högt tempo, men egentligen inga direkt jätteheta chanser för något av lagen. Och 0-1 i första pausen.

DalaDemokraten - 16 mar 20 kl. 16:38

Lägesrapport från Region Dalarna: Det är stort tryck på vården i Dalarna

Det är stort tryck på vården i Dalarna just nu. Många ringer till 1177 och till våra....

DalaDemokraten - 16 jun 20 kl. 15:19

Fortsatt högt tryck på vården – ”Operationsköerna har blivit längre – vi behöver operera fler”

Coronapandemin innebär fortsatt högt tryck i vården, även i sommar. Samtidigt pågår förberedelser....

Expressen - 02 jul 20 kl. 14:04

Fortsatt högt tryck på sjukvården i Gällivare

Det är fortsatt högt tryck på sjukvården i Gällivare, det meddelar Region Norrbotten under en presskonferens.– Det börjar kanske lugna ner sig men det är väldigt tufft. Hamnar vi som i Gällivare i resten av länet går det åt skogen, säger smittskyddsläkare Anders Nystedt..

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 10:00

Högt tryck på BB i Kristianstad

Det är högt tryck på förlossningsvården i hela Skåne. Nu startas dagliga telefonkonferenser för att snabbare hitta lediga platser.
Proppfullt och överfullt, så beskriver enhetschef Malin Nordgren situati- onen på förlossningen i Kristianstad under maj och juni.

BT - 23 okt 14 kl. 17:22

Hårt tryck på barnomsorgen ? Götagården kan öppnas igen

I januari kan det bli förskola på Götagården igen. Trycket efter barnomsorg är så stort på Göta att det är nödvändigt, bedömer områdeschefen Marie Gerdin. Så sent som före sommaren flyttade Hedvigsborgsgårdens barn ut från Götagården.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.