GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 25 January, 23:44

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 09:01

Fastighet i Torslanda såld till nya ägareNya ägare har nu tagit över fastigheten på Södra Brygghusvägen 5 i Torslanda..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Torslanda, Södra Brygghusvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastigheti , Torslanda, såldtill nya , ägare
VBL - 15 feb 13 kl. 17:44

Kiuru: Fastighetsägare får inte fly sitt ansvar

Bostadsminister Krista Kiuru (SDP) betonar att det primära ansvaret för en fastighet ligger hos dess ägare..

UNT - 02 sep 19 kl. 19:00

Gammal fastighet får ny ägare efter 100 år

Långkatekesen i Öregrund är såld..

Cornucopia - 07 nov 13 kl. 14:17

#härlignaturupplevelse i flådiga Torslanda/Göteborg

För några dagar sedan fick en hundägare i Torslanda en sk härlig naturupplevelse när en varg attackerade vederbörandes pudel (Stampen/GP, Stampen/GP, Bonnier/DN). Underbart att nu även storstadsbor kan få samma härliga upplevelse som hund (och kattägare), samt tamdjurshållare kan få här på landsbygden.

Via brott mot jaktlagstiftningen och brott mot djurskyddslagen avvärjde man dock vargattacken.

YLE - 05 jun 16 kl. 20:00

Ny fastighet blev miljonförlust för stiftelse

Kilo svenska stiftelse har gjort en förlust på närmare en och en halv miljon euro på 2010-talet. Stiftelsens uppgift är att upprätthålla en svensk lekskola i Kilo. Bakom förlusten ligger byggandet av fastigheten Villa K i Esbo.

Skånskan - 16 jan 20 kl. 18:30

Höörs Plåts fastighet säljs för 100 miljoner

Höör Höörs Plåts fastighetsägare Hellasvägen Invest har sålt industrifastigheterna till börsnoterade Acrinova. Nu ska bolagen tillsammans arbeta för att på sikt göra om området till bostäder.I augusti förra året kunde Skånska Dagbladet berätta om ägaren till Höörs Plåts stora planer på att göra om industriområdet till uppåt 650 bostäder.

GöteborgsPosten - 21 okt 14 kl. 21:58

Lemlästade katter hittade i Torslanda

Två katter har på kort tid hittats döda och lemlästade i Torslanda. Närpolisen rapporterar nu att många i området oroar sig för att det kan vara en ny kattplågare..

Magazin24 - 02 aug 12 kl. 13:28

Fastighetsägare jagas av tingsrätten

Den tidigare ägaren till en stor fastighet i Köping, tillika ägaren av en fastighet i Sala, har en stor skuld till Kronofogden och Swedbank. Trots att konkursförvaltningen har gjort upprepade försök att kontakta honom så går han ändå inte att nå. En köpingsbo som tidigare ägde en stor fastighet i Köping och som fortfarande äger en fastighet i Sala har skulder på över 5 miljoner kronor att betala till Kronofogden och Swedbank.

Västerbottens Folkblad - 31 okt 16 kl. 11:08

Fastighet i Vännäs byter ägare

En fastighet på Företagsvägen i Vännäsby byter ägare. Det är Vännäs fastigheter som har kommit överens om en överlåtelse av fastigheten Åkern 1 (Företagsvägen 12) i Vännäsby till det lokala grossistföretaget Germ AB. Germ AB har sedan tidigare hyrt fastigheten, men nu tar man över den.

Länstidningen i Jämtland - 25 apr 18 kl. 15:24

Ny ägare till fastighet i Härjedalens kommun i april

Ulf Mattias Westerlund, 44, och Monika Gunilla Maria Westerlund, 43, från Domsjö, är nya ägare till fastigheten Funäsdalen 3:170 i Härjedalens kommun. Säljare är Bruksvallarnas Fastighet AB.....

Skånskan - 29 sep 18 kl. 18:00

Nya ägare till fastighet i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av fastigheten på Norregatan 12 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare är Kamilla Sofia Pålsson, 43, och Björn Erik Adamsson, 45, från Skurup, och säljare är Ingalill och Eva Bjurman. Huset har en boyta på 102 kvadratmeter.

Skånskan - 10 apr 19 kl. 12:45

Hus på 95 kvadratmeter i Sjöbo har fått ny ägare

Sjöbo Fastigheten på adressen Norregatan 10 i Sjöbo har fått en ny ägare. Köpare är Bs Fastighet och Konsult AB och säljare är Thage Ragnar och Greta Maria Persson. Köpet blev klart i april 2019 och priset blev 1 750 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.