GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 17 January, 03:25

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 09:10

Kommunals krav går utöver det överenskomna märketDen svenska modellen för lönesättning garanterar stabilitet och goda villkor för både medarbetare och företag.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunals, krav, går, utöverdet , överenskomna, märket
GöteborgsPosten - 19 dec 19 kl. 16:20

Kommunals krav: 3,5 procent och semester

Kommunal kräver löneökningar på 3 procent i den kommande avtalsrörelsen – och ytterligare 0,5 procent för yrkesutbildade inom vård, skola och omsorg..

Nerikes Allehanda - 26 nov 19 kl. 13:35

Så stor andel av maten som kommunerna i länet köper är krav-märkt: "Behöver fortsätta öka"

Sakta men säkert ökar andelen krav-märkt mat som kommunerna i Örebro län köper in. Första....

SR - 14 feb 14 kl. 13:52

Krav på offentlig lista över pluundrade konstverk

Organisationen Jewish Claims Conference menar att det bör upprättas en offentlig lista över de konstverk som upptäckts hemma hos en österrikisk konstsamlare..

Sydöstran - 20 jan 16 kl. 19:57

Kommunals medlemmar i Karlskrona rasar

Kommunals medlemmar rasar och kräver Annelie Nordströms omedelbara avgång. – Ett förlåt räcker inte, säger ordföranden Maria Wanner..

BT - 18 nov 14 kl. 08:19

Nu: Alliansen kräver att Vänsterpartiet utesluts

Alliansen ställer nu ultimatum för att ens sätta sig vid förhandlingsbordet. De vill inte förhandla med Vänsterpartiet och kräver att partiet inte får presidieplatser i nämnder och bolag. Fler bilder i artikeln.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 15:36

MFF ställer krav på Sarfo och IK Sirius

FOTBOLL Malmö FF väljer att sparka Kingsley Sarfo med omedelbar verkan efter den fällande domen. Dessutom kommer klubben att ställa ekonomiska krav på sin förre spelare och även tidigare klubb, IK Sirius.I samband med att MFF presenterade sin nye tränare Uwe Rösler, så fick även klubbens vd Niclas Carlnén uttala sig om det långdragna ärendet med Kingsley Sarfo, som i fredags dömdes till fängelse för två fall av våldtäkt mot barn.

Trelleborgs Allehanda - 14 apr 19 kl. 15:00

BCA-konkursen: Krav på över 40 miljoner kronor

Än så länge är bouppteckningen efter BCA:s konkurs inte klar. Men preliminära siffror visar att det finns krav på konkursboet på över 40 miljon kronor..

Eurosport - 02 dec 14 kl. 08:58

Zlatans krav för skosponsring - 92 miljoner kronor

Zlatan Ibrahimovic är på väg att lämna skosponsorn Nike sedan avtalet löpt ut. Något nytt är inte skrivet - något som kanske beror på Zlatans skyhöga krav. Enligt Sportbladet kräver svensken 23 miljoner kronor per år..

DN - 09 sep 14 kl. 14:24

”Förbjuda vinst inte lätt – och alternativen behöver utvecklas”

Det är förståndigt att Lärarnas riksförbund i sin enkät inte frågat om vinstbegränsning för friskolebolag, eftersom begränsningar är lättare sagt än gjort. Men även krav på återinvestering behöver problematiseras och preciseras. Det är inte säkert att överskottet går tillbaka till den lokala enheten utan används till att starta nya skolor och öka ägarnas förmögenhet, skriver Åke Sandberg..

YLE - 08 apr 19 kl. 16:21

Hangö behöver en ny maskindepå - den nuvarande är för liten och förfular miljön

Hangö stads maskindepå är föråldrad och lokalerna motsvarar inte längre dagens krav. Maskindepån behöver därför nya lokaler..

SvD - 04 feb 14 kl. 14:09

”Specifika krav kan gå ut över småföretagen”

Företagarna svarar om upphandlingar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.