Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 January, 18:32

Expressen - 13 jan 21 kl. 09:42

Bussolycka i centrala StockholmEn trafikolycka inträffade på onsdagsmorgonen på Kungsholmen i centrala Stockholm. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Kungsholmen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bussolyckai , centrala, Stockholm
Cornucopia - 14 jul 16 kl. 09:57

Mäklarstatistik - priserna faller 3.8% i centrala Stockholm, ej 1%

Så var det dags för det månatliga rapporterandet av bostadsprisernas utveckling i Sverige. Mäklarstatistik verkar dock ha lite problem med sina siffror, alternativt pressmeddelanden. Semestervikarier?

Cornucopia - 14 aug 16 kl. 13:58

12 - 20 års väntetid till en bostadsrätt i centrala Stockholm

Det pratas mycket om de långa kötiderna till hyresrätter, även om man helt slipper kötid om man är beredd att flytta in i en nybyggd lägenhet. Fast det faktum att man måste vänta mellan 12 och upp till över 20 år för att kunna köpa en bostadsrätt i centrala Stockholm låtsas de flesta inte om. Kötiderna till bostadsrätter är alltså längre än till hyresrätter om man inte likt hyresgäster är inne i systemet.

Cornucopia - 21 feb 17 kl. 12:58

Högre lägenhetshyror i centrala Stockholm ska driva upp fastighets- och bostadspriserna

I Stockholm har fastighetsägare och Hyresgästföreningen kommit överens om att bidra till att driva vidare bostadsbubblan på lägenheter och även själva fastighetspriserna. Detta ska ske genom sk Stockholmshyra, dvs höjda hyror på lägenheter på attraktiva adresser och en slags marknadsanpassning. Därmed kan man motivera ännu högre bostadsrättspriser och fastighetspriser inför potentiella bildande av BRF:er.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Huliganbråk i centrala Stockholm

Ett större huliganbråk utbröt på söndagskvällen på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Enligt polisen var mellan 60 och 70 fotbollshuliganer inblandade i bråket.- Vi vet att det har varit anhängare till Djurgården inblandade.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 11:03

Väpnat värdetransportrån i centrala Stockholm

Två beväpnade män har på söndagförmiddagen rånat en värdetransport på Fleminggatan i centrala Stockholm.

Två beväpnade män har på söndagen rånat en värdetransport från företaget Loomis vid Fridhemsplan i centrala Stockholm. Flera polispatruller jagar gärningsmännen.

Cornucopia - 11 okt 13 kl. 15:30

Priskartan: Lägenhetspriserna skenar i centrala Stockholm, faller runt Gamla stan

Enligt en läsares visualisering av lägenhetspriserna i Stockholm, så skenar bostadsrättspriserna i stora delar av centrala Stockholm. Samtidigt faller de runt Gamla Stan och regeringskvarteren och i många ytterområden. Som mest stiger priserna över 160:- SEK per m2 och dag på delar av Kungsholmen, men även Östermalm och Hornstull utmärker sig med extrema prisökningar.

SvD - 11 dec 16 kl. 13:21

Vattendrama vid luciatåg i centrala Stockholm

Ett luciatåg på vattenskotrar i centrala Stockholm slutade med en stor räddningsinsats. Två av ekipagen krockade och två personer hamnade i vattnet vid Skeppsholmsbron i centrala Stockholm vid lunchtid på söndagen..

Cornucopia - 27 nov 17 kl. 14:15

Husmasken: Över två års boprisuppgång utraderad i centrala Stockholm

Medan experterna kommer med olika bud om hur mycket bostadspriserna högst kan falla visar Boolis data via Husmasken att över två års prisuppgång nu är utraderad i Stockholm. Priserna är nu tillbaka på nivåer som sågs sommaren 2015.
Moln över Stockholm.

Nyheter 24 - 14 sep 13 kl. 13:59

Attacker mot nazistisk samling i centrala Stockholm

STOCKHOLM. Nazistiska Svenskarnas parti kommer under dagen att genomföra en marsch genom centrala Stockholm ? något som ska störas med ett vattenkrig.

Nyheter 24 - 14 sep 13 kl. 13:59

Attacker mot nazistisk samling i centrala Stockholm

STOCKHOLM. Nazistiska Svenskarnas parti kommer under dagen att genomföra en marsch genom centrala Stockholm ? något som ska störas med ett vattenkrig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen sköt mot bil – i centrala Stockholm

STOCKHOLM. På torsdagskvällen sköt polisen mot en bil med falska registreringsskyltar vid Fridhemsplan mitt i centrala Stockholm.En person är skadad och två har gripits.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.