Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 17:47

Realtid - 13 jan 21 kl. 09:30

Safir Communication stärker teamet med nya medarbetareByrån stärker sitt erbjudande inom finansiell kommunikation, samtidigt som det blir ökat fokus på strategisk rådgivning inom Corporate Communications och Public Affairs..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Communication, Corporate Communications, Public Affairs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Safir, Communication, stärker, teametmed nya , medarbetare
Dagens Media - 30 apr 15 kl. 07:24

PS förstärker teamet

Fyra nya anställda ska stärka upp PS Communication när byrån har fått flera nya kunder..

Dagensanalys.se - 21 aug 18 kl. 16:51

The Amazing Society stärker den kreativa kapaciteten

”Efterfrågan på våra tjänster ökar generellt men växer särskilt inom det kreativa området och jag är väldigt glad över att möta hösten med ett tydligt stärkt team på den fronten,” säger Tobias Franzén VD. Johanna Andersson ansluter som Content Specialist och är nyexaminerad Digital strateg från Berghs School of Communication. Emma Burholt går in som Client Manager och kommer senast från rollen som Commercial Advisor på United Influencers.

Resume - 17 okt 14 kl. 14:37

Minnesota rekryterar Account Director och scenograf

Minnesota Communication stärker upp teamet med Anette Moreau som blir ny Account Director och Minna Magnusson som anställs som scenograf. .

Resume - 29 apr 14 kl. 11:27

Patriksson plockar in Aviciis eventmakare


Pr-byrån Patriksson Communication stärker sitt erbjudande inom event och genomför uppdrag åt alltifrån Levi´s och H&M till Nelly.com under våren. Byrån har även plockat in Roy Ghazizadeh som eventansvarig – han har bland annat jobbat med Kayne West och Avicii..

GlobeNewswire - 08 jul 20 kl. 09:00

Mjukvaruleverans till Burger Kings ryska snabbmatsrestauranger

Malmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar att dess mjukvara kommer att vara en del av Digital Signage installation för mer än 750 Burger RUS snabbmatsrestauranger i ryska federationen och OSS-länder. ZetaDisplays norska dotterbolag Webpro har tecknat avtal med det inhemska installationsföretag Unitex LLC. Kontraktet sträcker sig initialt på ett år, och kan därefter förlängas ytterligare fyra år.

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 14:56

Chef Ipsos Public Affairs

Ipsos söker en chef för att leda och utveckla Ipsos verksamhet och erbjudande inom opinion- och samhällsfrågor (Public Affairs). Som ansvarig chef är du både en del av företagsledningen i Sverige och en nyckelperson inom Ipsos globala team av experter inom området Public Affairs där Ipsos är ett av de ledande företagen i världen. Våra kunder, ofta chefer i företag och organisationer, har ett ökande behov av datadriven omvärldsanalys och förståelse för att fatta kloka beslut inför framtiden.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

Skånskan - 06 nov 19 kl. 17:42

Svedalas historia i reality verklighet

SVEDALA En bit av Svedalas historia ska nu berättas i Virtual Reality.
I filmad form ska det bli möjligt att besöka Olga Cederholms fotoateljé, Lindholmens borg och Klågerupsupproret.Förkortningen VR står för Virtual Reality.

GlobeNewswire - 04 sep 20 kl. 20:15

Auriant Mining AB (publ.) tillkännager utnämning av Danilo Lange som verkställande direktör

Styrelse för Auriant Mining AB (publ.) (Bolaget) har nöjet att tillkännage utnämningen av Danilo Lange till verkställande direktör för Bolaget. Han efterträder Sergey Ustimenko, verkställande direktör sedan januari 2016.

Resume - 10 feb 14 kl. 10:53

H+K plockar från Edelman och Prime

Hill + Knowlton Strategies förstärker sitt Stockholmskontor med två account directors: Anna Fribergh som ska arbeta inom konsumentområdet och blir en del av företagsledningen samt David Augustsson, som får motsvarande post fast inom corporate communication..

Resume - 14 jan 15 kl. 10:50

Byter Patriksson mot Unicef

Unicef stärker upp med ny kommunikationschef från Patriksson Communication. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.