GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 January, 02:19

GöteborgsPosten - 13 jan 21 kl. 06:19

Kina sätter 28 miljoner invånare i karantänKina rapporterar den största ökningen av nya covidfall på över fem månader – om än från väldigt låga tal. Det senaste dygnet registrerades 115 nya bekräftat smittade i landet, jämfört med endast 55 nya fall dagen innan. Det är den största ökningen sedan den 30 juli..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, sätter28 miljoner , invånarei , karantän
DI - 02 apr 20 kl. 11:44

Kina sätter ny region i karantän efter coronafall

En region med 600 000 invånare i den kinesiska provinsen Henan har satts under karantän sedan coronaviruset upptäckts i ett lokalt sjukhus..

DI - 06 jan 17 kl. 07:58

Kina betygsätter sina invånare

SHENZHEN/HONG KONG: Kommunistpartiets övervakning över Kinas invånare har eskalerat avsevärt de senaste åren. Nu ska ett betygssystem införas där varje invånare bedöms efter beteende och lojalitet – med belöning eller straff som följd. Första gruppen att betygsättas är läkare..

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 15:17

577 nya invånare under 2012

Foto: Kristianstadsbladet
Under 2012 passerade Kristianstads kommun 80 000 invånare. Totalt under året ökade befolkningen med 577 invånare. En stor del av ökningen står invandringen för.

DN - 24 maj 17 kl. 17:13

Kina kan ha 90 miljoner färre invånare än statistiken

Kinas befolkning är mindre än vad officiella siffror visar, nästan 90 miljoner invånare. Därför har Indien redan passerat Kina som världens folkrikaste land. Påståendet av en känd forskare vid ett symposium i Peking har fått experter att häpna..

DI - 27 jan 20 kl. 20:57

USA uppmanar invånare tänka om kring resor till Kina

USA:s utrikesdepartement uppmanar alla invånare som planerar en resa till Kina att tänka över sitt beslut på grund av….

DN - 26 dec 17 kl. 15:24

Maxtak för storstad – 25 miljoner invånare anses räcka

Shanghais folkmängd ska begränsas för att undvika ”storstadssjukan” – 25 miljoner invånare räcker. I Kina är megastädernas nedsmutsning och överbefolkning är ett ökande problem. Även Peking har fått ett maxtak..

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 05:30

Ledning i Kina vill styra över Hongkongvalet

Manualen är den vanliga. Budskapet från Peking är alltid detsamma: det är det kinesiska kommunistpartiet som bestämmer och partiet viker sig aldrig. Det finns inget att förhandla om.

YLE - 09 okt 16 kl. 10:42

Kina kan bli Finlands ekonomiska jaktmark

Både kinesiska investerare och nordiska uppstartbolag är hungriga på nya jaktmarker. Men ska handelsrelationerna bli framgångsrika, behövs ökad förståelse för det kinesiska. Salen vid uppstartbolagens högsäte Start up sauna i Esbo är fylld.

DI - 23 jan 20 kl. 10:55

Kina sätter ännu en stad i karantän – dödstalet växer

Kinesiska myndigheter har satt ännu en stad i karantän, utöver 11-miljonersstaden Wuhan, där utbrottet av det….

GöteborgsPosten - 27 jan 20 kl. 15:59

Volvobolagen sätter medarbetare i karantän

Virusutbrottet får industrijättarna i Göteborg att ta till karantänsåtgärder för hemvändande Kina-resenärer • SKF: "Vi säkerställer att de genomgår medicinsk undersökning".

SR - 15 jun 20 kl. 06:22

Kina sätter fler bostadsområden i karantän

Ytterligare ett tiotal bostadsområden i Peking har satts i karantän efter att nya fall av coronavirus har konstaterats i huvudstaden, bland annat på en till matmarknad nära det ursprungliga utbrottet i sydvästra Peking..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.