Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 19 January, 19:38

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 21 kl. 09:00

Här är restaurangerna som får klagomål på trängselVLT har tagit reda på vilka restaurang- och kaféverksamheter som fått trängselklagomål under de....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är restaurangernasom får , klagomål, trängsel
Sydöstran - 16 maj 20 kl. 06:00

Flera klagomål om trängsel på restauranger och pubar

Kommunen har fått in flera klagomål från privatpersoner om trängsel på pubar och restauranger i Karlskrona. Nästa vecka ska de därför göra en riktad inspektion på dessa ställen, och längre fram även en gemensam tillsyn i hela Blekinge..

SVT - 25 apr 20 kl. 15:22

Trots ministerns hårda varning – trängsel i Stockholm under löningsnatten

Bara timmar efter att inrikesminister Mikael Damberg (S) inskärpte vikten av minskad trängsel på krogar gav sig helgfirare ut i Stockholmsnatten. Foton och filmer SVT Nyheter har tagit del av visar folksamlingar som trängs utanför barer. – Jag hade hellre sett att myndigheterna stängde restaurangerna, säger en krogägare..

BT - 20 apr 20 kl. 20:37

Nya klagomål om trängsel på Boråskrogar: ”Höll inte avstånd”

Under helgens kontroller upptäckte Boråspolisen tre krogar med för mycket trängsel. Men polisen anser att krögarna överlag sköter sig. – Generellt sett tycker jag man varit duktig, säger kommunpolis Anders Cronehag..

Trelleborgs Allehanda - 29 apr 20 kl. 17:00

Klagomål om trängsel i Trelleborg - nu blir det extra tillsyn

Kommunen planerar extra tillsyn för att säkerställa att gäster inte sitter tätt på restaurangernas uteserveringar. ”Vi har fått in vissa klagomål”, säger livsmedelsinspektör Christer Weber..

Barometern - 01 jun 20 kl. 20:00

Klagomål om trängsel - Krögers vädjar om hjälp

Kön i lördags natt sträckte sig en bra bit över Larmtorget. Klagomål har efter det kommit in till kommunen. Nu vädjar Krögers om hjälp av Kalmar kommun..

Sydsvenskan - 15 aug 20 kl. 10:19

Klagomål mot krog – måste stänga vid midnatt

Detta på grund av trängsel och klagomål..

GöteborgsPosten - 15 aug 20 kl. 10:20

Klagomål mot krog – måste stänga vid midnatt

En nattklubb och krog i Göteborg förbjuds att hålla öppet från midnatt till klockan fem på morgonen – alla dagar i veckan. Detta på grund av trängsel och klagomål, skriver.

DN - 11 apr 20 kl. 19:03

Han kontrollerar Stockholms krogar: ”Ser vi trängsel är det allvarligt”

Under påskhelgen kontrollerar Stockholms stad trängseln på stadens krogar. De ser till att restaurangerna följer Folkhälsomyndighetens….

Sydöstran - 18 maj 20 kl. 11:00

Lokala krogar bommar alltjämt råd om trängsel

Det är fortfarande för trångt bland gästerna på minst 75 procent av restaurangerna i Ronneby kommun. Kommunens miljöinspektörer ska nu genomföra ytterligare kontroller. .

UNT - 24 jun 20 kl. 13:00

Oro i Öregrund: "Det är knökfullt på restaurangerna"

Trängsel, köer och packade dansgolv. Öregrundsbor oroar sig för smitta när krogar lättar på restriktionerna – men enligt kommunen ser allt bra ut..

Trelleborgs Allehanda - 29 apr 20 kl. 11:00

Så ska trängsel på uteserveringar undvikas

Kommunen planerar extra tillsyn för att säkerställa att gäster inte sitter tätt på restaurangernas uteserveringar. ”Vi har fått in vissa klagomål”, säger livmedelsinspektör Christer Weber..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.