SR > Nyheter

Tuesday, 19 January, 12:56

SR - 13 jan 21 kl. 09:00

Årets första partiledardebattEkot sänder direkt från årets första partiledardebatt. Partiledardebatten föregås av att talman Andreas Norlén håller tal med anledning av enkammarriksdagens 50-årsjubileum. Programledare: Katarina Helmersson..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Andreas Norlén, Helmersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets första partiledardebatt
BT - 07 okt 11 kl. 12:47

S och V hoppar av partiledardebatt - vägrar stå tillsammans med SD

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsaken: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna. SVT:s vd Eva Hamilton kallar beslutet "oacceptabelt".

BT - 18 jan 12 kl. 08:35

Årets första partiledardebatt - Hermansson på plats

Klockan nio inleds årets första partiledardebatt i riksdagen. Vad handlar debatten om? ?

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 13 kl. 13:22

Miljonpublik för partiledardebatt

Söndagens partiledardebatt i "Agenda" lockade fler tittare än vanligt. 948 000 följde den stundtals aggressiva bataljen, vilket är 200 000 fler än som följde senaste tv-debatten i maj eller förra höstens drabbning i "Agenda".Debatten lockade folk från "Moraeus med mera" samtidigt i SVT 1 som tappade 500 000 tittare jämfört med förra veckans avsnitt.

SR - 29 maj 16 kl. 18:54

Isabella Lövins första partiledardebatt

Klockan 20.00 ikväll bjuder SVT på partiledardebatt. Debatten sker i ett läge då ett av regeringspartierna, Miljöpartiet, haft en väldigt turbulent tid och ligger på rekordlåga opinionssiffror.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 20 kl. 19:12

Pandemin i fokus inför partiledardebatt

Kvällens partiledardebatt kommer både till form och till innehåll påverkas av coronakrisen. Sedan Jimmie Åkessons (SD) angrepp mot Folkhälsomyndigheten och regeringen är spänningsläget högt. Söndagens partiledardebatt i SVT:s Agenda är den första sedan.

Nyhetskanalen - 19 jan 11 kl. 08:15

Sahlins sista partiledardebatt

Årets första partiledardebatt i riksdagen, med start i dag klockan nio, blir också Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlins sista..

Nyheter 24 - 19 jan 11 kl. 09:13

Nu gör de sin sista partiledardebatt


S-ledaren Mona Sahlin och miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand drabbar samman med de andra partiledarna för sista gången. När riksdagens partiledare samlas för partiledardebatt klockan nio på onsdagsmorgonen bjuder sammandrabbningen på en alldeles särskild dramatik. För oppositionsledaren Mona Sahlin (s) och språkröret Maria Wetterstrand (mp) samt kollegan Peter Eriksson (mp) blir partiledardebatten en avskedsföreställning.

SR - 20 jan 11 kl. 11:00

Tidningskrönikan: Maria och Monas sista partiledardebatt

Gråtmilt i kammaren är rubriken på oberoende liberala Sydsvenskans ledare idag. Det är förstås gårdagens partiledardebatt i riksdagen som åsyftas, den sista för såväl Miljöpartiets Maria Wetterstrand som Socialdemokraternas Mona Sahlin. Krönikör Katarina Helmerson..

SVT - 15 jun 11 kl. 20:03

Juholt - Reinfeldt i partiledardebatt

I dag möttes sveriges nya oppositionsledare Håkan Juholt och statsminster Fredrik Reinfeld i sin första partiledardebatt i riksdagen. Det var skatter och ansvarstagendet för landet som stod i fokus och Reinfeldt varnade för regeringskris om budgetreglerna inte följs..

NSD - 07 okt 11 kl. 12:11

S och V hoppar av partiledardebatt

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsaken: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna..

DI - 07 okt 11 kl. 13:04

V och S hoppar av partiledardebatt

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsak: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Ministerns svar om pengar till idrotten: "Vill stötta"

Mellan 2 och 4 miljarder kronor, det är de pengar som idrotten behöver för att återhämta sig efter pandemin enligt Riksidrottsförbundets analys. Många klubbar har tappat medlemmar under krisen och unga kan komma ha svårt att komma tillbaka till idrotten. "Det gäller att se till att revorna inte blir ödesdigra", säger Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson..

SR - 45 minuter sedan

Tyst om Navalnyj i ryska statskontrollerade medier

I ryska statskontrollerade medier är det tyst om gripandet och häktningen av oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj och i de fall han nämns är det i negativa ordalag. Navalnyj häktades igår, en dag efter hemkomsten från Tyskland där han vårdats efter förgiftningen med nervgiftet Novitjok i augusti förra året. Nu på lördag har Navalnyjs anhängare kallat till landsomfattande demonstrationer till hans stöd..

SR - 1 timme sedan

Förslag: Förläng alkostopp efter klockan 20

Socialdepartementet vill förlänga förbudet för alkoholservering på krogen efter klockan 20. Nuvarande förordning skulle innebära att förbudet upphör på måndag. Från och med då ska förbudet åter gälla för alkoholservering efter klockan 22.

SR - 1 timme sedan

Merkel vill förlänga tysk lockdown

Tysklands förbundskansler Angela Merkel vill förlänga virusrestriktionerna till den 15 februari och göra munskydd obligatoriskt i kollektivtrafik och butiker. Förslaget innebär att skolor fortsätter att hålla stängt fram till mitten av februari och utökat stöd till företag som påverkas av nedstängningen. Dessutom finns ett förslag på att bilda en arbetsgrupp som ska jobba fram en strategi för hur restriktionerna senare ska kunna lättas på säkrast möjliga sätt..

SR - 3 timmar sedan

Fernando Arias: Så här kommer installationen går till

Det blir annorlunda i år. Ekots korrespondent Fernando Arias om de speciella omständigheter. Trump kommer inte närvara och nationalgardet finns på plats.

SR - 3 timmar sedan

Stockholm, Södra länken avstängd

En olycka gör att infarten in i Södra länken från Årstalänken är avstängd. Flera bilar har krockat och räddningstjänst är på plats..

SR - 4 timmar sedan

Varumärket Trump tappar i värde

En rad företag och samarbetspartners har avbrutit sitt samarbete med Donald Trumps företag efter stormningen av kongressbyggnaden i Washington. Bland annat har PGA-touren flyttat en tävling från Trumps golfanläggning i New Jersey, och internetföretaget Shopify har stängt Trumps nätshoppar. Det har gått rykten om att Trump ska starta en egen tv-kanal..

SR - 6 timmar sedan

Riksidrottsförbundet vill ha mer pengar till idrottsrörelsen

På DN debatt skriver Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet att det behövs mellan 2-till 4 miljarder kronor för kompensation och omställning efter coronapandemin. Pengarna ska gå till föreningar så att de orkar fortsätta bedriva verksamhet då de drabbats hårt av inställda evenemang. Annars är risken att många unga inte återvänder till idrotten efter pandemin..

SR - 6 timmar sedan

Hundratusentals riskerar att dö av svält i flyktingläger i Tigray

Alarmerande rapporter om svält och nerbrunna flyktingläger kommer nu från Tigray i norra Etiopien. Hundratusentals riskerar att svälta ihjäl om inte hjälp kommer inom kort. Rapporter talar om flyktingar som uppvisar tecken på svårt undernäring, sjukhus och vårdcentraler som förstörts och skördar som bränts upp.

SR - 6 timmar sedan

Vaccineringen startar mitt i en politisk strid

Efter många turer har vaccineringen mot corona-viruset startat i Brasilien. I ett av de länder där flest har dött i covid-19 har processen blivit starkt politiserad. Sao Paulos guvernör tog hem segern i striden om första vaccineringsbilden, något som presidenten Jair Bolsonaro misslyckades med att förhindra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.