Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 18 January, 14:29

Jönköpingsnytt - 13 jan 21 kl. 09:00

Nya förslaget för Munksjön: Så snabbt får vattenskoteråkarna köraKommunen ansökte om en hastighetsbegränsningen för hela Munksjön efter upprepade problem med....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Munksjön

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya förslagetför , Munksjön, , snabbtfår , vattenskoteråkarna, köra
Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 15 kl. 19:42

För snabbt och för sent

Efter stark kritik från lagrådet drar regeringen tillbaka förslaget om att vid behov snabbt kunna stänga Öresundsbron för att komma till rätta med den stora tillströmningen av migranter. Däremot tänker de gå vidare med kravet på id-kontroller av inresande..

Jönköpingsnytt - 26 sep 19 kl. 06:00

Ny butik i Munksjöstaden: ”En dröm”

Munksjöstaden har fått en egen blomsterbutik. Förra veckan öppnade Blomsterstudion i det snabbt växande området.
– Det här är något som jag brinner väldigt starkt för, säger ägaren Diana Rosgren.

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 07:00

Chockad över förslaget

Fastighetsägaren Chenay Mestan hoppas att rivningen kan börja i nästa vecka.
Fastighetsägaren blev lite chockad när hon fick ta del av förslaget till beslut som ligger hos tt-nämnden.Chenay Mestan ska göra allt för att det som står i förslaget inte blir verklighet.

Jmini.se - 22 jan 16 kl. 13:44

Med snabbtåg kommer även buller

Stationen i Jönköping kan läggas på tre platser och som Trafikverket tittar på de olika möjligheterna för respektive plats. Vätterstranden, Tenhultsdalen och vid Södra Munksjön. Kommunens viljaFrån kommunens håll vill man att den byggs vid Södr.....

YLE - 24 sep 14 kl. 15:50

Nytt hus senaste förslaget för ambulansen i Ingå

Frågan om var ambulansen i Ingå ska placeras från och med januari tar en ny vändning. Nu föreslås personalen och ambulansen få en stuga utanför brandstationen i kyrkbyn. Västra Nylands räddningsverk tar över den prehospitala verksamheten från och med januari 2015.

Skånskan - 07 dec 15 kl. 17:22

Förslaget om att stänga Öresundsbron avfärdas

Malmö Lagrådet menar att förslaget är framhastat. I förra veckan blev det känt att regeringen i ett lagförslag ville ha möjlighet att kunna stänga Öresundsbron för biltrafik vid de tillfällen då det var ”särskilda åtgärder vid allvarlig fara för den allmänna ordningen eller den inre säkerheten i landet”. Förslaget mötte snabbt kritik från flera håll.

Dagens PS - 07 maj 19 kl. 10:00

Urspårning för Elon Musks snabbtåg

Elon Musks vision Hyperloop lanserades som ett helt nytt sätt att färdas snabbt med tåg – men projektet går inte som på räls, enligt nya dokument. Det rapporterar Washington Post. Enligt en utredning på över 500 sidor från staten Maryland i USA så har Elon Musks storslagna projekt fått stå åt sidan för en mer modest idé.

Dalarnas tidningar - 28 sep 16 kl. 09:21

Medborgarförslaget ger utdelning - Säter medverkar i Landet runt

Dan Ericson föreslog under kommunfullmäktige att man skulle göra reklam för centralorten Säter genom att medverka i SVT:s program Landet runt. Men att det skulle få genomslag så snabbt hade han nog aldrig räknat med. Redan samma vecka som förslaget yttrades gjorde nämligen både Dan och Säter entré i TV-rutan..

DalaDemokraten - 28 sep 16 kl. 09:21

Medborgarförslaget ger utdelning - Säter medverkar i Landet runt

Dan Ericson föreslog under kommunfullmäktige att man skulle göra reklam för centralorten Säter genom att medverka i SVT:s program Landet runt. Men att det skulle få genomslag så snabbt hade han nog aldrig räknat med. Redan samma vecka som förslaget yttrades gjorde nämligen både Dan och Säter entré i TV-rutan..

PrivataAffärer - 01 apr 20 kl. 14:12

Alimak sänker utdelningsförslaget

”Alimak Group har en stark finansiell ställning, betydande outnyttjade kreditfaciliteter och är bekväm med sin nuvarande kapital- och covenantstruktur. Av försiktighetsskäl är det reviderade förslaget till utdelning avsett att skapa ökad flexibilitet i en tid av osäkerhet,” kommenterar Jan Svensson, styrelseordförande. I rapporten för det fjärde kvartalet 2019 framhöll Alimak att covid-19 skulle påverka dess verksamhet i Kina.

DI - 16 apr 20 kl. 06:52

Riksbankstoppar oroas över nya lagförslaget

Förslaget till ny riksbankslag skulle begränsa Riksbankens förmåga att snabbt vidta kraftfulla åtgärder i ett krisläge. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.