SVT > Inrikes

Sunday, 17 January, 09:40

SVT - 13 jan 21 kl. 08:50

Partiledardebatt i riksdagen trots smittspridningenI november ställdes riksdagens partiledardebatt in på grund av coronapandemin. Trots att smittspridningen är värre nu så är det i dag dags för just en partiledardebatt. – Det kan hetta till mellan Stefan Löfven och Ulf Kristersson, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven, Ulf Kristersson, SVT, Elisabeth Marmorstein, Morgonstudion

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledardebatti , riksdagentrots , smittspridningen
Politikerbloggen - 15 jun 11 kl. 08:48

DEBATTEN Två debutanter utmanar Reinfeldt i riksdagen

PARTILEDARDEBATT I RIKSDAGEN. Håkan Juholt (S) och Gustav Fridolin (MP) gör debut i sina nya roller idag i samband med riksdagens partiledardebatt. Debatten anses vara viktig och statsminister Fredrik Reinfeldt uppges komma väl förberedd.

Politikerbloggen - 15 jun 11 kl. 08:48

DEBATTEN Två debutanter utmanar Reinfeldt i riksdagen

PARTILEDARDEBATT I RIKSDAGEN. Håkan Juholt (S) och Gustav Fridolin (MP) gör debut i sina nya roller idag i samband med riksdagens partiledardebatt. Debatten anses vara viktig och statsminister Fredrik Reinfeldt uppges komma väl förberedd.

SR - 11 okt 17 kl. 08:50

Direktrapport: Partiledardebatt i riksdagen

Knappt ett år till valet möts riksdagspartiernas ledare i en debatt riksdagen. Moderaternas nye partiledare Ulf Kristersson fick beröm för sin insats vid SVT:s partiledardebatt i helgen. Nu är det dags för hans första debatt i riksdagen.

SVT - 10 jun 20 kl. 09:00

Årets andra partiledardebatt i riksdagen

I dag möts samtliga partiledare i riksdagen för årets andra partiledardebatt. SVT Forum sänder direkt från riksdagen..

YA - 12 jun 20 kl. 01:30

Jan-Erik Andersson (S): Horribla uttalanden om smittspridningen av Ebba Busch (KD) och Jimmie Åkesson (SD)

Under söndagens partiledardebatt uttalade Ebba Busch (KD) att regeringen för att med berått mod ha tillåtit smittspridningen av viruset. Uttalandet är horribelt och saknar naturligtvis grund. .

BT - 15 jun 11 kl. 08:37

Giganternas första möte i riksdagen - följ debatten minut för minut

I dag är det dags: Sveriges två tyngsta politiker möts i sin allra första debatt. Se det live på bt.se!

BT - 18 jan 12 kl. 07:23

Partiledarna debatterar i riksdagen

I dag är hålls årets första partiledardebatt i riksdagen. Den är särskilt viktig för den hårt trängde S-ledaren Håkan Juholt som tampas med dåliga opinionssiffror, intern kritik och nya klavertramp. Han har tidigare sagt att han ska presentera nya politiska förslag för att ta Socialdemokraterna ur krisen i debatten i dag.

GöteborgsPosten - 18 jan 12 kl. 09:00

Partiledardebatt i riksdagen

I dag hålls årets första partiledardebatt i riksdagen. Den är särskilt viktig för den hårt trängde S-ledaren Håkan Juholt som tampas med dåliga opinionssiffror, intern kritik och nya klavertramp..

Nyhetskanalen - 17 okt 12 kl. 09:18

Varselvåg togs upp i partiledardebatt

Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Mikael Damberg, inledde dagens partiledardebatt med att räkna upp företag som varslat anställda.-Nu slår varselvågen mot Sverige med full kraft, sade han.Damberg fortsatte med att "oron nu sprids runt köksborden i Sverige", för jobben, för att familjen kanske måste flytta och för att barnen ska behöva byta skola.

SVT - 12 jun 13 kl. 08:00

09.00: Partiledardebatt i riksdagen

I dag är det dags för partiledardebatt i riksdagen, följ den direkt här..

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 08:56

Dags för partiledardebatt


Strax inleds dagens partiledardebatt i riksdagen. Mikael Damberg, som företräder Socialdemokraterna eftersom partiledaren Stefan Löfven inte sitter i riksdagen, inleder.Därefter följer statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och övriga partiledare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.