DN > Nyheter

Wednesday, 20 January, 04:11

DN - 13 jan 21 kl. 08:46

Årets första partiledardebatt i riksdagen hålls i dagTrots att smittläget är värre än i november då riksdagen ställde in debatten inleds det nya året med just en partiledardebatt..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets första partiledardebatti , riksdagen, hållsi , dag
Expressen - 18 sep 12 kl. 06:31

I dag hedrar riksdagen sina döda ledamöter

De kom inte tillbaka till jobbet efter sommaruppehållet. När riksdagen öppnar i dag hålls en minnesstund för de tre döda riksdagsledamöterna Johnny Munkhammar, Carina Moberg och William Petzäll. - Det känns jättefint, som om Johnny är med på något sätt ändå, säger hustrun Linda Munkhammar..

SvD - 03 sep 14 kl. 18:44

Expressens partiledardebatt

Klockan 19 i kväll är det dags för partiledarna från alla åtta riksdagspartier att mötas i Expressens stora partiledardebatt, som hålls på Hotell Rival i Stockholm. Ämnena som kommer att tas upp är skolan, vård och omsorg samt integration och migration. Dessutom kommer fyra barn att ställa frågor till partiledarna.

YLE - 18 maj 17 kl. 06:02

Morgonkollen: Tidigare FBI-chef ska leda utredning om Trumps kontakter med Ryssland, riksdagen behandlar medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus

I dag på morgonen kommer också resultaten i studentskrivningarna. På eftermiddagen behandlar riksdagen ett av de mest omtalade medborgarinitiativen i Svenskfinland. Riksdagen ska i dag diskutera medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus.

News55 - 17 nov 16 kl. 13:59

SPF Seniorerna kräver fler 65-plussare i riksdagen

De allmänna valen till kommuner, landsting, regioner och riksdagen hålls under 2018, vilket betyder att partierna förbereder och i vissa fall beslutar sina partivalsedlar redan under nästa år. Pensionärsorganisationen SPF Seniorerna vill att fler personer över 65 år väljs in för att kunna representera denna grupp, det skriver organisationen i ett öppet brev till partierna. – Vi har den yngsta riksdagen någonsin just nu och den måste kompletteras, säger SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam, till News55.

Sydsvenskan - 09 mar 11 kl. 15:06

Sahlin lämnar riksdagen

Arkiv: Thomas Löfqvist 2010
Socialdemokraternas avgående partiledare Mona Sahlin lämnar riksdagen den 1 april. Riksdagen godkände i dag hennes avsägelse som riksdagsledamot. Hon har suttit i riksdagen sedan 1982 med ett avbrott 1996-2002.

Sydsvenskan - 22 jun 11 kl. 14:41

Riksdagen vill ha anmälningsplikt

Foto: Peter Frennesson
Riksdagen röstade i dag ja till förslaget om anmälningsplikt för huliganer. Beslutet innebär att riksdagen ber regeringen att snarast lämna ett förslag om anmälningsplikt.
Riksdagen röstade på onsdagen igenom förslaget om anmälningsplikt för huliganer.

HBL - 26 jun 13 kl. 07:00

Kommunreformen behandlas i riksdagen i dag

Riksdagen beslutar i dag om huvuddragen i den nya kommunstrukturlagen. Kommunerna får från och med början av juli en skyldighet att börja utreda kommunfusioner, om något av kriterierna i kommunstrukturlagen berör dem. I praktiken tvingas nästan alla kommuner göra utredningar.

YLE - 02 mar 18 kl. 10:43

Riksdagen mottog initiativ om att slopa anpassningspensionerna

Riksdagen mottog i dag medborgarinitiativet om att slopa riksdagsledamöternas anpassningspension. Initiativet med krav på att förmånen slopas överläts till riksdagen i dag..

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 20 kl. 11:40

Riksdagen klubbar flygstöd i dag

Riksdagen beslutar i dag om stöd för det krisdrabbade flyget. Ett tjugotal flygföretag omfattas. Den extra ändringsbudget som riksdagen ska besluta om innebär att regeringen bemyndigas att under 2020 ställa ut kreditgarantier om högst 5 miljarder kronor.

YLE - 21 jun 12 kl. 08:08

Riksdagen tar sommarlov

Riksdagen inleder i dag sin sommarpaus. Under förmiddagen ska riksdagen ännu rösta om förtroendet för regeringen i samband med regeringens meddelande om kommunreformen. Riksdagen återvänder egentligen till arbetet i september, men kan bli tvungen att samlas också i juli på grund av räddningspaketet till de spanska bankerna..

YLE - 25 apr 13 kl. 19:20

Första medborgarinitiativet i riksdagen

Riksdagen inledde i dag behandlingen av det första medborgarinitiativet. Det är förslaget om att förbjuda pälsfarmning. Riksdagens talman, socialdemokraten Eero Heinäluoma lovar att behandlingen av de nya medborgarinitiativen ska präglas av öppenhet.

Fler nyheter från DN

DN - 13 jan 21 kl. 14:08

L-toppen kräver besked från Sabuni om SD

Nyamko Sabuni måste ge besked till väljarna om att Liberalerna inte kan ingå i ett regeringssamarbete med SD..

DN - 11 jan 21 kl. 16:47

LO portas från regeringens arbetsgrupp om Las

LO kommer inte att ingå i den arbetsgrupp som ska ta fram det slutliga förslaget om en ny arbetsrätt. – Nu tar vi nästa steg för att….

DN - 08 jan 21 kl. 11:59

Ny pandemilag ger regeringen rätt att stänga köpcentrum

Riksdagen har godkänt den nya pandemilagen som ger regeringen rätt att stänga köpcentrum, gym och begränsa kollektivtrafik..

DN - 04 jan 21 kl. 15:04

Nya förslaget till pandemilag möter kritik trots ändringar

Efter kritiken från Lagrådet har regeringen nu gjort flera ändringar i förslaget till den nya pandemilagen..

DN - 02 jan 21 kl. 19:52

Ledare: Den liberala berättelsen finns i sakpolitiken

Nyamko Sabuni måste sluta bränna energi på att kritisera januarisamarbetet. Fokusera i stället på framtidens liberala idéer..

DN - 25 dec 20 kl. 05:56

Därför bryter politikerna löftet om miljön - Sverige missar målen

För två decennier sedan lovade riksdagen att nästa generation inte skulle behöva ärva den tidens miljöproblem..

DN - 21 dec 20 kl. 20:58

”USA:s och Sveriges militära samarbete har aldrig varit tätare än under Trump”

Ken Howery är miljardären som Donald Trump valde till ambassadör i Stockholm. För DN berättar han om sin upplevelse av Sveriges….

DN - 20 dec 20 kl. 14:15

Finansministern: Coronakrisen är slutet på den nyliberala eran

Finansminister Magdalena Andersson (S) tror att coronakrisen kommer att leda till färre privatiseringar och marknadslösningar i det….

DN - 17 dec 20 kl. 11:19

Live: Pressträff med Peter Eriksson

Biståndsminister Peter Eriksson (MP) håller en digital pressträff klockan 11.30..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.