Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 25 January, 23:13

Dalarnas tidningar - 13 jan 21 kl. 07:55

Liisa och Elisabeth blev radiopratare – anhörigstödet kliver ut i eternI en tid när många tvingas hålla sig isolerade gäller det att vara kreativ och tänka utanför....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Elisabeth

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liisaoch , Elisabethblev , radiopratare, anhörigstödet, kliverut i , etern
Sydsvenskan - 23 jul 14 kl. 05:30

”Anhörigstödet måste bli bättre”

Förstanamnet Kjell Bornhager var aktiv inom Moderaterna på 70- och 80-talet. Han gjorde ett uppehåll i politiken och vid comebacken 2001 blev han kristdemokrat. Varför?

YA - 03 okt 16 kl. 03:00

Öppet hus hos anhörigstödet

På torsdag är det den nationella anhörigdagen. I Simrishamn firas det med öppet hus på anhörigstödet i Bergengrenska gården..

SmålandsPosten - 04 okt 17 kl. 20:50

Anhörigstödet - ett gott exempel i kommunen

Varje månad kan anhöriga till närstående få avgiftsfri avlösning av hemtjänsten i upp till tolv timmar. Chefen för vård- och omsorgsförvaltningen menar att anhörigstödet är ett gott exempel på saker som fungerar bra i Tingsryds kommun..

YA - 06 dec 18 kl. 00:01

Informationsträff om anhörigstödet

Hur fungerar anhörigstödet i kommunen? På tisdag kan man få veta mer, när Socialdemokraternas seniorråd bjuder in till information och musikalisk julfika..

Hela Gotland - 11 mar 20 kl. 09:31

Anhörigstödet samlar sig för att nå fler

Efter en renovering av lokalerna på Gråbo kan anhörigstödet nu samla sina styrkor..

Skånskan - 24 maj 19 kl. 15:30

De ansvarar för anhörigstödet i kommunen

Löddeköpinge 1,3 miljoner människor i Sverige vårdar en närstående och de har rätt till stöd från sin kommun. Sista dagen på demenskursen handlade det om de anhörigas rättigheter och möjligheter.På Norreheds dagcentral har det varit demenskurs under våren för fjorton anhöriga.

Dalarnas tidningar - 14 apr 16 kl. 16:01

Anhörigstödet kraftsamlar – samordnare saknas fortfarande i två kommuner

Anhörigstöd kan den få som har en anhörig som behöver vård..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Anhörigstödet ska ligga i framkant

Om man inom en verksamhet bedriver anhörigstöd och förväntar sig att alla anhöriga aktivt ska söka hjälp där, är man helt fel ute, skriver Marléne Lund Kopparklint med flera..

Dalarnas tidningar - 11 maj 16 kl. 04:11

Anhörigstödet höll vårfest med musik och blommor

Gagnefs kommuns anhörigstöd har haft vårfest i Bodarnas bystuga. Festen gick i blommornas tecken och inleddes med att en blomsterflicka gav de femtio deltagande personerna var sin ros. Besökarna bjöds också på kaffe och tårta.

Dagens Medicin - 15 maj 19 kl. 06:00

Anhörigstöd sviktar i skånsk demensvård

Anhörigstödet inom demensvården måste moderniseras och bli flexiblare. Kommuner behöver erbjuda anhörigstöd på kvällar och helger och på fler språk än svenska, visar en kartläggning som Migrationsskolan i Region Skåne gjort..

UT - 26 jan 17 kl. 01:00

Maria utvecklar kommunens anhörigstöd

Maria Hagiwara är ny anhörigkonsulent på en helt ny tjänst. – Det är en utmaning att utveckla anhörigstödet i kommunen, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.