Corren > Nyheter

Wednesday, 27 January, 17:30

Corren - 13 jan 21 kl. 08:00

Så ligger man till med vaccinationerna i VadstenaPersoner på äldreboenden har nu vaccinerats med första dosen och doserna har räckt till en hel del personal också. Nu går man vidare i vaccinationsplanen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Vadstena

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , liggerman till med , vaccinationernai , Vadstena
Corren - 1 timme sedan

Han är årets kulturstipendiat i Vadstena

Göran Ahlberg är årets kulturstipendiat i Vadstena kommun. "Jag blev väldigt glad. Det var ingenting jag hade räknat med skulle hända", säger han..

Nyheter Väst - 06 mar 14 kl. 20:18

Lämnade katter efter flytt. Svalt ihjäl. Vadstena

En boende i en lägenhet i Vadstena flyttade ut men lämnade kvar sina katter, efter nio månader hittades dom döda. Nu åtalas mannen för djurplågeri. Det var i Vadstena som en man skulle flytta ifrån sin lägenhet, men han lämnade kvar sina katter.

Corren - 20 jan 14 kl. 09:31

IVO granskar Vadstena kommun

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har beslutat att inleda en övergripande verksamhetstillsyn av Vadstena kommuns myndighetsutövning inom funktionshinderområdet. Flera brister och klagomålsärenden ligger bakom beslutet..

Corren - 13 jul 17 kl. 19:00

Så ligger huspriserna i Motala och Vadstena?

Villor, fritidshus och hyreshus, här är de senaste fastighetsaffärerna i Motala och Vadstena..

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 10:12

Kristianstad ligger bra till i ranking

Nästan nio av tio invånare skulle rekommendera någon annan att flytta till Kristianstad. Betydligt färre rekommenderar Bromölla, Östra Göinge eller Hässleholm.
Det är Svenskt kvalitetsindex som har frågat över 31 000 invånare i landets 290 kommuner om de kan råda andra att flytta till deras hemkommun.

Alliansfritt Sverige - 12 sep 14 kl. 18:29

FP lämnar alliansen i Vadstena två dagar innan valet

På söndag är det val. Det är med andra ord hög tid att lämna konflikterna åt sidan och fokusera in i det sista. Eller kan man göra som Folkpartiet gjort i Vadstena och lämna alliansen med två dagar kvar till valet.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 13 kl. 13:06

Bidrag möjliggör opera i Vadstena

Sommarens opera på Vadstena Gamla teater går i kärlekens tecken. Tack vare ett projektbidrag från Statens Musikverk kan Vadstena-Akademien sätta upp ?Kurtisanen & kärleken?

BT - 22 jul 13 kl. 10:25

Vadstena-opera

Jorun orm i öga är Kerstin Ekmans första operalibretto, med rötter i poetiska Eddans och Völsungasagans kvinnoöden.
Likaså är den Marie Samuelssons första helaftonopera i en karriär krönt med en egen tonsättarfestival i Stockholm. Vadstena-Akademien med anor sen 1964 uruppförde nu sin 33:e nyskrivna opera.

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 14 kl. 11:27

Nytt och normbrytande på Vadstena-Akademien

Starka kvinnor som bryter mot sin tids konventioner är något av en trend i sommarens scenkonstrepertoar. På jubilerande Vadstena-Akademien har librettisten Sophie Helsing fastnat för feministikonen och författaren Mary Wollstonecrafts spännande öde.
I den nyskrivna operan "Silverskeppet" har Sophie Helsing utgått från Mary Wollstonecrafts reseskildring "Brev skrivna under en kort vistelse i Sverige, Norge och Danmark" som kom ut 1796.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 11:27

Nytt och normbrytande på Vadstena-Akademien

Starka kvinnor som bryter mot sin tids konventioner är något av en trend i sommarens scenkonstrepertoar. På jubilerande Vadstena-Akademien har librettisten Sophie Helsing fastnat för feministikonen och författaren Mary Wollstonecrafts spännande öde.
I den nyskrivna operan "Silverskeppet" har Sophie Helsing utgått från Mary Wollstonecrafts reseskildring "Brev skrivna under en kort vistelse i Sverige, Norge och Danmark" som kom ut 1796.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 14 kl. 21:27

Misstänkt våldsman gripen i Vadstena

Polisen i Östergötland grep på måndagskvällen en 22-årig man anhållen i sin frånvaro och efterlyst för ett stort antal grova våldsbrott, bland annat flera våldtäkter. Hans misstänkta brottslighet utreds av polisen i Halland som fått information om att mannen kunde befinna sig i Vadstena. De östgötska kollegerna fick syn på 22-åringen vid Tycklingen, strax norr om Vadstena, klockan 19.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.