Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 January, 11:39

Nerikes Allehanda - 13 jan 21 kl. 07:43

Hallbo renoverar vatten och avlopp – och säger upp personalDen kommunala bostadsstiftelsen Hallbo kommer i fortsättningen att fokusera på att renovera....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Hallbo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hallbo, renoverar, vattenoch , avloppoch säger upp , personal
Cornucopia - 25 aug 14 kl. 11:32

Hur skulle du klara mer än två veckor utan ström, vatten, avlopp och transporter?

Med anledning av att min nya undergångsroman Stjärnklart släpptes idag kan det vara på sin plats att ställa frågan hur du och ditt hushåll skulle klara ett längre avbrott i infrastrukturen? Den privata klubben Civilförsvarsförbundet rekommenderar som bekant att man ska ha beredskap för två veckor, men vad händer om avbrottet blir långvarigare än så och omfattande?

Tänkbara scenarion kan t ex vara en solstorm, där visserligen stamnätet klarar sig i enlighet med Svenska Kraftnäts uppgifter, men där de lokala elnäten slås ut för överskådlig framtid och mycket elektronisk utrustning skadas.

Skånskan - 14 maj 16 kl. 18:00

Dyra investeringar i vatten och avlopp

ESLÖV Mer lån och höjda taxor. Det aviserar VA Syd, det regionala förbundet där Eslöv är medlem tillsammans med Malmö, Lund och Burlöv och som sköter vatten, avlopp och tar hand om hushållsavfall.VA Syd vill ha en utökad låneram.

Blekinge Läns tidning - 06 dec 17 kl. 03:00

Kommunalt vatten och avlopp byggs

2011 landade skivelsen i stadshuset om kommunalt vatten, avlopp och bredband i kustområdet vid Järnavik. Nästa år ska de första VA-anslutningarna vara på plats..

Blekinge Läns tidning - 03 dec 19 kl. 09:15

Här ökar priset för el, vatten och avlopp mest i länet

Elpriset i länet har ökat med nästan 14 procent jämfört med förra året. I hela länet har kostnader för el, vatten, avlopp och avfall ökat med 6,4 procent. .

Nerikes Allehanda - 05 feb 14 kl. 10:10

Operan vill ha bättre avlopp

Opera på Skäret vill ansluta anläggningen till kommunalt vatten/avlopp. Dagens toalettankar är för små och måste tömmas efter varje föreställning..

SmålandsPosten - 15 jan 18 kl. 17:03

Nya chefer tar över vatten, avlopp och förskolor

Till nyårsskiftet har två nya kommunchefer tillträtt på höga poster. Linda Bjälkenborn är ny verksamhetsansvarig för förskolorna, medan Bengt Johansson är ny VA-chef..

UT - 01 okt 14 kl. 14:41

Mellandyrt vatten och avlopp i Ulricehamn

När Nils Holgersson-gruppen jämför kostnaden för vatten och avlopp i landets kommuner hamnar Ulricehamn ungefär i mitten. I Tranemo är vattnet dyrare. I Västra Götaland har kostnaderna för vatten och avlopp höjts med 4,2 procent från föregående år.

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 13 kl. 09:06

Avlopp på landet kan subventioneras

Tekniska nämnden föreslår att kommunen går in med nästan tre miljoner kronor i skattepengar för att subventionera utbyggnaden av avlopp till 68 fastigheter på landsbygden.
-Får vi inte de pengarna när kommunfullmäktige tar upp frågan så tvingas vi lägga ner projektet, menar Eric Samuelson (M), ordförande i tekniska nämnden.Det handlar om utbyggnaden av avlopp till Norra Gylle, Fröjdenborg, Långskiftet samt vatten och avlopp till området väster om Fuglie.

Barometern - 19 dec 13 kl. 07:18

Kommunen vill inte ge dem vatten

De måste hämta vatten i dunkar för att dricka.
Nu väntas kommunen säga nej till att dra in vatten och avlopp till Karlsborg. Anna-Karin Törnblom och Olof Olsson har bott i Karlsborg sen tre år tillbaka.

Trelleborgs Allehanda - 19 okt 13 kl. 15:30

Öppning för billigare avlopp på landsbygden

Foto: Sara Johari
Eric Samuelson (M), ordförande i tekniska nämnden, öppnar för en lösning på avloppsfrågan för de boende vid Långskiftet, Fröjdenborg och Norra Gylle. Kanske kan de slippa undan med att endast betala den vanliga anslutningsavgiften.
Frågan var uppe på tekniska nämndens senaste sammanträde men skickades tillbaka till tjänstemännen för vidare utredning.?

BT - 03 sep 11 kl. 10:24

Avlopp i Fäxhult politisk fråga

Avloppen i stugområdet Fäxhult blir en politisk fråga. Det kan bli tal om att bygga ut kommunalt vatten och avlopp till området. Upprinnelsen till att avloppsfrågan lyfts upp till politisk nivå är den avloppsinventering som gjorts i området.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.