GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 26 January, 09:29

GöteborgsPosten - 12 jan 21 kl. 18:28

Regeringsombildning när politikåret inledsStormningen av den amerikanska kongressen kan påverka debatten även i riksdagen. Och pandemin fortsätter att prägla den svenska politiken..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringsombildningnär , politikåret, inleds
Expressen - 27 dec 18 kl. 19:06

Politikåret 2018 i bilder

Besök i Vita huset, fotbollsfeber, uppkavlade skjortärmar och regeringskris.Så här såg politikåret 2018 ut i bilder..

GöteborgsPosten - 01 jan 17 kl. 14:11

Analys: politikåret då allt och inget kan hända

Nu ska spelplanen vecklas ut inför valåret 2018. Här är frågorna vi vill ha svar på..

Expressen - 30 dec 18 kl. 19:22

Ledarskribenterna: Så blir politikåret 2019

Vi har frågat ledarskribenterna:1. Hur kommer de politiska blocken se ut 2019? 2.

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 06:20

Politikåret 2020

▸ Efter ett par år av valkaos, januariavtal, en död Allians och ett nytt konservativt block ställer vi oss frågan vad som….

BT - 24 aug 13 kl. 14:30

Åkesson: Nu inleds valkampanjen

Sverigedemokraternas (SD) ledare Jimmie Åkesson är bekymrad över Kristdemokraterna och Centerpartiets svaga opinionssiffror. Samtidigt har Åkesson uttalat en ambition att få 10-15 procent av väljarstödet vid nästa riksdagsval. I dag håller han sitt sommartal.

DN - 11 sep 13 kl. 13:23

Inga planer på regeringsombildning

Det blir ingen toppning av laget inför det kommande valåret. Statsminister Fredrik Reinfeldt har inga planer på någon regeringsombildning när han ska hålla sin regeringsförklaring nästa vecka..

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 12 kl. 06:30

Människofientlig politik

TA anser: Sverigedemokraternas politik är ett hot mot den svenska välfärden.
Idag inleds rättegången mot Anders Behring Breivik. Rättegången är den största någonsin i Norges historia och beräknas pågå i två månader.

SmålandsPosten - 08 jan 14 kl. 06:52

Vallöfte inför supervalåret 2014

Rene Jaramillo (KD), skriver på dagens debatt om valåret 2014. Det år som kallas supervalåret, på grund av alla de politiska val som vi har framför oss, till Europaparlamentet, kommun, landsting och riksdag. Min önskan är att 2014 blir supervalåret som kännetecknas av kvalitet på den politiska debatten.

Cornucopia - 11 dec 14 kl. 08:39

Gästinlägg: En politik för det goda livsflödet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat bloggkommentatorn Kuckeliku.

Den här texten utgör en fortsättning på det gästinlägg jag skrev här hos Cornucopia 2014-06-11, i vilket jag bland annat konstaterade att ett rikt och hållbart neuralt livsflöde är livets högsta/intrinsikala/finala goda och det som gör våra liv intressanta, roliga, angenäma, spännande och fascinerande.

Lycka

Jag kunde också sagt att lycka är ett behagligt neuralt flöde som måste vara rikt och hållbart för att vara det högsta mänskliga goda.

YLE - 13 jul 17 kl. 09:48

Trump i fokus när US Open inleds

När årets tredje major på damsidan inleds är det inte de största golfstjärnorna som det pratas mest om. Det är Donald Trump. Tävlingen avgörs på presidentens bana – något som rör upp känslor.

Cornucopia - 06 jan 17 kl. 09:36

Populistförsvaret saknar åtta miljarder om året - räkningen skickas till nästa regering

Försvarsuppgörelsen 2015 innebar på pappret en väsentlig förbättring av svenskt försvar (vilket inte är så svårt), men var redan vid beslutet underfinansierat. Enligt en chef på Försvarets materielverk saknas det åtta miljarder kronor om året för att finansiera det som endast kan kallas för populistförsvaret - en linje som är utmärktande för sittande regering. Stora ord, men ingen handling och finansiering bakom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.