UNT > Nyheter

Monday, 25 January, 18:34

UNT - 13 jan 21 kl. 07:30

Bibliotikarie prisas: "vill få människor att mötas"Gunnel Furuland sprider engagemang för litteraturen och anordnar bokcirklar på distans under pandemin. Nu har bibliotekarien fått Lions kulturstipendium..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Furuland, Lions

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bibliotikarie, prisasvill , människor att , mötas
Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 09:00

Vårdcentral prisas för samarbete

Foto: Peter Åklundh
Vårdcentralen i Knislinge prisas för sitt goda samarbete med Östra Göinge kommun och Centralsjukhuset i Kristianstad.
Två stora prinsesstårtor stod uppdukade efter lunch på vårdcentralen i går. På bordet fanns också ett glasäpple i blått och ett diplom som förkunnade att vårdcentralen prisas av Region Skåne.

Skånskan - 08 feb 19 kl. 05:00

Godset prisas för solsatsning

DUVEKE De många solpanelerna på verkstadens tak smälter in så bra att de knappt syns, men samlar in solenergi så att 25 procent av Duveke Säteris elbehov täcks.
Godsets vd Thomas Wiklund fick Svalövs kommuns energipris för det och andra miljövänliga åtgärder som satts in på säteriet.Familjen köpte Duveke Säteri, som ligger någon mil norr om Svalöv, 1993.

Nerikes Allehanda - 18 okt 13 kl. 06:00

Förbättringar som prisas

Såväl små som stora förbättringar ska tas fram i ljuset. Förbättringsdagen på Lindesbergs lasarett fångar de goda exemplen, bland annat i ett Förbättringspris som i år går till projektgruppen Akut förbättring..

Alingsås tidning - 10 mar 16 kl. 15:59

Prisas för plåtbyggnaden

Arkitekterna bakom tillbyggnaden av Alingsås tingsrätt får Plåtpriset 2016 för den kritiserade och omdiskuterade byggnaden i titanzink. Plåtpriset delades ut vid arkitekturdagen Plåt16 i Göteborg på torsdagen, ett arrangemang med fokus på metallfasader. Arkitektfirman Tengbom vann priset i konkurrens med skaparna av flera andra uppmärksammade byggnader med metallfasader.

BT - 22 nov 11 kl. 08:30

Millennium-trilogin vann en Emmy

Millennium-trilogin är årets bästa miniserie. I alla fall enligt juryn för det internationella Emmypriset som delades ut i New York i går. ?

Trelleborgs Allehanda - 21 okt 13 kl. 11:04

Vad händer i veckan?

Lars Thulin om fem grejer att hålla koll på den här veckan.
1 Fullmäktige. I kväll måndag klockan 18 möts åter Trelleborgs kommunfullmäktige i Trelleborgssalen på Parken.

HBL - 15 nov 13 kl. 20:22

Finland är ingen mönsterelev längre

Finland håller på att hamna på EU-kommissionens svarta lista om den växande skuldsättningen inte stoppas så småningom.EU-kommissionen presenterade på fredagen för första gången sina bedömningar om medlemsstaternas budgetar för nästa år, och Finland finns inte bland de länder som prisas. Nu är Finland bland de länder som hotar att bryta mot EU:s gemensamma ekonomiregler.

BT - 23 maj 14 kl. 00:30

Valrörelse utan rätta knorren

En av valrörelsens hetaste frågor har handlat om europeiska grisknorrar. Dessa ska inte kuperas, enligt beslut i EU. Men likafullt klipps det hej vilt, och inte minst i det billiga fläskets förlovade land Danmark.

Sydsvenskan - 09 okt 14 kl. 07:57

Fem tunga skäl till varför Nobelpriset i litteratur är ett intellektuellt haveri

Idag är det årets festligaste dag för bokälskare, sägs det. Nobelpriset i litteratur delas ut! I den globala kulturjournalistkåren jublas det.

Skånskan - 13 jan 16 kl. 21:29

Populärt att spela Nils Holgersson Cup

FOTBOLL En av Skånes mest populära innefotbollscuper står för dörren. För fjärde året i rad kommer 56 lag till start i Nils Holgersson Cup i Skurup.– Det är så många lag som vi kan ta in.

YLE - 30 nov 16 kl. 12:13

Rymden nästa för ”Arga Fågeln” Vesterbacka!

Så du vill alltså åka till rymden? Då vet jag mannen du ska tala med. Peter Vesterbacka, han och hans kumpaner ska börja flyga folk ut i rymden från och med nästa år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.